babam sevgilimi istemiyor :((((

elmascan

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
280
3
16
35
Kahramanmaraş
merhaba arkadaşlar
benim 2 buçuk yıllık bir ilişkim var her şey yolunda bir şey hariç o da babam. erkek arkadaşım doğulu olduğu için babam çok karşı . annem biliyor bişey demiyor ama babam duysa kıyamet kopacak . önceki senelerde duydu çok karşı çıktı ayrılın dedi ayrıldım dedim ayrılmadık bir süre aramız hiç iyi değildi şimdi tekrar şüpheleniyor ama düşüncesi aynı biliyorum ne yapacağım hiç bilmiyorum onun ailesi beni istiyor artık aramızda ciddi bişeyler geçsin istiyoruz ama babama bunu söylemeye çok korkuyorum henüz ünivesiteyi bitirmedik bi güvencemiz yok işimiz hazır olmadığı için diyemiyorum hani yok derse ne yapacağım bilmiyorum lütfen yardımcı olun:ssz:

merhaba arkadaşlar
benim 2 buçuk yıllık bir ilişkim var her şey yolunda bir şey hariç o da babam. erkek arkadaşım doğulu olduğu için babam çok karşı . annem biliyor bişey demiyor ama babam duysa kıyamet kopacak . önceki senelerde duydu çok karşı çıktı ayrılın dedi ayrıldım dedim ayrılmadık bir süre aramız hiç iyi değildi şimdi tekrar şüpheleniyor ama düşüncesi aynı biliyorum ne yapacağım hiç bilmiyorum onun ailesi beni istiyor artık aramızda ciddi bişeyler geçsin istiyoruz ama babama bunu söylemeye çok korkuyorum henüz ünivesiteyi bitirmedik bi güvencemiz yok işimiz hazır olmadığı için diyemiyorum hani yok derse ne yapacağım bilmiyorum lütfen yardımcı olun:ssz:

babanın tek istememe sebebi bu mu.daha ciddi bir şeyler için erken zaten okulunuz varmış.iş güç bunlar gerçekten zor işler .babanın ön yargıları var ve kendince haklı yanları vardır.evladısın sonuçta .arada yaşam ,kültür,olsun farlılıklar var,sevgiliyken her şey hoş olur ama evlenirken durum değişir.araya aileler girer gelenekler adetler girer.aynı yerde yetişmiş kişiler bile sorun çıkarabiliyor bazen.ön yargılı olması doğal sen şimdilik bekle.okulun bitirince karşıdakii iş bulunca babanın karşısına geçip konuşması lazım .babanın onu tanıması lazım başka türlü zor

babanın tek istememe sebebi bu mu.daha ciddi bir şeyler için erken zaten okulunuz varmış.iş güç bunlar gerçekten zor işler .babanın ön yargıları var ve kendince haklı yanları vardır.evladısın sonuçta .arada yaşam ,kültür,olsun farlılıklar var,sevgiliyken her şey hoş olur ama evlenirken durum değişir.araya aileler girer gelenekler adetler girer.aynı yerde yetişmiş kişiler bile sorun çıkarabiliyor bazen.ön yargılı olması doğal sen şimdilik bekle.okulun bitirince karşıdakii iş bulunca babanın karşısına geçip konuşması lazım .babanın onu tanıması lazım başka türlü zor

evet tek istememe sebebi doğudan olması yoksa çok iyi biri yani bu sadece benim düşüncem değil çevrede onu tanıyan herkes ne kadar iyi biri olduğunu söyler bu sene kpss ye hazırlanıyoruz ikimizde kazandıktan sonra zaten işe girmiş olacağz inşallah yani bu süre zarfına en fazla 1 yıl var artık söyleme vakti geliyor o zaman nasıl söylerim bilemiyorum

merhaba arkadaşlar

hala bu kafada insanlar var mı yaw:ssz:
karşısına ipi kopuk, sorumsuz, terbiyesiz, işsiz güçsüz ama türk! birini çıkaracaksın. al sana türk damat diyeceksin. o zaman anlayacak önemli olanın insan mı yoksa ırk mı olduğunu:47:

Son düzenleme:
hala bu kafada insanlar var mı yaw:ssz:
karşısına ipi kopuk, sorumsuz, terbiyesiz, işsiz güçsüz ama türk! birini çıkaracaksın. al sana türk damat diyeceksin. o zaman anlayacak önemli olanın insan mı yoksa ırk mı olduğunu:47:

bu zamana kadar ben hiç ırk ayrımı yapmadım önemli olan insan olmak diye düşündüm bakalım sizde haklısınız

Üstünden 2 sene geçmiş neredeyse şimdi hayatınız ne durumda ? Neler değişti ?

merhaba arkadaşlar
benim 2 buçuk yıllık bir ilişkim var her şey yolunda bir şey hariç o da babam. erkek arkadaşım doğulu olduğu için babam çok karşı . annem biliyor bişey demiyor ama babam duysa kıyamet kopacak . önceki senelerde duydu çok karşı çıktı ayrılın dedi ayrıldım dedim ayrılmadık bir süre aramız hiç iyi değildi şimdi tekrar şüpheleniyor ama düşüncesi aynı biliyorum ne yapacağım hiç bilmiyorum onun ailesi beni istiyor artık aramızda ciddi bişeyler geçsin istiyoruz ama babama bunu söylemeye çok korkuyorum henüz ünivesiteyi bitirmedik bi güvencemiz yok işimiz hazır olmadığı için diyemiyorum hani yok derse ne yapacağım bilmiyorum lütfen yardımcı olun:KK14:
Bence anne babalar yok diyosa vardir bir bildikleri derim. Daha anne babanin onay vermedigi bi evlilik yapip pisman olmayan gormedim. Sekil 1 a ben.

merhaba arkadaşlar
benim 2 buçuk yıllık bir ilişkim var her şey yolunda bir şey hariç o da babam. erkek arkadaşım doğulu olduğu için babam çok karşı . annem biliyor bişey demiyor ama babam duysa kıyamet kopacak . önceki senelerde duydu çok karşı çıktı ayrılın dedi ayrıldım dedim ayrılmadık bir süre aramız hiç iyi değildi şimdi tekrar şüpheleniyor ama düşüncesi aynı biliyorum ne yapacağım hiç bilmiyorum onun ailesi beni istiyor artık aramızda ciddi bişeyler geçsin istiyoruz ama babama bunu söylemeye çok korkuyorum henüz ünivesiteyi bitirmedik bi güvencemiz yok işimiz hazır olmadığı için diyemiyorum hani yok derse ne yapacağım bilmiyorum lütfen yardımcı olun:KK14:
..................................

Bu konunun bdv de sonuca bağlandığını görmek nasib olur mu ki?
Umudum yok ama :KK12:

Aaa benim hikayem buu resmen aynı şeyleri yaşadım bende...
Babam giç istemedi ama ırk meselesi değil iş yüzünden memur olacakmış illa özel sektördeki adama kız vermezmiş :) bende sakladımm okul bitti askre gitti geldi işe girdi sonra annem yavaş yavaş söyledi başta çok kızdı köpürdü ama seviyorum baba dedim sustu...tam 3 ay konuşmadı benimle aynı sofraya bile oturmadı benle :(
Pes etmedim ne ailemden vazgeçtim ne sevdiğimden sonuç mu?

2 yıllık evliyim! Babam şuan eşimi çok seviyor oğlum der başka bişi demez iyiki vazgeçmemişim hem babam ikna oldu hem eşime kavuştum Rabbim alnına yazdıysa ağzı dili bağlanır canım...

Aaa benim hikayem buu resmen aynı şeyleri yaşadım bende...
Babam giç istemedi ama ırk meselesi değil iş yüzünden memur olacakmış illa özel sektördeki adama kız vermezmiş :) bende sakladımm okul bitti askre gitti geldi işe girdi sonra annem yavaş yavaş söyledi başta çok kızdı köpürdü ama seviyorum baba dedim sustu...tam 3 ay konuşmadı benimle aynı sofraya bile oturmadı benle :KK43:
Pes etmedim ne ailemden vazgeçtim ne sevdiğimden sonuç mu?

2 yıllık evliyim! Babam şuan eşimi çok seviyor oğlum der başka bişi demez iyiki vazgeçmemişim hem babam ikna oldu hem eşime kavuştum Rabbim alnına yazdıysa ağzı dili bağlanır canım...
Haklısınız çok sevindim sizin adınıza :) Allah mutluluğunuz daim etsin :)

merhaba arkadaşlar
Bu sekilde bir ayrımcılığı ben kabul etmiyorum.
Baban şunu düşünüyor olabilir, bazen kültür farkı problemlere sebep olabiliyor.
Onların aile yapısı, yetistirilis tarzı farklıdır diye düşünebilir.
Benim kizim seviyor ama çocuğun ailesine uyum sağlayamaz düşüncesi olabilir.
Yanlışım olursa lutfen bilen düzeltsin,
Aile olarak biraz daha iç içe yaşamayı seven insanlar. Siz buna uygun musunuz?
Adetleri biraz daha ağır, beklentileri biraz daha fazla.
Bazı meselelerde bir tık daha katılar, kadin-erkek munasebetleri, yada giyim-kuşam gibi.
Bu her yörede var ama oğullarını ayrı aile olarak kabul edebilenini ben görmedim.
Mesela erkek çocuğa düşkün olurlar. (Ben karadenizliyim malesef bizde de var biraz)
Oğlunuz olmadığında sizi üzerler mi?
Babanız bunlar düşünüyor olabilir.
Tanımadan baştan reddetmesi doğru değil tabi ama bazen önyargıyı kırmak zor olabiliyor.

Canm hani bir laf vardır ya şu akar yolunu bulur diye...
BAk ben sana kısa bir özet geçeyim benden. Benim anne baba ayrı ben 20 ayliktan bu yana annem arayip sormaz beni babaannem babam halam büyüttü. Onun icin bir paylaşmama durumu vardi hep.
Biz eşimle 7 sene anlaştık. Babam hariç herkes biliyordu babam bi kaza geçirip ölümden döndü sonra sanki daha da kıskanç oldu. Boşver evlenip napcan beraber oturuz yeteriz birbirimize falan.
Bir kere söylemeyi denedik sanırsın ki dünya yıkıldı etmediği surat kalmadı..Aynı sofraya bile oturmadı.
Ama hiç vazgeçmedim.
O 7 sene sonunda evlendim şimdi 27 yaşındayim 4 buçuk senelik evliyim. 3buçuk yaşında kızım var Rabbim bağışlarsa.
Yani LoV3R LoV3R arkadaşımın dediği Rabbim yazdıysa alnına herşey oluyor. Vardır Rabbimin bi hikmeti arkadaşım.
Ama inşiallah Bu kandil günümüzün yüzü suyu hürmetine eğer hakkında hayırlıysa Rabbim tez zamnda kolaylik versin sizi kavustursun.. Çok mutlu ol insiallah:KK68:

BAk ben sana kısa bir özet geçeyim benden. Benim anne baba ayrı ben 20 ayliktan bu yana annem arayip sormaz beni babaannem babam halam büyüttü. Onun icin bir paylaşmama durumu vardi hep.
Biz eşimle 7 sene anlaştık. Babam hariç herkes biliyordu babam bi kaza geçirip ölümden döndü sonra sanki daha da kıskanç oldu. Boşver evlenip napcan beraber oturuz yeteriz birbirimize falan.
Bir kere söylemeyi denedik sanırsın ki dünya yıkıldı etmediği surat kalmadı..Aynı sofraya bile oturmadı.
Ama hiç vazgeçmedim.
O 7 sene sonunda evlendim şimdi 27 yaşındayim 4 buçuk senelik evliyim. 3buçuk yaşında kızım var Rabbim bağışlarsa.
Yani LoV3R LoV3R arkadaşımın dediği Rabbim yazdıysa alnına herşey oluyor. Vardır Rabbimin bi hikmeti arkadaşım.
Ama inşiallah Bu kandil günümüzün yüzü suyu hürmetine eğer hakkında hayırlıysa Rabbim tez zamnda kolaylik versin sizi kavustursun.. Çok mutlu ol insiallah:KK68:
Aminnnnn. :)

Bence okulunuzu bitirin, çocuk askerliğini yapsın işinizi elinize alın ondan sonra bunları düşünün. Tabi tercih sizin önünüzde uzun bir zaman var babanızı yavaş yavaş fikre ısındırmaya çalışabilirsiniz , neden karşı olduğunu öğrenmeye çalışın ama siz evlenmeye hazır duruma gelene kadar o köprünün altından ne sular akar kim bilir.

Ama hiç vazgeçmedim.
Kesinlikle doğru aminn

Back
X