Teşekkür ederim canım yardımcı oldugun için.yarın hastane kontrolü var tomografi cekilecek.bakalım sonuclar nasıl cıkacakHastanın kişisel bakımını gene refakatçi yapıyor tabii.
Ama 24 saat kontrol altında oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım yardımcı oldugun için.yarın hastane kontrolü var tomografi cekilecek.bakalım sonuclar nasıl cıkacakHastanın kişisel bakımını gene refakatçi yapıyor tabii.
Ama 24 saat kontrol altında oluyor.
Rica ederim arkadaşım.Teşekkür ederim canım yardımcı oldugun için.yarın hastane kontrolü var tomografi cekilecek.bakalım sonuclar nasıl cıkacak
Bu evde su an yasamak zorunda oldugum için ve annemin hatrı oldugu icin mecburen katlanıyorum 1 2 sene daha sabrediyorum. Evlendigim zaman da arada da olsa gelmek zorunda olucam. Kadın kendi basına nasıl banyosunu yaptıracak. Her anlamda bize yük ama asla anlamıyor üstüne eliyle kapıyı gösteriyor kovuyor bizi evden. Görseniz şaşar kalırsınızBöyle nalet insanlarda gebermez de yük olur çevresine. Ah konu sahibi ne diyeyim sana ben. Herif sana babalık yapmamış ama sen evlatlık yapmak zorunda kalıyorsun işte. Hep derim çocuk daha kutsaldır diye...
Siz annenizle gidersiniz de kendisine kim bakacakmis ?Bu evde su an yasamak zorunda oldugum için ve annemin hatrı oldugu icin mecburen katlanıyorum 1 2 sene daha sabrediyorum. Evlendigim zaman da arada da olsa gelmek zorunda olucam. Kadın kendi basına nasıl banyosunu yaptıracak. Her anlamda bize yük ama asla anlamıyor üstüne eliyle kapıyı gösteriyor kovuyor bizi evden. Görseniz şaşar kalırsınız
Bakım merkezleri aşırı pahalı 15 20ydi en son o da mümkün değil malesefSiz annenizle gidersiniz de kendisine kim bakacakmis ?
Ben 18 yaşımdan 27 yaşına kadar 80 85 yaşında iki yaşlıya baktım
Kusura bakmayın onlarda öyleydi sover doverlerdi en kotu zamanında oğlu dövdü kızı yoktu zaten :)
Hayat acımasız yani kişi demiyorki bu olmasa kim bakar ?
Kimse bakmıyor size sukretmesi lazım
Hiç bir tavsiyem yok vefat edince çilem bitti Allah çektirmesin ne diyim
Palyatif bakım ölmek üzere olan hastaların kalması için diye biliyorum bu adam ölmez sağlam eliyle b.klu g.tumu sileyim demiyorda kızına vurmaya çalıyor şerefsizSüper . Bakın izmirde mutlaka vardır en kötü ihtimalle şehir hastanesinde mutlaka vardır.Palyatif bakım .ücretsiz .devlet karşılıyor sgk dan . ne olur bu ezıyetı ne kendınız cekın cıcek gıbı genc kızsınız nede annenıze cektırın . Benıde vıcdansız olarak gormeyın ama gercekten hakeden baba olsa hepımız bakmanıza razı gelırdık
Bende keşke diyorum ama günaha giriyorum yaptıgım ayıp diyorum ama cocuklugumu da gencligimi de caldı eve kapandım olmadık bir insan için Allah cektirmese daha iyiSiz annenizle gidersiniz de kendisine kim bakacakmis ?
Ben 18 yaşımdan 27 yaşına kadar 80 85 yaşında iki yaşlıya baktım
Kusura bakmayın onlarda öyleydi sover doverlerdi en kotu zamanında oğlu dövdü kızı yoktu zaten :)
Hayat acımasız yani kişi demiyorki bu olmasa kim bakar ?
Kimse bakmıyor size sukretmesi lazım
Hiç bir tavsiyem yok vefat edince çilem bitti Allah çektirmesin ne diyim
Kesinlikle bende geçtim aynı yollardanBende keşke diyorum ama günaha giriyorum yaptıgım ayıp diyorum ama cocuklugumu da gencligimi de caldı eve kapandım olmadık bir insan için Allah cektirmese daha iyi
Bu günleri düşünmeden Bazı babalar evlatlarını düşünmeden yaşar üstüne birde evlatlarına kötülük yaparlar. Böyle babaya bakmak kolay mı Allah yardımcınız olsun. Siz bence biran önce işe başlayın en azından gündüzleri biraz olsun uzaklaşmış olursunuz. Babanızın emekli maaşından olursa annenizin emekli maaşından biraz biraz ortaya para koyun sizde maaşınızdan biraz koyun bir kadın tutun ona baktırın. Maddi gücünüz yeterse yatılı kadın tutun yetmezse en azından gündüzleri bakacak bir bakıcı bulun Annenizde sizde nefes almış olursunuz.Bu evde su an yasamak zorunda oldugum için ve annemin hatrı oldugu icin mecburen katlanıyorum 1 2 sene daha sabrediyorum. Evlendigim zaman da arada da olsa gelmek zorunda olucam. Kadın kendi basına nasıl banyosunu yaptıracak. Her anlamda bize yük ama asla anlamıyor üstüne eliyle kapıyı gösteriyor kovuyor bizi evden. Görseniz şaşar kalırsınız
Allah yardımcın olsuncanım çok geçmiş olsun benzer bir durumumuz var seni o kadar o kadar iyi anlıyorum ki... bezli, sondalı, her anında bize muhtaç yatalak bir babaya bakıyoruz annemle ikimiz. 5 yazdır evdeyim, ne tatil, ne 1 gün şöyle kafa dağıtmak için uzaklaşma... öğretmenim ve bu yılı raporlu geçirdim, eylülde bir yıl olacak 7/24 evdeyim balkona bile çıkamıyoruz ki seslenirse sesini duymayız diye, öyle bir kilitlenme
durum belli ya bakıcı tutulacak, ya rehabilitasyon merkezi olan bakımevi düşünülecek. Anlamadığım bir şey var ama annen anladığım kadarıyla altını değiştirebilecek durumda niye evladı olarak sen yapıyorsun ki? Babam asla beni istemiyor mesela utanıyor annem bel fıtığından çok kötü durumda olmasına rağmen 1 senedir günde 3 - 6 arasında değişen sayılarda alt değiştiriyor. Sen baktıktan sonra annen için çok kolay babanızdır evde bakılacak demek!
Kardeşim sayılırsın sana tavsiyem hemen iş bul evden uzaklaş babanı da bir bakımevine vermeye çalışın kazandığınla ve onun maaşıyla bir şekilde idare edilir kaç yıl yaşayacağı belli değil sizde gider gelirsiniz kontrol edersiniz
Babam melek gibi, şahane, modern, eğlenceli mükemmel bir babaydı sağlığında beni hiç üzmedi ama hastalandığından beri kişiliği çok değişti aşırı sevmeme rağmen bazen bunaldığım oluyor senin için iyice dayanılmaz bu durum ve artarak devam edecek buna acil çare bulman gerek
Annem su an calıstıgı için gündüzleri kardeşimle ben bakıyorum annem geldiginde de banyo tras işlerini hallediyoruz altını annem de alıyor sadece ben almıyorum tabiki. İş bulup calısacagım annem bakacak. Annem o yüzden sadece aksamları ilgilenebiliyor o da artık işten ayrılıp babamla ilgilenecel ben gecici süre bakıyorum. 24 yaşındayım 1 sene calısıp zaten evden ayrılacagım evlenmeyi düşünüyoruz bir ilişkim varcanım çok geçmiş olsun benzer bir durumumuz var seni o kadar o kadar iyi anlıyorum ki... bezli, sondalı, her anında bize muhtaç yatalak bir babaya bakıyoruz annemle ikimiz. 5 yazdır evdeyim, ne tatil, ne 1 gün şöyle kafa dağıtmak için uzaklaşma... öğretmenim ve bu yılı raporlu geçirdim, eylülde bir yıl olacak 7/24 evdeyim balkona bile çıkamıyoruz ki seslenirse sesini duymayız diye, öyle bir kilitlenme
durum belli ya bakıcı tutulacak, ya rehabilitasyon merkezi olan bakımevi düşünülecek. Anlamadığım bir şey var ama annen anladığım kadarıyla altını değiştirebilecek durumda niye evladı olarak sen yapıyorsun ki? Babam asla beni istemiyor mesela utanıyor annem bel fıtığından çok kötü durumda olmasına rağmen 1 senedir günde 3 - 6 arasında değişen sayılarda alt değiştiriyor. Sen baktıktan sonra annen için çok kolay babanızdır evde bakılacak demek!
Kardeşim sayılırsın sana tavsiyem hemen iş bul evden uzaklaş babanı da bir bakımevine vermeye çalışın kazandığınla ve onun maaşıyla bir şekilde idare edilir kaç yıl yaşayacağı belli değil sizde gider gelirsiniz kontrol edersiniz
Babam melek gibi, şahane, modern, eğlenceli mükemmel bir babaydı sağlığında beni hiç üzmedi ama hastalandığından beri kişiliği çok değişti aşırı sevmeme rağmen bazen bunaldığım oluyor senin için iyice dayanılmaz bu durum ve artarak devam edecek buna acil çare bulman gerek
ben bunu cok düşündüm anneme bakıcı bulalım biz işten gelene kadar baksın dedim. Eve yabancı birini almam bakıcıya para vermem dedi şu an ben iş bulana kadar bakıyorum daha sonra kendi babam yasayana kadar bakacak bakıcıyı annem asla kabullenmiyor bakım evini de tabiBu günleri düşünmeden Bazı babalar evlatlarını düşünmeden yaşar üstüne birde evlatlarına kötülük yaparlar. Böyle babaya bakmak kolay mı Allah yardımcınız olsun. Siz bence biran önce işe başlayın en azından gündüzleri biraz olsun uzaklaşmış olursunuz. Babanızın emekli maaşından olursa annenizin emekli maaşından biraz biraz ortaya para koyun sizde maaşınızdan biraz koyun bir kadın tutun ona baktırın. Maddi gücünüz yeterse yatılı kadın tutun yetmezse en azından gündüzleri bakacak bir bakıcı bulun Annenizde sizde nefes almış olursunuz.
Anneniz artık vefa durumunu geçmiş kardeşleri teklif ettiği halde bikaö ay göndermemesinin sebebi ne sonuçta kardeş olarak onlarda sorumluluk hissetmişler ve bi şeyler yapmak şstemişler anneniz neden engel olarak bu kadar saçmalıyor kendi de çalışıyor tüm yüj sizde,bilaç ay dinleneceğim halalara gönderelim diyinBu evde su an yasamak zorunda oldugum için ve annemin hatrı oldugu icin mecburen katlanıyorum 1 2 sene daha sabrediyorum. Evlendigim zaman da arada da olsa gelmek zorunda olucam. Kadın kendi basına nasıl banyosunu yaptıracak. Her anlamda bize yük ama asla anlamıyor üstüne eliyle kapıyı gösteriyor kovuyor bizi evden. Görseniz şaşar kalırsınız
ozaman bakım evine verirsiniz , sizi düşünmeyenleri bu kadar düşünmeyin .Yok ne kusuru cidden gercekten bencil. Felc olmadan önce ne bizi okutmsk istedi. Ne de bize bir şey almak isterdi. Kendisine ekmek alıpp yiyen ama cocuklarına almayan bir baba düşünün üstüne cocuklarına esine ilgisiz saygısız. Kesinlikle bakmak istemiyorum su an mecbur bakıyorum zaten ilerde evlenip gidicem ama bu sefer de anneme yazık olacak.her istedigi olsun istiyor o an ve yapmayınca da bize kötü davranıyor. Hiçbir rahatsızlık duymuyor. Yazsam cok şey var cok doluyum ama hakkımı ve ona verdigim 2 seneyi asla helal etmiyorum. Böyle söyleyincr cevremde cok kızan oluyor ee senin baban diyolar ama keşke öyle olsa dedikleri kadar ama kimse aynı evin icinde ne yasandıgını bilmiyor
Kovduğu zaman çıkın evden? Ciddiyim, çıkın gidin bi nefes alın, biyere oturun bişey için.Bu evde su an yasamak zorunda oldugum için ve annemin hatrı oldugu icin mecburen katlanıyorum 1 2 sene daha sabrediyorum. Evlendigim zaman da arada da olsa gelmek zorunda olucam. Kadın kendi basına nasıl banyosunu yaptıracak. Her anlamda bize yük ama asla anlamıyor üstüne eliyle kapıyı gösteriyor kovuyor bizi evden. Görseniz şaşar kalırsınız