• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam öleli çok oldu çok özlüyorum..

Renklipuantiye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
312
300
33
Babam öleliçok oldu 10 yaşındaydım ne çok özlüyorum,, travmalar dolu bir çocukluk yaşadım, terapi gördüm iyi geldi o dönem terapi ama özlemim dinmiyor 19 yıl oldu, ne çok sarılasım var, yaşlılığını merak ediyorum, 1yıla yakın rüyamda bile göremiyorum, buyıdugmu gorseydı diyorum, Allahtan kızım var o tek neşe kaynağım .. Canım kızım, dert mi bilmem, yorum için değil içimden yazmak geldiği için yazıyorum anlatacak kimsem yok, kime derim ki 19yıl oldu kahroluyorum hala diye, kim anlar ki.. Canım babam m.

Ben babami yaklasik 20 sene önce kaybettim. Resmen bir kanadim kirik yasiyorum. Rabbimin takdiri. Yapicak birsey yok,isyan yok. Ama cocuklarimi görmesini cok isterdim. Acini öyle iyi anliyorum ki..Ayni senin gibi hissediyorum bazen. Basin sagolsun. Mekani cennet olsun insallah

Babam öleliçok oldu 10 yaşındaydım ne çok özlüyorum,, travmalar dolu bir çocukluk yaşadım, terapi gördüm iyi geldi o dönem terapi ama özlemim dinmiyor 19 yıl oldu, ne çok sarılasım var, yaşlılığını merak ediyorum, 1yıla yakın rüyamda bile göremiyorum, buyıdugmu gorseydı diyorum, Allahtan kızım var o tek neşe kaynağım .. Canım kızım, dert mi bilmem, yorum için değil içimden yazmak geldiği için yazıyorum anlatacak kimsem yok, kime derim ki 19yıl oldu kahroluyorum hala diye, kim anlar ki.. Canım babam m.

Okurken tuhaf oldum.. Allah yardımcın olsun , anneniz hayatta ise ona sarılın.

Babanızın mekanı cennet olsun.Bende babamı kaybettim 3 sene oluyo.Bazen öyle çok özlüyorum ki resmen içim yanıyo.Düğünümü mezuniyetimi hiç bişeyimi göremedi.Yaşasaydı dede olucaktı torununuda göremedi.Bi yanımız hep eksik kalıcak.

Hislerime tercüman gibisiniz. Benimde dünyada en merak ettiğim şey babamın yaşlılığı olsa gerek. Babamın yaşlılığını merak ediyorum, anneminse yaşlanmamasını istiyorum ne tuhaf. Hayatta hep eksikliğini hissettim hissedeceğim. Anneme çok bağlıyım bu yüzden. Allah başımızdan hayatta olanları eksik etmesin

Canim
Nim ya allah sabrını versin 'ndan özler tabiki sevdiği birini ne diym ya allah rahmet etsin

://gecmıyor sabrediyoruz özlüyoruz, Allah hepimize sabır versin, sesını unuttum, anılarımı çok az hatırlıyorum ne kötü, çok özledim, sacımı sevse Bı kere dun yalar benım olurdu, kızımı görseydi.. Ama olmadı herkesin bir sınavı var işte.. Herkese sabır diliyorum

İçimi dağladı mesajlarınız :( benim babam sağ cok şükür. Ama bazen ölümünü düsünüp kendi kendime ağlarım. Sizlere de yüce mevlam sabır versin. Hepsinin mekânı cennet olsun. Allahım ebedi dünyada ayrılık vermesin sevdiklerimizle kavuştursun.

Benimde babam öleli tam dolu dolu 7 sene oldu ama Acıya alıştım hiç geçmeyen ara ara kanayan bir yara gibi . Acı hep aynı ama alışılmış bir acı .

Birgün bu hasret bitecek umuduyla yaşıyorız işte .

Allah mekanlarını cennet etsin .

R
Rabbim sizi cennette buluştursun inşallah bu dünyadaki eksikligini ahirette dolu dolu doldursun yüce Rabbimm

Hicbirsey babanin yerini tutamaz bende kucuk yasta kaybettim hep eksikligini hissetim.bazen burda bosanan kadinlari goruyom yok cocugumu babasiz buyutecem diyenler var.o cocugun babasiz buyumenin me demek oldugunu bir anlasalar hicbir zaman suylemezdi. Ne Anne nede baba hicbiri birbirinin yerini tutamaz

Bende babamı 18 sene önce bugün kaybettim annem tekrar evlendi kendisine baba derim o kadar severim ama insan çok özlüyor be. Bir gün dahi aklımdan çıkmadı. Her anneler günü benim kederim oldu. Daha küçücük çocuktum kaybettigimde ama ne yüzünü ne kokusunu unutmadım. Yazınızı okuyunca göz yaşlarına boğuldum. Sanırım bir kıvılcım gerekiyordu kastım kendimi direndim. Tam bıgünü atlattım dediğim anda yazınızı gördüm. Keşke babam yaşasaydı da bir kuru ekmege muhtaç olaydım. Keşke yaşasaydı da bir kez olsun saçımı oksasaydı. Öyle özlüyorum ki okudum göremedi evlendim göremedi hep bir yanım boştu. Kalbim hep yarımdı. Allah böyle takdir etti şükür ama o öleceğine ben ölseydim. Bütün babamın öldügü gün annemin kocasını kaybettiği yaştayım öyle işte. Çok doldum

Bugün arabadan inmeme yakın babamın çok sevdiği bir şarkı çıktı radyoda hem söyledim hem ağladım şu saat oldu atamadım üstümden hala ağlıyorum
Bizimde 20 yıl oldu ama her yaşta baba gerekiyormuş. Şimdi yaşasaydı çocuklara delirirdi Emin’im,torunlarıyla şöyle oynardı, gel desem koşardı, Bambaşka bir hayatı yaşıyor olurduk gibi Bir sürü hayal geçiyor kafamdan
Eşimin babası iyi bir dede ama eminim babam çok daha başka olurdu şuan onlar için hiç önemi yok ama tanısalardı çok seveceklerdi belki o dedelerinden daha fazla seveceklerdi
Ama işte Allah onun acısını unutturacak başka dert vermesin diye teselli ediyorum kendimi hala ağlıyorum ama çok şükür Rabbime bizde ve çevremizde hala hep iyi anılıyor

En azından güzel hatıralarla düşündüğünüz bir babanız var benimki benim hayatımı mahvetti de oldu 20 senedir mezarını bilmiyorum

Back
X