Babam psikolojimi bozuyor dayanamıyorum

Merhaba kendi istediginiz işi bulana kadar çağrı merkezi gibi yerlerde çalışabilirsiniz iş aramaya devam edersiniz bir müddet
Şu an var ama kendimi geliştirmediğim bir işti bende ayriyeten kurs vs almaya çalışacağım daha fazla geliştirmek için kendimi

Valla sizin babanız da kötü değilse kim kötü ki? Kendi evladına bu muameleyi yapan başkalarına nasıldır kim bilir.. Böyle babalara çok sinirleniyorum.
Canim benim,
Benim babamda zor işe girmiş kendi hayat hikayesine baksan annesi küçük yaşta kaybetmiş ve uvey anne ile yaşadiklari falan acı hikayerler Gençken biz de çocukken çok iyiydi ama o emekli oldu ve ne zaman yetirememeye başladı ki o donem benim üniversitesi bitirme yillarima denk geliyodu.O zaman bu tür saçma baskılara başladı.Bu arkadaşın düşündüğü her şeyi ben de düşündüm.Hatta benden hoşlanan ama hiç sevebilecegim biri vardı memur olarak atanmıştı o dönem sirf bu aile baskisindan kurtulur muyum diye evliligi bile düşündüm.İyi ki olmamis sevmedigim biriyle evlenmek daha zor bisey olabilirdi eminim. Tek çözüm şartları zorlayıp kurtulmak, zaten maddiyati duzeltince biranda çevrende herkes melek oluyo:/

Back