• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Babam'' Sapıkmış !

Başlığın konuyla alakası yok. Her okuyan babanızın sapık olduğunu, sizin de bunu yeni öğrendiğinizi sanır. Şu başlığı değiştirin bari.

babam çapkınmış olsaymış başlık doğru olurdu..neyse..annen seni koruyorsa teyzenlere dayınlara karşı bence tepkini koy.ama annenle teyzenlerin arasında sorun yoksa arada kalan sen olursun.

) affetttikk :))
aıle mesellerine cok karısma buyukler kendı aralarında kavga eder tartışır ve barışır..
sen torunsun ortak varlıksın bu yuzden hiç bir büyüğünle kötü olma dünya ölümlü dünya..
onu bunu bosver de güzelim avatar resmındekı sen mısın ?
maşallah cok guzelsın nazar olur..:nazar:
allah bahtını yolunu acık etsin çirkın şansı kaderi v:)ersin... :KK60:

Başlığın konuyla alakası yok. Her okuyan babanızın sapık olduğunu, sizin de bunu yeni öğrendiğinizi sanır. Şu başlığı değiştirin bari.

konuyla alakası yok demeniz biraz saçma kusura bakmayın.. Alakası olmasaydı o kelimeleri kullanmazdım. Niyetim yanlış anlaşılmak da değildi sonradan baktığımda farklı yerlee çekilebilecek oldugunu farkettim ve özür de diledim zaten ve başlık değiştirmeyi de bilmiiyorum maalesef.

Anneanneniz Carolin'i izleyip benimsemiş olsa gerek ki babanıza Ali Kaptan muamelesi yapmış.

heh he kendimi bildim bileli bu muhabbetler dönüyor ki zaten annenem tv ye karşı bir insan o derece tiksiniyor o yuzden ihtimal sıfır :D

babam çapkınmış olsaymış başlık doğru olurdu..neyse..annen seni koruyorsa teyzenlere dayınlara karşı bence tepkini koy.ama annenle teyzenlerin arasında sorun yoksa arada kalan sen olursun.

annem konuya cok müdahil değil aslında sadece ortayı bulacak laflar ediyor. O yuzden arasının ailesi ile bozulacağını sanmıyorum..
) affetttikk :))
aıle mesellerine cok karısma buyukler kendı aralarında kavga eder tartışır ve barışır..
sen torunsun ortak varlıksın bu yuzden hiç bir büyüğünle kötü olma dünya ölümlü dünya..
onu bunu bosver de güzelim avatar resmındekı sen mısın ?
maşallah cok guzelsın nazar olur..:nazar:
allah bahtını yolunu acık etsin çirkın şansı kaderi v:)ersin... :KK60:

bugune kadar cok karışmadım zaten de son muhabbet cok agırdı bir de sinir anıma denk geldiyse demek sonuc bu oldu.. bakalım nasıl bitecek bu olay ben de merak içersindeym..

ve yorumların için teşekkür ederim:oops:

ALLAH senceğizin cızırtısını vermesin yüreğim zıpladı:KK4::KK4::KK4::KK4:

konuyla alakası yok demeniz biraz saçma kusura bakmayın.. Alakası olmasaydı o kelimeleri kullanmazdım. Niyetim yanlış anlaşılmak da değildi sonradan baktığımda farklı yerlee çekilebilecek oldugunu farkettim ve özür de diledim zaten ve başlık değiştirmeyi de bilmiiyorum maalesef.

heh he kendimi bildim bileli bu muhabbetler dönüyor ki zaten annenem tv ye karşı bir insan o derece tiksiniyor o yuzden ihtimal sıfır :D

annem konuya cok müdahil değil aslında sadece ortayı bulacak laflar ediyor. O yuzden arasının ailesi ile bozulacağını sanmıyorum..

bugune kadar cok karışmadım zaten de son muhabbet cok agırdı bir de sinir anıma denk geldiyse demek sonuc bu oldu.. bakalım nasıl bitecek bu olay ben de merak içersindeym..

saç rengi soruna cevap verıyım en cok yakışan o bakır renk olmus sanaa..

Ben sizin kötülüğünüz için yazmadım bu yorumu bu kadar sinirlenmenizi gerektirecek durum yok yani. Başlıktan direkt babanızın sapık olduğu anlaşılıyor ama siz konuda insanların öyle düşündüğünü ama alakası olmadığını anlatıyorsunuz. Neyse siz bilirsiniz.

ALLAH senceğizin cızırtısını vermesin yüreğim zıpladı:KK4::KK4::KK4::KK4:

sakin sakin :) sizden de özür dilerim cidden böyle olacagını hiç düşünmemiştim .
saç rengi soruna cevap verıyım en cok yakışan o bakır renk olmus sanaa..
teşekkür ederim cogu kişi bakır dedi zaten ben de ya bakıra dönceğim yada kızıl yapacagım bakalm artık o an ki psikolojim nolursa :D

Ben sizin kötülüğünüz için yazmadım bu yorumu bu kadar sinirlenmenizi gerektirecek durum yok yani. Başlıktan direkt babanızın sapık olduğu anlaşılıyor ama siz konuda insanların öyle düşündüğünü ama alakası olmadığını anlatıyorsunuz. Neyse siz bilirsiniz.

yoo hiç sinirlenmedim yorumdan oyle anladıysanız ozur dilerim. Sadece sizin yazışınızdan ben insanların yanlış anlaması için oyle birşey yazdıgımı ima ettiğinizi anladım ve ona olan tepkim için yazdım ha anlayışım yanlışsa onun için de ozur dilerim gerçekten.

o zaman sende kötü olma..sonra arada kalan sen oluyorsun.tecrübeyle sabittir :KK66:

o zaman sanırım artık kör sağır dilsizi oynayacağım :KK69:

yoo hiç sinirlenmedim yorumdan oyle anladıysanız ozur dilerim. Sadece sizin yazışınızdan ben insanların yanlış anlaması için oyle birşey yazdıgımı ima ettiğinizi anladım ve ona olan tepkim için yazdım ha anlayışım yanlışsa onun için de ozur dilerim gerçekten.

Çok şaşırdım cidden öyle ima ettiğimi mi sandınız? Alakası yok kesinlikle ben insanların babanızın sapık olduğunu düşünmemeleri için başlığı değiştirin diye önermiştim halbuki. Neyse olur böyle şeyler önemli değil.

bende hiç bişeyi içimde tutamayan biriyim ama her zamanda iyi olmuyor bu.sen doğru olanı yapmışsın babanı savunmuşsun.ama anneninde senin kadar kocasını savunması lazımdı.teyzenle dayınla anneannenle kötü olmamak için sessiz kalmış belliki.

Çok şaşırdım cidden öyle ima ettiğimi mi sandınız? Alakası yok kesinlikle ben insanların babanızın sapık olduğunu düşünmemeleri için başlığı değiştirin diye önermiştim halbuki. Neyse olur böyle şeyler önemli değil.

hıhhı aynen oyle anladım ve ona cevaben yazdım. yanlış anlamışım o zaman sizi özür dilerim.

bende hiç bişeyi içimde tutamayan biriyim ama her zamanda iyi olmuyor bu.sen doğru olanı yapmışsın babanı savunmuşsun.ama anneninde senin kadar kocasını savunması lazımdı.teyzenle dayınla anneannenle kötü olmamak için sessiz kalmış belliki.

evet anneme de kızıyorum çogu kez cünkü babam annemi babaanneme karşı hep savunur destek olur annem maalesef ortada duruyor hep..

Annen anneannenin boyle konusmasina izin vermese sınırlarını cizse bu is zaten sana kalmazdı.

aynen işte o da kesin tavır koymuyor hiç herkese karşı farklı davranıyor

55 yaşında ki 22 yıldır heran yanımda olan en ufak derdimde yanına koştuğum babam SAPIKMIŞ ! peki ya neye göre kime göre ?

Pek sevgili anneanneciğime göre !

Hanımlar benim annem alman babam ise türk 30 yıldır ne babaannem annemi ne de anneannem babamı sevemedi gitti.. Hani kendimi bildim bileli sürekli laf sokmaları falan duydum da bu kadarı da fazla geldi.

Babaannem yıllardır annemin beceriksizliğini terbiyesizliğini bitiremedi gitti..

Anneannem ise babamın saygısızlığını hiç bir işe yaramayışını bitiremedi yıllardır..

Babam diş hekimi annem ise kimyager evlenince tr ye yerleşmiş ve hiç çalışmamış. Anneannem önce bunu sindirememiş tabii.Sonrası da sürekli gelmiş hiç birşeyden memnun olmamış.

Babannem de hep kendi kriterlerine uygun karadenizli evinde oturan bir gelin istemiş annemi de ırkından dolayı hiç mi hiç istememiş.Kendimi bildim bileli anneme laf sokar ''ahh işte türk bir gelinim olsa şöyle yapardı bana boyle hizmet ederdi'' vs ..

Anneannem ve babaannemin aynı ortamda oldukları zamanları hiç anlatmıyorm bile az çok tahmin edebiliyorsunzdur.

Gel gelelim anneannem artık iyice haddi aştı babam sürekli seyahat ediyordu konferanslar,dersler falan şimdi muayenehanesi de kapattı zaten. 35-45 yaşları arasındaydı genelde bu seyahatları. Neyse geçen yine babama bişeyler sayıyordu babam yoktu arkasından soylenıyordu, demesin mi zaten o hastalarına da asistanlarına da asılıyordur kesin, sürekli ülke dışına ders vermek için gitmeleri de hep bahane her yerde onun bir sevgilisi vardır gibisinden konuşmaya başlayınca bende şalterler attı açtım ağzımı yumdum gözümü sen ne biçim konuşuyorsun falan filan bir ağız dalaşına girdik bayağı bu bir saat sonrasında fenalaştı hastahaneye götürdüler birşeyi yoktu tansiyonu çıkmış da asıl sorun dayılarım ve teyzem bana cephe almış durumdalar o tartışmadan sonra.

Sizden isteğim sizce bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim anne tarafıyla tamamen bağı koparayım mı ? çünkü haklı oldugum halde beni suçlu görüyorlar anneannemle zaten muhattap olmam dayılarım ve teyzem için soruyorum..

Yaşlı insanlarla ugrasmak hakikaten çok zordur...bir şeye taktilar mi tamam yandı artık inatla tın dan vazgeçiremezsin hatta inadına yaparlar..yani demem o ki bu konuda muzdarip olan bir tek sen değilsin. .ama bunu neden yaparlar hala anlamış değilim insanın yasi geçtikçe kendi bildikleri dogrudur naz artar..bağları koparmak düşünüyorsan şu olumlu dünya için biraz fazla tepki gibi geldi bana..annen baban direniyor hatırlarına lütfen sende sakin tutmaya çalış kendini..benim babannemi anlatsam ananeni basının üstünde tutarsiniz. .biz sabret meye çalışıyoruz. ..sonuçta canımız birsey olsa canımız yanar. .ayrica yaşlılarda tansiyon yüksekliği daha tehlikeli teyze dayılar muhtelemen kimin haklı olduğuna bakmamislardir ve annelerine birsey olsaydı korkusu ile sana soylenmislerdir. ..annelerine de yeniden yaşamamak için o korkuyu haklısın anne diyorlardır. .ki herhangi kötü bir şey olsaydı vicdan azabı çekerdin. .bunun icin sen bir daha Karışma bence...sonradan pişman olabileceğini bir karar verme..

Bu arada itiraf ediyorum konu başlığını görünce bende dedim bu ne yaa off çok kötü:KK53:

Yaşlı insanlarla ugrasmak hakikaten çok zordur...bir şeye taktilar mi tamam yandı artık inatla tın dan vazgeçiremezsin hatta inadına yaparlar..yani demem o ki bu konuda muzdarip olan bir tek sen değilsin. .ama bunu neden yaparlar hala anlamış değilim insanın yasi geçtikçe kendi bildikleri dogrudur naz artar..bağları koparmak düşünüyorsan şu olumlu dünya için biraz fazla tepki gibi geldi bana..annen baban direniyor hatırlarına lütfen sende sakin tutmaya çalış kendini..benim babannemi anlatsam ananeni basının üstünde tutarsiniz. .biz sabret meye çalışıyoruz. ..sonuçta canımız birsey olsa canımız yanar. .ayrica yaşlılarda tansiyon yüksekliği daha tehlikeli teyze dayılar muhtelemen kimin haklı olduğuna bakmamislardir ve annelerine birsey olsaydı korkusu ile sana soylenmislerdir. ..annelerine de yeniden yaşamamak için o korkuyu haklısın anne diyorlardır. .ki herhangi kötü bir şey olsaydı vicdan azabı çekerdin. .bunun icin sen bir daha Karışma bence...sonradan pişman olabileceğini bir karar verme..

Bu arada itiraf ediyorum konu başlığını görünce bende dedim bu ne yaa off çok kötü:KK53:

aman yaa pişman oldum hem olaya karıştıgıma hem konu açtıgıma ne bileyim ben boyle anlaşılacağını :KK64:

Evet beterin beteri her zaman biliyorum.. anladığım şu ki ne derlerse desinler kulaklarımı tıkayacagım samimiyeti de aşmayacagım akıllandım artık ben de orta yolda gideym bakalım ne olacak :KK72: sağolun kızlaar :KK31:

Back
X