Eşimle boşanma aşamasındayız ve baba evindeyim.Yasal eşim oğlumuzu hiç aramadı, doktora götürdüğümde bileki hipotroidi şüphesi vardı merak bile etmedi.
evdeyken de bir mama bir bez aldıramıyordum, ya unuttum diyor ya mamayı en küçüğünden alıp(büyük al dediğim halde) bezi unutuyordu, markete alışverişe götüremiyordum adamı para harcanacak diye
çocukiçin para gönder, ihtiyaçları var dedim, 500 tl istedim, yenidoğanın o kadar masrafı olur muymuş, sen kendi parandan harca ben sana öderim demeler vs, şaşırdım, tamam para istemiyorum bari netten bezini mamasını söyle de gelsin, bana dedi ki 'hani baban zengindi, bakarım çocuğa diyordu'baksın o zaman dedi.şaşırdım, çocuk benim yanımda olursa alırım ihtiyaçlarını diyor, onun yanındayken bir bez aldıramadım çocuğa.düşünün.Çocuk başıma kaldı,nasıl bakacam tek başıma ben, memurum ama yine de beceremicem gibi geliyor maddi manevi.
nasıl bir baba bu, işitme testine bile zorla götürdü, bişiyi yok sağlık ocağına götür geçer dedi.düşünün.hastaneye gitsek çocuğu kendi tutuyor, bana diyor çocuğa numara al, parayı ben ödeyim diye.
aklım almıyor.ne yapıyım, bilmiyorum...çekişmeli dava istemiyorum, senelerce uğraşmak vs, hiç delilim yok hiçbişi için.avukatla görüştüm delil gerek dedi.
ne yapıyım, şimdi suçlu ben görülüyorum evi terkden, halbuki kendi izin verdi, hatta sevindi başından gittiğimiziçin, şimdi çocuğumu yangından mal kaçırır gibi kaçırdınız diyor, nasıl bir yalancı anlatamam size.