babam pot kirdi kabak benim basima patladi

baban kötü niyetli söylememiş belli art niyetli olsa başta bu da benim oğlum demezdi bir an boş bulunup birden ağzından çıkmıştır o söz
eşine bunu söyle ama söylerken gülme canım sen güldükçe daha çok sinirlenebilir

baban da art niyet yok canım.istem dışı olmuş.eşin de bunu anlar inşallah

Hayır baban pot falan kırmamış ki.
Yeni damat demiş ki zaten yeni damat ?
Eşin daha önce evlilik yaptığını duymaktan zararsız olacaksa seninle evlenmeyecekti.
Kaldı ki bunda rahatsız olacak birşey yok.
Geçmiş ola.

Benim de kardeşim POT kırmıştı.....KOmikti gerçekten..........Beni istemeye geldiklerinde Erkek TArafına , benim eski erkek

arkadaşlarımı anlatmıştı ,, hatta EX aşklarımdan sakladığım çiçekleri bile getirip göstermişti herkeze.........

Sizinki de komik bence , kızılacak bir durum yok ortada...

Yok yok evlendiginde bunlari goxe alacakti cok bos ve ustun koru bi konusma biz olsak bu kadar basit karsilayabilirmiyiz ben hayir karsilayamam bi insan digeri ile bi hayat kuruyosa gecmisini kucaklamak zorunda degil benim gecmisimden evet bi cocuguk var bu soz konusu bile degil bir bucuk senedir gecmisin adi bile gecmedi bizde bes aylik evliyiz

1 sene beraberlikten sonra dort yildirda evliyiz
iki tane cocugumuz var simdiye kadar gecmise takilmadi
ve takilmadigini soyluyor
bu aksam baktim yine suratsiz
yemekten sonra dedim
"iki cocuktan sonrami aklina geldi gecmise takilmak babam bahanesi
bir sorun varsa acikca soyle"
alakasi yok biraz taktim ustunede yorgunluk birde senin gicik gicik gulmen
sinirlerimi bozdu dedi
kapiyozmu konuyu
kapiyoz dedi
ustunede annemin saglik durumunu ogrenmek icin babami aradim
"selami var" dedigimde ver konusiyim diye uzandi :)
ordan anladim konuyu kapattigini
sonsuza kadar yasicaz ya iki gunde boyle tatsiz gecsin diye dusundu sanirim beyefendi

ha bu arada babam gercekten cok sevimlidir ustelik 75 yasinda bu yuzden hic icime oturmaz onun soyledikleri

Yeni evli iseniz o yüzden düşünemeden söylemiş baban:)
bence eşin bu kadar alınmazsı birazda kendisi öyle gercekdende öyle hissettiği için davranıyor.
Baban bir nefi pot kırmış ama aslında babanın düşünceleri değil, kendi düşünceleri, Zadece bahane olmuş yada babanın o laflarında tamamlanmış. Ama babanı suçlamazsına izin verme, yeni evliyseniz, yeni olmamizi kast etti de, yeni karı koca olmanızı bahane et. Sonrada hiç üstüne gitme, davranışlarını aldırma derim, üste çıka bilir, eyer sende bu konuyu kapatmazsan

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayy canim yerim ya babani ne tatli soylemis...
Esininde eskileri hatirlayip kiskanmis biraz sanki..Ama adam ne diye kasitli soylesin yani cikari ne olacak kizina karsi allah allah...

ßaßanı az çok tanıyor abartmasının anlamı yok nevarmıŞ rezil olucak... Alınması gereken biri varsa oda sensin... eşinin uzatmasına izin verme bukadar sorun ettiysen git babamla Konus diyiver

Soranlara benim damadım ama oğlum sayın deyip geçseymiş...

ben ki tarafida olsa erkek tarafida olsa eskerin savunulmasi gerektigi taraftariyim. ne alaka baba diyemediniz mi. esleeimizin ailesi bize yapsa kiyameti koparirirz esini takdirlik ses bile cikarmamis. siz surekli dam t getiren biriymis gibi cumle.kurmak da ne oyle

aslında alınganlık yapmasa komik olarak bile düşünülebilir ama eşin de bir yerde haklı. mesela kayınvaliden seni millete bu yeni gelin diye tanıtsa sen de bozulurdun dimi.

boşver olan olmuş artık, başlıkta dediğin gibi tam anlamıyla bir pot kırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…