• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam ve eşim arasında kaldım

kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda.sadece arayıp sormamak değil sanırım olan bir olay olmuş olmalı??görüştüklerinde konuşmuyorlar mı peki?

bu durumda yalan söylemiş olan eşiniz olduğuna göre haksız olan o,özür dilemesi gereken kişi de o.
olayı anlatsanız ya düzgünce ne yalanını yakaladı ne oldu diye...yoksa herşey havada kalıyor.
Babam in arabası ni Tamir etti eşim eşim de tamir ci bu arada ve eşim baba min arabası ile kaza yapmış ve eşim bu ni sakladı sonra babam arabayı satınca hasar kaydı nda kaza olmuş deriler babam da esime sordu eşim de hayır dedi.Benim babam dedi ki neden yalan söylüyor Sun senin karşında çocuk mu var kaza yapmış olabilir sin bugün öğrendim dedi ve eşimi kovdu konu bu arkadaşlar

Gecmis konulariniza baktim esiniz size hakaret ediyormus kalbinizi kiriyormus surekli agliyormussunuz saygi da degerde gostermiyormus iki muhabbet etmeyiz bile demissiniz..yuzunuze ben sarisin kadinlardan hoslanirim demis siz esmermissiniz.etraftaki kadinlara bakiyor diyorsunuz.cokta yalani var diyorsunuz.ee hangi baba olsa boyle damada tahammulu olmaz.yanlisim varsa soyleyin.
Sizin kendinize deger vermeniz ve ozguvenli olmaniz gerekiyor.
Babaniz da az cok bunlari biliyorsa damada karsi dolmus olabilir.ilk adim esinizden gelmeli.
Geçmiş konu şimdi ki problem im bu

Babam in arabası ni Tamir etti eşim eşim de tamir ci bu arada ve eşim baba min arabası ile kaza yapmış ve eşim bu ni sakladı sonra babam arabayı satınca hasar kaydı nda kaza olmuş deriler babam da esime sordu eşim de hayır dedi.Benim babam dedi ki neden yalan söylüyor Sun senin karşında çocuk mu var kaza yapmış olabilir sin bugün öğrendim dedi ve eşimi kovdu konu bu arkadaşlar
bu durumda eşin tamamen haksızmış..hem izinsiz arabayı alıp kaza yapmış hem de saklayıp yalan söylemiş.... ki en büyük sorun da yalanı..bir de utanmadan tamir edip geri vermiş...
ben olsam babanızın yerinde aynı tepkiyi verirdim.eşin neye dayaarak özür dilemiyor anlamadım..hem suçlu hem güçlü...tamamen de haksız...
ben de güvenilmez buldum eşinizi..

iyide uyuşmuyorlardır.aramak zorunda olduğunu düşünmüyorum ben.
eşiniz aramıyorsa babanız arasın konuşmak istiyorsa.
zorla saygı olurda sevgi olmaz.olan saygıda eğreti olur.
sadece sorun buysa sakın babanızın dolduruşuna gelmeyin derim.
çocok var mı?
Çocuk yok ama babam aramaz

Gecmis konulariniza baktim esiniz size hakaret ediyormus kalbinizi kiriyormus surekli agliyormussunuz saygi da degerde gostermiyormus iki muhabbet etmeyiz bile demissiniz..yuzunuze ben sarisin kadinlardan hoslanirim demis siz esmermissiniz.etraftaki kadinlara bakiyor diyorsunuz.cokta yalani var diyorsunuz.ee hangi baba olsa boyle damada tahammulu olmaz.yanlisim varsa soyleyin.
Sizin kendinize deger vermeniz ve ozguvenli olmaniz gerekiyor.
Babaniz da az cok bunlari biliyorsa damada karsi dolmus olabilir.ilk adim esinizden gelmeli.

geçmiş konularınıza bakmamıştım ve bunu görünce üzüldüm.
eşinizin size karşı saygısı yoksa baba-damat ilişkisinden önce karı-koca kavramını gözden geçirin derim.
eğer babanız bunları biliyorsa ve arkanızdada duruyorsa ki durduğunu ve sahip çıkacağını anlıyoruz babanızı karıştırmadan eşinizle sağlam konuşun.gizli konu aslında sizin kırılan kalbiniz.
çok üzüldüm lütfen kendinizin değerinin farkında olun.

bu durumda eşin tamamen haksızmış..hem izinsiz arabayı alıp kaza yapmış hem de saklayıp yalan söylemiş.... ki en büyük sorun da yalanı..bir de utanmadan tamir edip geri vermiş...
ben olsam babanızın yerinde aynı tepkiyi verirdim.eşin neye dayaarak özür dilemiyor anlamadım..hem suçlu hem güçlü...tamamen de haksız...
ben de güvenilmez buldum eşinizi..
Esime dedim neden sakladı n dedi baban abaeyor falan desi

dur dur hatırladım şimdi siziii....kocan olacak herif tam bir ..... dı... arkada hazır sahip çıkan bir baban varken bence de boşa bu herifi..eski güzel capcanlı neşeli günlerini düşün..bir de bu herifin seni soktuğu hayatı....
babanı da kaybete bu adam yüzünden lütfen..

eşin suçlu.
hem suçlu hem güçlü.
büyük bir yalan bu bana göre.
babanı düşürdüğü hale bak.
eh tek yalanı da değildir eşinin.
dediğim gibi suçlu olduğu için kaçıyor babandan.
yüzüne bakacak hali yok.
baban da tek bu meseleden değil eşinin genel hal ve tavırlarından dolayı ayrıl diyordur sana.

Esime dedim neden sakladı n dedi baban abaeyor falan desi
egosu o kadar yüksek ki adamın bu kadar bariz bir konuda bile kendini haklı görüyor..minicik çizik de olsa söylemeliydi babana..ayrıca bu resmen işini kötüye kullanmak..aynı şeyi müşterilerine de yapıyor demek ki..dürüst biri değil..

Herkes birbirini sevmek zorunda değil ki.
Ayrıca eşimin benim annemi babamı aramaması beni ilgilendirmediği gibi benim de eşimin anne ve babasını aramamam eşimi ilgilendirmez.
İlişkinize ailenizi / ailesini sokmaya izin vermeyin.
Ama baba hergun ara anne mi baba mı diyor bn öyle yapamam ki

Mrb kısa ve öz anlatacağım 5 senelik evliyim severek evlendim .babam esim yıldızları barışması Ve şuan konuşmuyorlar .Babam da beni aradı kızım eve dön bosan dedi senin babanın saymayan bi esten ne beklersin dedi.Konu çok uzun olduğu için yazamiyorum ama ben ne eşimin ne babamı savunuyorum ikisi de aynı .Ama babamı çok seviyorum ve Hasta şeker tansiyon kalp hastası . eşimin arayıp özü dilemesi gerek mez mi .Arada kaldım çok kotu bi durum baba evine gitsem mutsuz olacam eşimi seviyorum burda da kalsam her gece ağlıyorum beni bu yasa getiren babam a eşim deger vermiyor aramıyor sormuyor diyorum ne yapacağımi şaşırdım herkese tsk edrim hakkınızı helal edin

Çok yüzeysel anlatmissiniz
Saymıyor derken?
Örnek verin biraz

dur dur hatırladım şimdi siziii....kocan olacak herif tam bir ..... dı... arkada hazır sahip çıkan bir baban varken bence de boşa bu herifi..eski güzel capcanlı neşeli günlerini düşün..bir de bu herifin seni soktuğu hayatı....
babanı da kaybete bu adam yüzünden lütfen..
Aralarını nasıl düzel te bilirim esime nasıl konuşa yim hiç bir fikrim yok

Aralarını nasıl düzel te bilirim esime nasıl konuşa yim hiç bir fikrim yok
Siz hala ara duzeltme pesindesiniz once bir arkadasin dedigi gibi kari koca olarak aranizi duzeltin.ama bi erkekte yalan dolan vs varsa durustluk yoksa zor duzelir.siz ne istiyorsunuz nasil mutlu olursunuz once kendinizi dinleyin.

Back
X