selam kizlar, utanarak yaziyorum ama benim babamla aram yillardir limoni, yani limoni derken öyle kavga falan etmedik, sözünden çikmadim,
ama ben lisedeyken, dersler yüzünden çok üstüme geldi, sürekli kom$unun kizini övüp durdu oysa kiz ailesine derslerinin iyi oldugunu söylermî$
ben ise derslerimin orta oldugunu söylerdim, ama babam hep o kiza inanirdi, ve "sen neden ba$aramiyorsun, geri zekali misin" derdi
hatta bir gün anneme söylerken duydum "bu kizin bir sevdigi var mutlaka bu yüzden çali$miyorki onu evlendireyim, ama görür istemedigi biriyle
evlendirecegim liseyi bitirsin" tabi ba$imdan vurulmu$a döndüm böyle bir$ey yoktuki ben sadece ders çali$mayi sevmezdim,
bu dediklerim bir kaç örnek, babamin tekrarlama huyu var yani bunu 3 yil boyu tekrar etti beni sürekli a$agiladi, ayni $eyi karde$lerimede yapiyo,
mesela dertle$ir gibi yapip agzimizdan laf aliyor, mesela "dersleriniz zormu " diye sorunca "zor" desek birkaç gün sonra birimize sinirlendi zaman hep
o agzimizdan aldigi laflari suratimiza vururdu yani " güya mühendis olmak istiyor ama derslerinde zorlaniyorm$, bundan mühendis olmaz" gibi cümleler kurardi
en sevmedigim huyu ise her$eyi on kere tekrarlamsi, bunu kom$ularimizda farketti, mesela yarin $u yapilacak derse, onu aylar öncesinden söylemeye ba$lar...
bu olanlardan sonra kalbim çok kirildi, günlerce agladim babama çok dü$kündüm ama o dönem nefret ettim
$imdi ise lisedeyken beni ele$tiren adam gördüki ÖSS yi ilkte kazandim ve o kiz 2. seferde bile kazzanamadi o zaman bana olan tavri degi$ti "aferin sen her$eyi hakediyorsunn " gibi laflar etti, ama 3 yil boyu o kadar yaraladiki beni, onunla ba$ba$a oturup muhabbet etmiyorum, sorsa kisa cevap veriyorum okulumla ilgili sorulara ise "derslerin nasil gidiyor zormu, nasil" ben sadece "iyi" diyorum bir$ey demiyor
geçenlerde anneme demi$ki eskiden bu kiz bana ne kadar dü$kündü $imdi ise gözüyle görmek istemiyor, buna dünden beri agliyorum, anneme söylüyormu$ki, leyya gibisi yok çok iyi bir evlat falan, kendimden utaniyorum, ama bunu ögreneli 1 gün oldu ama o günün ak$ami yine bo$ konu$maya ba$ladi, ben ne yapiyim ne edeyim...
$unu belirteyimki konu$ma huyundan ve a$agilama huyundan ba$ka hiç bir kötü huyu yok, hiç parayi falan esirgemez, dövmez ( sadece laflariyla döverdi) bizi dört dörtlük büyüttü...hepimizi okuttu ve hala okutuyor, bu arada lise döneminden sonra aradan 3,5 yil geçti...