• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam ve eşim arasında kaldım

yanliz72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2016
1.319
247
38
32
Mrb kısa ve öz anlatacağım 5 senelik evliyim severek evlendim .babam esim yıldızları barışması Ve şuan konuşmuyorlar .Babam da beni aradı kızım eve dön bosan dedi senin babanın saymayan bi esten ne beklersin dedi.Konu çok uzun olduğu için yazamiyorum ama ben ne eşimin ne babamı savunuyorum ikisi de aynı .Ama babamı çok seviyorum ve Hasta şeker tansiyon kalp hastası . eşimin arayıp özü dilemesi gerek mez mi .Arada kaldım çok kotu bi durum baba evine gitsem mutsuz olacam eşimi seviyorum burda da kalsam her gece ağlıyorum beni bu yasa getiren babam a eşim deger vermiyor aramıyor sormuyor diyorum ne yapacağımi şaşırdım herkese tsk edrim hakkınızı helal edin

Babana karsi cok kotu davranislari olmadiysa babanla konus yanlis dusundugunu felan soyle.
Eger kotu seylerde yasanmadiysa arayi bulun.
Acaba sana kotu davrandigini felan mi dusunuyor esinin.
Hani beni saymayan adam kizima neler yapiyodur diye.

Eşinizle aranızda bir problem yoksa babanızın ayrılmanızı istemesi saçma.
Ama eşinizle babanız eşinizin size olan davranışları ve hataları yüzünden tartistiysa baba haklı.

Ben sanmıyorum ki hiç bir baba kızının mutlu bir evliliği varken sırf damadı sevmiyor ya da konuşmuyor diye kızına ayrıl desin.

Aralarında ki sorun nedir bilmiyorum ama babanızın böyle konuşması çok yanlış .

Babana karsi cok kotu davranislari olmadiysa babanla konus yanlis dusundugunu felan soyle.
Eger kotu seylerde yasanmadiysa arayi bulun.
Acaba sana kotu davrandigini felan mi dusunuyor esinin.
Hani beni saymayan adam kizima neler yapiyodur diye.
Tam ustune bastiniz aynen böyle dedi senin babanın sevmeyen seni de sevmez dedi

Merhaba.Babanız eşinizin size karşı bir zulmu kötülüğü saygısızlığı karşısında kızım boşan gel derse konuyu anlarım ama kendisine saygı duymadığı için sizin boşanmanızı istemesini anlamlı bulamadım.Baba damat görüşmez olur biter.Ama saygısızlık boyutu nedir ne konuda detayları nasıldır hikayenin bilemiyoruz.Damadına karşı sinirini öfkesini sevgisizliğini artık bilemiyorum ne tarz bir duygu yaşıyo sizinle cezalandırmak ister gibi geldi bana

off çok kötü babanın ahından hızlı birşeyde tutmaz,en iyisi eşinizle konuşun arayı yumuşatsın beraber yemeğe çıksınlar vakit geçirsinler ,sorun her neyse onu oluruna getirsinler bu şekilde huzur kalmaz

Arayıp sormuyor evet yani yabanci bir insan gibi görüyor baba mi
iyide uyuşmuyorlardır.aramak zorunda olduğunu düşünmüyorum ben.
eşiniz aramıyorsa babanız arasın konuşmak istiyorsa.
zorla saygı olurda sevgi olmaz.olan saygıda eğreti olur.
sadece sorun buysa sakın babanızın dolduruşuna gelmeyin derim.
çocok var mı?

Mrb kısa ve öz anlatacağım 5 senelik evliyim severek evlendim .babam esim yıldızları barışması Ve şuan konuşmuyorlar .Babam da beni aradı kızım eve dön bosan dedi senin babanın saymayan bi esten ne beklersin dedi.Konu çok uzun olduğu için yazamiyorum ama ben ne eşimin ne babamı savunuyorum ikisi de aynı .Ama babamı çok seviyorum ve Hasta şeker tansiyon kalp hastası . eşimin arayıp özü dilemesi gerek mez mi .Arada kaldım çok kotu bi durum baba evine gitsem mutsuz olacam eşimi seviyorum burda da kalsam her gece ağlıyorum beni bu yasa getiren babam a eşim deger vermiyor aramıyor sormuyor diyorum ne yapacağımi şaşırdım herkese tsk edrim hakkınızı helal edin
Eski açtığın bir konuyu hatırlıyorum eğer baban o durumları duyduysa çok haklı geri dönmeni istemekle sevgi-aşkda bir yere kadar bir süre gidin babanızın evine kafanızı dinleyin derim.

off çok kötü babanın ahından hızlı birşeyde tutmaz,en iyisi eşinizle konuşun arayı yumuşatsın beraber yemeğe çıksınlar vakit geçirsinler ,sorun her neyse onu oluruna getirsinler bu şekilde huzur kalmaz
Babam memleket te ramazan bayramında gittik Eşimle eşimin nerdeyse ayaklarına kapandim gel elini op bitsin bu kuşluk dedim ama inanır mısınız gelmedi

Babam memleket te ramazan bayramında gittik Eşimle eşimin nerdeyse ayaklarına kapandim gel elini op bitsin bu kuşluk dedim ama inanır mısınız gelmedi
Ve babam da şöyle dedi bana bak kızım gordum mu beni babası olarak gormuyor ben onun iyiliği için hep konuştum gelseydi affederdm aea gelsin dedi ve eşim gelmedi babam da bu saatten sonra gelse de konuşmam dedi

Babamı saymayan adamın aşkından Ölsem koynuna girmem.

Back
X