Babam siddet uyguladi

Üşenmedim pamuğun 1500 eski üyeliği arasından babasının şiddet gördüğü konuyu buldum. Allah aşkına şu an anlattığı gibi mi? Hiç öyle babası rezil ettiği için falan olmamış. Ki öyle olsa bile adam şiddeti hak etmiş olmuyor orası ayrı. Yazık adama valla üzüldüm 70 yaşında adam nasıl dayak yemiş. Hala eski kocasını savunuyor. Allah sana akıl fikir versin pamuk.

boşanma davam reddedilir mi

Evet o da öyle diyor.eve girmicekmoisim.sadece çocuğu alicam.borek aldım diye saldırdı.bu kadar aşağılık bi adam.ve ben bi adamın kocanı boşa demesiyle adamı boşadım.tedavi ettirebilirdim
eve girme diyen adamın evinden börek alıyorsun bide
bu nasıl bir cıvıklık yüzsüzlük pamuk?
muhtaç mısın o böreğe dışarıdan da alabilirdin

ve hala o kocayı savunuyorsun burda

Allah ım oğlunuzun bahtını güzel etsin inşallah psikolojisi iyi bir çocuk olur

Üşenmedim pamuğun 1500 eski üyeliği arasından babasının şiddet gördüğü konuyu buldum. Allah aşkına şu an anlattığı gibi mi? Hiç öyle babası rezil ettiği için falan olmamış. Ki öyle olsa bile adam şiddeti hak etmiş olmuyor orası ayrı. Yazık adama valla üzüldüm 70 yaşında adam nasıl dayak yemiş. Hala eski kocasını savunuyor. Allah sana akıl fikir versin pamuk.

Ben de o kadar zahmete karşılık üşenmedim gönderdiğiniz linki okudum.
Pamukpamuk44 Pamukpamuk44 kötü bir evlatsınız, artık bir nefes aldırın şu insanlara.

Ben de adeta bir deep web e girdim ve başka üyeliklerini buldum sabır taşı, beyaz lale, sarı manolya, piti kareli gömlek, ben o üyeyim, belki bir gün kim bilir… Bu nedir arkadaş ya eski üyelikler birleştirilmiyor mu normalde?
"Ben o üyeyim" ahahahahah

Konularında böyle bi şey bulamadım herhangi bi konusuna yorum yapıp mı anlattı bunu?

Burada mavi yazılı linke tıklayın

Konularında böyle bi şey bulamadım herhangi bi konusuna yorum yapıp mı anlattı bunu?
Çoook uzun bi vaka konu sahibi, burda özetlenilmez. 6 ay falan boş vaktiniz olduğunda eski üyelikleriyle açtığı konular da dahil oturup okuyun ama sonra psikiyatri masrafınız çıkacak :D bilmiyorsanız üyeyi hayatınıza bu şekilde devam edin, inanın daha mutlu olacaksınız :D

Çoook uzun bi vaka konu sahibi, burda özetlenilmez. 6 ay falan boş vaktiniz olduğunda eski üyelikleriyle açtığı konular da dahil oturup okuyun ama sonra psikiyatri masrafınız çıkacak :KK70: bilmiyorsanız üyeyi hayatınıza bu şekilde devam edin, inanın daha mutlu olacaksınız :KK70:
Eskiden daha çok yazan, iletişim kuran bir üyeymiş ama. Şimdi bir şeyler geveleyip kaçıyor, bizi de delirtiyor burada :KK70:

Hiç alakası yok, eski eşin olan o ayı gelip babanı dövdü. Sen de ibiş gibi kenardan izledin. Bu adam ona rağmen seni de çocuğunud a evine kabul etti, üstelik biyolojik baban bile değil.

Adamda peygamber sabrı varmış yine iyi dayandı sana ben olsam çoktan dövüp evden atmıştım. Kimbilir ne zırvalık yapıp adamı çıldırttın. O anneye de babaya da evlada da yazık hepsinin hayatını karartıyorsun.
kendi babası değil mi Misss
ben öyle sanıyordum

Nokta virgülden bir haber ömür geçirmişsin. Konunun her yeri ayrı oynuyor. Allah'tan konuyu özet geçen, geçmiş konulardan bahseden arkadaşlar vardı da bir nebze aydınlandım.
Ailene ve yakın çevrene sabırlar diliyorum, çünkü seninle konuşanın başı derde giriyor anladığım kadarıyla.
Hiç teselli edemeyeceğim. Dayağı hak etmek diye bir şey yok o ayrı. Ama sende de bir sıkıntı var.
Ailen kötüyse neden çocuğa onlar bakıyor?
Çocuğa iyi bakmaları bir şeyi değiştirmez, ailem kötüyse kötüdür.
Neden aileyle inatlasiyorsunuz? Zira sizi baya istemiyorlar. Bir dovmedikleri kalmış derdim ama onu da yapmışlar.
Seni memur nasıl yaptılar biraz anlatsana?
Ispanaklı börek güzel miydi?

Hayatım hep babamın aşağılamalariyla geçti.durup dururken bu istedigimiz gibi olmadi.uzme kendini karicim. Demesini mi istersin.durup dururken üzerime saldırmasını mi.bir dönem aynı evde yaşadım.ictigim suya kadar karışmıştı.
Bugün işten çocuğumu almaya gittim.ispanakli bobrek pişirmişlerdi.ben de alayım dememle babam üzerime saldırdı.eliyle yüzümü yumurdu.ben 40 yasindayim."Ne o suratın.kapidan girerken merhaba diyeceksin"dedi.konussam konuşmuyor.tek sebebi börekleri almam.bir elinde telefon git burdan polisi aricam dedi.ben bisi yapmıyordum.ben polis gelsin.sikayetciyim deyince aramadı
Seni yalnız bırakıcam diye bağırdı.agliyorum ve utanıyorum.ben siddete uğradım.gidip şikayetçi olmak istiyorum ama burası küçük yer babası geçinmedi derler.e çocuğa kim bakacak.caresizce ağlıyorum.ne zaman evine gitsem bunu yapıyor kızlar.ve babam olduğu için veb72 yasinda olduğu için el kaldıramıyorum.ne yapacam ben
Pamuk sana böyle davran evlasına nasıl davranıyor. Çocğun 7 8 yaşlarında değil mi senin, ouldan çıkınca kendi evinize gitse olmyor mu? Bunlarla muhatap olmandan iyi olmaz mı

Hayatım hep babamın aşağılamalariyla geçti.durup dururken bu istedigimiz gibi olmadi.uzme kendini karicim. Demesini mi istersin.durup dururken üzerime saldırmasını mi.bir dönem aynı evde yaşadım.ictigim suya kadar karışmıştı.
Bugün işten çocuğumu almaya gittim.ispanakli bobrek pişirmişlerdi.ben de alayım dememle babam üzerime saldırdı.eliyle yüzümü yumurdu.ben 40 yasindayim."Ne o suratın.kapidan girerken merhaba diyeceksin"dedi.konussam konuşmuyor.tek sebebi börekleri almam.bir elinde telefon git burdan polisi aricam dedi.ben bisi yapmıyordum.ben polis gelsin.sikayetciyim deyince aramadı
Seni yalnız bırakıcam diye bağırdı.agliyorum ve utanıyorum.ben siddete uğradım.gidip şikayetçi olmak istiyorum ama burası küçük yer babası geçinmedi derler.e çocuğa kim bakacak.caresizce ağlıyorum.ne zaman evine gitsem bunu yapıyor kızlar.ve babam olduğu için veb72 yasinda olduğu için el kaldıramıyorum.ne yapacam ben
Nerdeyse inanamıyorum, böyle duygusuz insan dışı babalar var mı diye düşünüyorum.

1 tane eski üyeliği(gelin_cicegi) gözüküyor o da birleştirilmiş zaten. Başka üyeliğini göremiyorum, sizlerde emin olmadığınız konuda bence bu o dur demeyin.
Maalesef psikolojik olarak sağlıklı biri değil o yüzden aynı kişi olduğu düşünülüyor lakin yine maalesef sağlıklı psikolojiye sahip olmayan tek üye değil, sitede niceleri var 🤷‍♀️

Back
X