• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam ve bebegim

Sizi korkutmak istemem ama tanidim 50li yaslarinda bir kadin var o bebekken dayisi havaya ziplatirken kalca kemigine zarar vermis kadin aksayarak yuruyor.
Allah korusun cok tehlikeli. 1000 kisi cocugunu havaya firlatiyor ve hic zarar gormuyor olabilir. Ama bu hic olmayacak anlamina grlmiyor malesef.

Arkadaslar sinirlerim cok bozuk. Sekiz aylik bebegim var. Annem ve babam asiri duskunler torunlarina ama gelin gorunki babam bebegimi severken kendini kaybediyor cok sarsiyor. Odum kopuyor yavruma birsey olacak diye. Defalarca uyardim annem uyariyor her seferinde ama dinlemiyor. Bugun bir kac kez havaya atti kafasi neredeyse tavana carpacakti odum koptu birde sert bir sekilde atip tutuyor. Elleriyle sert bir sekilde sirtina vuruyor karnina vuruyor. Cok sinir oluyorum oyle yapinca normal bir sekilde uyariyorum ama dinlemiyor bile. Annemle konustum bugun konussun babamla ciddi bir sekilde diye arastirdim boyle boyle tehlikeleri var dedim konusacagim dedi ama etkisi olacagini zannetmiyorum. Babamla bir araya gelmekten cekinir oldum ogluma her yaklastiginda kasiyorum kendimi. Bir yandan cok kizginim ona kendi hevesi ugruna cocugumu tehlikeye atiyor diye ama baba iste sert bir sekilde tepki de veremiyor insan. Ne yapacagim bana bir yol gosterin lutfen.
sizinle bir video paylaşacağım:)

Bebeği kucağından çekip almak olmaz.ama çok üzüldüğünüzü söyleyin.büyük tehlikelerini anlatın mesela benim amcamın bebekken havaya atıp tutulmasından dolayı bir gözü kaymış göremiyor bebekken olmuş bundan olduğu biliniyor ama kesin de değil tabi görüşmemek te olmaz güzel bir dille çok tehlikeli olduğunu anlatırsınız bebeğiniz kilolu mu bende kilolu bebekleri sert severim :D Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin

anne yada baba herhangi birşeyden çekiniyorsa ve sizi yapmayın diye uyarıyorsa bunda ayıplanacak kırılacak birşey yok! ister baba olsun ister 10 kat uzaktan el.. hiç farketmez. ben genelde yabancı kişilerin çocuklarını hiç ellemem. uzaktan agucuk gugucuk.. ama kardeşim doğum yapsa mesela benim öngörmediğim birşey olsa ve söylese yapma diye asla yapmam. asla da alınmam.. alınıp bozulan insanları da anlamıyorum; "yok fanusa koy, yok amma da değerli" değerli evet... o kişinin canı çünkü.. .sanada *düşer.

Yorumlari okuyunca kendimi daha kotu hissettim :KK43: Keske daha iyi korusaydim evladimi. Inanin icim sizliyor her seferinde baba yapma o daha cok kucuk diyorum ama dinlemiyor. Elinden almaya calisiyorum sirtina vurmaya devam ediyor. Sanirim bir sure gorusmemek en iyisi. Ben dort yil bekledim bir bebegimin olmasini onu gozumden sakiniyorum opmeye kiyamazken boyle olmasi beni cok uzuyor. Catistigim konu sadece buda degil bazi insanlar o kadar dusuncesizce davraniyorki. Ben annesi oldugum halde onun kasigini bile agzima surmezken esimin annesi ve babasi her arkami dondugumde kendi agzindan yediriyorlar nefret ediyorum. Tepki gosteriyorum adim evhamliya cikiyor. Misafirlige gidiyorum bebegimin bulundugu ortamda camasir suyu kullananlar oluyor bizden sonra kullanin diyorum ne olacak diyorlar alip uzaklasiyorum ordan ne kadar pimpiriklisin diyolar. Neymis bebegin bunyesi alismasi lazimmis. Cahiller mikropmu bu bunyesi alissin bildigin kimyasal ne kadar maruz kalsa o kadar zararli biz yetiskinlerin bile gozunu burnunu yakiyor kucucuk bebege ne kadar zarari var allah bilir. Bu gibi seyleri cok yasiyorum herkeste bir cok bilmislik. Cok doluyum kusura bakmayin.
millete kolay geliyor da ondan.. endişe etmeyin bebeğiniz iyidir. ama siz de dikkat edin bu andan sonra. gelen kişi öpüp sevip gidiyor. eee sonra o çocuk mikrop kapsa? aman ona ne, sevmiş işte.. annesi düşünsün. hasta olsa annesi bakacak.. o na ne! maalesef mantık bu bizde. siz içinize sinmeyen hiçbirşeyi yaptırmayın. isterlerse evhamlı desinler. sizin içiniz rahat etsin. çok güzel birşey söylediniz "siz öpmeye kıyamıyorsunuz, o zaman onlara bi halt demek düşmez" bu kadar net.

anne yada baba herhangi birşeyden çekiniyorsa ve sizi yapmayın diye uyarıyorsa bunda ayıplanacak kırılacak birşey yok! ister baba olsun ister 10 kat uzaktan el.. hiç farketmez. ben genelde yabancı kişilerin çocuklarını hiç ellemem. uzaktan agucuk gugucuk.. ama kardeşim doğum yapsa mesela benim öngörmediğim birşey olsa ve söylese yapma diye asla yapmam. asla da alınmam.. alınıp bozulan insanları da anlamıyorum; "yok fanusa koy, yok amma da değerli" değerli evet... o kişinin canı çünkü.. .sanada *düşer.
aynen oyle. Doguran buyuten butun kahrini acisini ceken= anne.

Ama bebegi hakkinda soz sahibi olamayacak. Hihi oldu tabi :KK51:

Back
X