Yorumlari okuyunca kendimi daha kotu hissettim

Keske daha iyi korusaydim evladimi. Inanin icim sizliyor her seferinde baba yapma o daha cok kucuk diyorum ama dinlemiyor. Elinden almaya calisiyorum sirtina vurmaya devam ediyor. Sanirim bir sure gorusmemek en iyisi. Ben dort yil bekledim bir bebegimin olmasini onu gozumden sakiniyorum opmeye kiyamazken boyle olmasi beni cok uzuyor. Catistigim konu sadece buda degil bazi insanlar o kadar dusuncesizce davraniyorki. Ben annesi oldugum halde onun kasigini bile agzima surmezken esimin annesi ve babasi her arkami dondugumde kendi agzindan yediriyorlar nefret ediyorum. Tepki gosteriyorum adim evhamliya cikiyor. Misafirlige gidiyorum bebegimin bulundugu ortamda camasir suyu kullananlar oluyor bizden sonra kullanin diyorum ne olacak diyorlar alip uzaklasiyorum ordan ne kadar pimpiriklisin diyolar. Neymis bebegin bunyesi alismasi lazimmis. Cahiller mikropmu bu bunyesi alissin bildigin kimyasal ne kadar maruz kalsa o kadar zararli biz yetiskinlerin bile gozunu burnunu yakiyor kucucuk bebege ne kadar zarari var allah bilir. Bu gibi seyleri cok yasiyorum herkeste bir cok bilmislik. Cok doluyum kusura bakmayin.