Babam siddet uyguladi

Bunlar hep 2000 TL kira ödemenin acısı Tahin. Zaten çocukla iki başına, çocuk da yılın yarısı ailesinde, evde nerdeyse bedava fiyata oturuyordu, bedavadan biraz pahalı oldu diye kendini nereye vuracağını şaştı en sonunda. Asgari ücret alsa biraz anlayacağım, asgarinin 2 katı maaş alıp 2000 tl kiraya ağlamak şu ekonomide bile ilginç. İnternetteki adam olmadı bi de, dönüp dolaşıp eski kapıya çıkıyor yolu. Tabi eski kocayı b.klamaz.

Bebegi daha birkac aylikti babasinin evine donmustu esiyle bosanma asamasina gelip, esi maddi yardim etmiyor diye 'cocuk da basima kaldi' demisti. Ben bunlarin hepsini niye hatirliyorsam, KK travmam olmus Pamuk.

1 tane eski üyeliği(gelin_cicegi) gözüküyor o da birleştirilmiş zaten. Başka üyeliğini göremiyorum, sizlerde emin olmadığınız konuda bence bu o dur demeyin.

Kazen bey taa 2015'te actigi konularda anlattiklarini bu uyeligiyle kendi de kabul ediyor Pamuk. Benim hatirladigim en eski uyeligi soguk_bir_kis_gunu gibi bir seydi. Bu arada sehir degistirdigi ve cihazlari degistigi icin gorunmuyor olabilir mi?

Bebegi daha birkac aylikti babasinin evine donmustu esiyle bosanma asamasina gelip, esi maddi yardim etmiyor diye 'cocuk da basima kaldi' demisti. Ben bunlarin hepsini niye hatirliyorsam, KK travmam olmus Pamuk.
Eşimle boşanma aşamasındayız ve baba evindeyim.Yasal eşim oğlumuzu hiç aramadı, doktora götürdüğümde bileki hipotroidi şüphesi vardı merak bile etmedi.
evdeyken de bir mama bir bez aldıramıyordum, ya unuttum diyor ya mamayı en küçüğünden alıp(büyük al dediğim halde) bezi unutuyordu, markete alışverişe götüremiyordum adamı para harcanacak diye
çocukiçin para gönder, ihtiyaçları var dedim, 500 tl istedim, yenidoğanın o kadar masrafı olur muymuş, sen kendi parandan harca ben sana öderim demeler vs, şaşırdım, tamam para istemiyorum bari netten bezini mamasını söyle de gelsin, bana dedi ki 'hani baban zengindi, bakarım çocuğa diyordu'baksın o zaman dedi.şaşırdım, çocuk benim yanımda olursa alırım ihtiyaçlarını diyor, onun yanındayken bir bez aldıramadım çocuğa.düşünün.Çocuk başıma kaldı,nasıl bakacam tek başıma ben, memurum ama yine de beceremicem gibi geliyor maddi manevi.
nasıl bir baba bu, işitme testine bile zorla götürdü, bişiyi yok sağlık ocağına götür geçer dedi.düşünün.hastaneye gitsek çocuğu kendi tutuyor, bana diyor çocuğa numara al, parayı ben ödeyim diye.
aklım almıyor.ne yapıyım, bilmiyorum...çekişmeli dava istemiyorum, senelerce uğraşmak vs, hiç delilim yok hiçbişi için.avukatla görüştüm delil gerek dedi.
ne yapıyım, şimdi suçlu ben görülüyorum evi terkden, halbuki kendi izin verdi, hatta sevindi başından gittiğimiziçin, şimdi çocuğumu yangından mal kaçırır gibi kaçırdınız diyor, nasıl bir yalancı anlatamam size.

Usenmedim buldum dedigim konuyu kalinlastirdim o cumleyi. soguk_kis_gunu imis uyelik

Kazen bey taa 2015'te actigi konularda anlattiklarini bu uyeligiyle kendi de kabul ediyor Pamuk. Benim hatirladigim en eski uyeligi soguk_bir_kis_gunu gibi bir seydi. Bu arada sehir degistirdigi ve cihazlari degistigi icin gorunmuyor olabilir mi?

bana bildirsin hesaplarını birleştireyim sistem yakalamamış ama

soguk_bir_kis_gunu diye de bir üye yok yazım hatalı ya da birleştirmişiz

bana bildirsin hesaplarını birleştireyim sistem yakalamamış ama

soguk_bir_kis_gunu diye de bir üye yok yazım hatalı ya da birleştirmişiz

Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim

C Calcifer sağ olsun ve R Rosalind Franklin

Son düzenleme:
Hayatım hep babamın aşağılamalariyla geçti.durup dururken bu istedigimiz gibi olmadi.uzme kendini karicim. Demesini mi istersin.durup dururken üzerime saldırmasını mi.bir dönem aynı evde yaşadım.ictigim suya kadar karışmıştı.
Bugün işten çocuğumu almaya gittim.ispanakli bobrek pişirmişlerdi.ben de alayım dememle babam üzerime saldırdı.eliyle yüzümü yumurdu.ben 40 yasindayim."Ne o suratın.kapidan girerken merhaba diyeceksin"dedi.konussam konuşmuyor.tek sebebi börekleri almam.bir elinde telefon git burdan polisi aricam dedi.ben bisi yapmıyordum.ben polis gelsin.sikayetciyim deyince aramadı
Seni yalnız bırakıcam diye bağırdı.agliyorum ve utanıyorum.ben siddete uğradım.gidip şikayetçi olmak istiyorum ama burası küçük yer babası geçinmedi derler.e çocuğa kim bakacak.caresizce ağlıyorum.ne zaman evine gitsem bunu yapıyor kızlar.ve babam olduğu için veb72 yasinda olduğu için el kaldıramıyorum.ne yapacam ben

I ilkbahari_bekliyorum S Sabir_tasi (eski sarimanolyam) A Aci_kahve_aliyim I ihlamur_agaci S soguk_kis_gunu M morlavantalar bu hesaplar size mi ait?

Sistem bu yazdığım üyelerin ortak yönünü yakalıyor ama Pamukpamuk44 Pamukpamuk44 bu üye ile ortak hiç bir şey yakalamıyor. Tabi 7 sene önceki hesaplardan bahsediyoruz.

Pamuk taşındığını söylemişti en son, cihaz da değiştirdiyse bulunamıyor olabilir mi?

zaten aradan çok zaman geçmiş 2019 yılında bu yeni sisteme geçtik bu üyelikler 2014, 2015 ve 2017 yıllarına ait üyelikler yakalanmaması normal. sistem kend iiçinde bu hesapları yakalamış ve hepsi @mynet.com saplantılı, mail adreslerinde de mevsimsel göndermeler var : ))))

Back
X