• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam ve eşim arasında kaldım

Gecmis konulariniza baktim esiniz size hakaret ediyormus kalbinizi kiriyormus surekli agliyormussunuz saygi da degerde gostermiyormus iki muhabbet etmeyiz bile demissiniz..yuzunuze ben sarisin kadinlardan hoslanirim demis siz esmermissiniz.etraftaki kadinlara bakiyor diyorsunuz.cokta yalani var diyorsunuz.ee hangi baba olsa boyle damada tahammulu olmaz.yanlisim varsa soyleyin.
Sizin kendinize deger vermeniz ve ozguvenli olmaniz gerekiyor.
Babaniz da az cok bunlari biliyorsa damada karsi dolmus olabilir.ilk adim esinizden gelmeli.
bütün bunları anne ve babaya anlatırsanız siz esinizi affedersiniz ama onalar affedemez.evladına zülmettirmez yaa eşinizin bu durumunu son ana kadar saklayacaktınız ya da babanın söylediklerini duymamazlıktan gelip sabredip denemeye devam edecektiniz.

O zaman sade bu konuda yardim istiyorsan babanda kalp rahatsizligi gecirmis yeni eline cicegini alacak gidecek babanin evine gecmis olsun dicek..
Guzelce ikna et ancak ustune gittikce de inat da yapabilir bilemedim.

Arkadaş lar konu bnm evliliğim olsa Eşimle ilgili konular açardı m
senin evliliğin değil mi boşan diyen bir baba varken senin evliliğin olmuyor mu? evliliğindeki sorunları ailene yansıttıgın için bu durumda değil misin

bütün bunları anne ve babaya anlatırsanız siz esinizi affedersiniz ama onalar affedemez.evladına zülmettirmez yaa eşinizin bu durumunu son ana kadar saklayacaktınız ya da babanın söylediklerini duymamazlıktan gelip sabredip denemeye devam edecektiniz.
Geçmiş konularda n geçmiş te kaldı şimdi ki konu hakkında yorum yapabilirsiniz

Geçmiş konularda n geçmiş te kaldı şimdi ki konu hakkında yorum yapabilirsiniz
bu konuya yorum yapıyorum gecmişi ve baglantılarını yok sayıyorum eşin babanı sevmek zorunda değil ve ozur dilemek zorunda da değil.babana laf anlatamıyorsan bu onun değil senin sorunun.

O zaman sade bu konuda yardim istiyorsan babanda kalp rahatsizligi gecirmis yeni eline cicegini alacak gidecek babanin evine gecmis olsun dicek..
Guzelce ikna et ancak ustune gittikce de inat da yapabilir bilemedim.
Şimdi babam memleket te 24 saat uzaklık ta eşim çalıştığı için şuan gide me yiz bnm istediğim baba mı ara sin babam yufka kalp li ararsa affeedeck diye umu yorum

Canim yanlis anlama ben hic tanimadigin belki binlerce km otedeki bi uye olarak baska bi gozle bakarak senin mutlu olman icin dusuncelerimi soyluyorum.eger sorunlarin onlar barisirsa cozulecek ve mutlu olacaksan biraz zamana birak esinide kendi haline..belki zamanla fikri degisir.

Mrb kısa ve öz anlatacağım 5 senelik evliyim severek evlendim .babam esim yıldızları barışması Ve şuan konuşmuyorlar .Babam da beni aradı kızım eve dön bosan dedi senin babanın saymayan bi esten ne beklersin dedi.Konu çok uzun olduğu için yazamiyorum ama ben ne eşimin ne babamı savunuyorum ikisi de aynı .Ama babamı çok seviyorum ve Hasta şeker tansiyon kalp hastası . eşimin arayıp özü dilemesi gerek mez mi .Arada kaldım çok kotu bi durum baba evine gitsem mutsuz olacam eşimi seviyorum burda da kalsam her gece ağlıyorum beni bu yasa getiren babam a eşim deger vermiyor aramıyor sormuyor diyorum ne yapacağımi şaşırdım herkese tsk edrim hakkınızı helal edin
üstüne kuma getiririm diyen, seni döven, aldatan, para vermeyen adam babanı niye umursasın?

Babani dinle, kocan seni saymiyor ki sozunu dinlesin zaten orda oyle dur anasina babasina sirinlik yap ya da babani dinle baska secenegin yok, babanin dedigi gibi seni sevip saygi duysa zaten insan gibi davranirdi

Aralarını nasıl düzel te bilirim esime nasıl konuşa yim hiç bir fikrim yok

Arkadaş lar bu konu yala ilgili yorum istiyorum eşimi nasıl ikna eder bilirim
herşey bir bütündür.kocamla ilişkimi nasıl bir öküz olduğunu dikkate almadan cevap verin demek mantıksız..
o adam ikna olmaz. göz göre göre hayatını mahvediyorsun..baban için çok zor bir durum bu.
bu arada dayak da mı var ben o kısmı bilmiyordum..

Canim yanlis anlama ben hic tanimadigin belki binlerce km otedeki bi uye olarak baska bi gozle bakarak senin mutlu olman icin dusuncelerimi soyluyorum.eger sorunlarin onlar barisirsa cozulecek ve mutlu olacaksan biraz zamana birak esinide kendi haline..belki zamanla fikri degisir.
Evet şimdi ki sıkıntım bu ve bu gece bur rüya gordum çok takıntı yaptığım için babam olmuştu ve ben diyor dum ki eşime babam bana gönlü kırık Vefat ettti ve eşim den senden nefret ediyorum diyor dum ve gece gcee kaltim sabaha kadar agladim baba mı aradım iyiy mis Allaha şükür

Back
X