- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle anlatayım babam çok açık sözlü lafını hiç esirgemez hepimize karşı çok sert şeker hastaligi çok ileri derece de ve bu yüzden çok sınırlı .Eşimin bir kaç yalanını öğrendi onu evden kovdu eşim de kustukonuyu bilmeden evet eşin özür dilemeli diyemem. kusura bakmayın böyle anlatırsanızda kimse size akıl veremez.
Babamı saymayan adamın aşkından Ölsem koynuna girmem.
Hiç bir konu da anlas mi yor lar adan zye herşey belirli bir konu yok ki sevmiyor lar birbirleriniama konu ne bilmiyoruz ki.
empati kurun; kv ile yıldızınız barışmadı. sırf bu yüzden kocanız sizin 'koynunuza' girmiyo.
yarın yamalak konu açıyolar sonra zorla ağzından zorla laf al.
ben şokTam ustune bastiniz aynen böyle dedi senin babanın sevmeyen seni de sevmez dedi
Şöyle anlatayım babam çok açık sözlü lafını hiç esirgemez hepimize karşı çok sert şeker hastaligi çok ileri derece de ve bu yüzden çok sınırlı .Eşimin bir kaç yalanını öğrendi onu evden kovdu eşim de kustu
Hiç bir konu da anlas mi yor lar adan zye herşey belirli bir konu yok ki sevmiyor lar birbirlerini
Yo sonraki yorumlarında biraz bahsetmiş konu sahibi. Kendisi de söylemiş eşim babamı saymıyor, yabancı gibi görüyor diye. Hatta babası gelirse damadi affederim demiş ama adam telefonla bile aramamış. Ben de kayinvalideme ayni terbiyesizligi yapsam kocaman da benim koynuma girmemekte hakli yani.ama konu ne bilmiyoruz ki.
empati kurun; kv ile yıldızınız barışmadı. sırf bu yüzden kocanız sizin 'koynunuza' girmiyo.
yarın yamalak konu açıyolar sonra zorla ağzından zorla laf al.
Konuyu actihim zaman da yazdım ikisi ni de savun muyorim ama ikisininde hataları var ama bn seçim yapamam araları düzeltmek için se eşimin baba mı ara maşı lazım değil mi bunu nasıl halle di bilirimben şok
ozaman kv sevmeyen gelinde boşansın nasılsa eşini sevmiyordur.
bunlar bahane.
babanız ataerkil yapıya sahip galiba.
hürmet ve saygı bekliyor.
peki hürmet ve saygıyı hakedecek davranışları var mı?
Mrb kısa ve öz anlatacağım 5 senelik evliyim severek evlendim .babam esim yıldızları barışması Ve şuan konuşmuyorlar .Babam da beni aradı kızım eve dön bosan dedi senin babanın saymayan bi esten ne beklersin dedi.Konu çok uzun olduğu için yazamiyorum ama ben ne eşimin ne babamı savunuyorum ikisi de aynı .Ama babamı çok seviyorum ve Hasta şeker tansiyon kalp hastası . eşimin arayıp özü dilemesi gerek mez mi .Arada kaldım çok kotu bi durum baba evine gitsem mutsuz olacam eşimi seviyorum burda da kalsam her gece ağlıyorum beni bu yasa getiren babam a eşim deger vermiyor aramıyor sormuyor diyorum ne yapacağımi şaşırdım herkese tsk edrim hakkınızı helal edin
Ama üzülüyorum aklımdn çıkmıyor geven gün bababm kalp krizi geçirme riskini vardı hastahane ye yatirdilar eşimi dedm bi ara hâl hatrini sor aramam dedi cok kotu bi durum amaolabilir. görüşmezler olur biter.
siz evinizde mutluysanız diretmeyin yok özür yok bilmem ne diye.
eşinin hataları ne boyutta bun önemli.Şöyle anlatayım babam çok açık sözlü lafını hiç esirgemez hepimize karşı çok sert şeker hastaligi çok ileri derece de ve bu yüzden çok sınırlı .Eşimin bir kaç yalanını öğrendi onu evden kovdu eşim de kustu
ayy bu ne inat böyle duadan başka çare yok ozaman inşallah ikna olur ....Babam memleket te ramazan bayramında gittik Eşimle eşimin nerdeyse ayaklarına kapandim gel elini op bitsin bu kuşluk dedim ama inanır mısınız gelmedi
kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda.sadece arayıp sormamak değil sanırım olan bir olay olmuş olmalı??görüştüklerinde konuşmuyorlar mı peki?Tam ustune bastiniz aynen böyle dedi senin babanın sevmeyen seni de sevmez dedi
bu durumda yalan söylemiş olan eşiniz olduğuna göre haksız olan o,özür dilemesi gereken kişi de o.Şöyle anlatayım babam çok açık sözlü lafını hiç esirgemez hepimize karşı çok sert şeker hastaligi çok ileri derece de ve bu yüzden çok sınırlı .Eşimin bir kaç yalanını öğrendi onu evden kovdu eşim de kustu
ikisinide savunmuyorum diyorsunuz ama babanızdan yana kayan tutumunuz var.Konuyu actihim zaman da yazdım ikisi ni de savun muyorim ama ikisininde hataları var ama bn seçim yapamam araları düzeltmek için se eşimin baba mı ara maşı lazım değil mi bunu nasıl halle di bilirim