• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam ve eşim arasında kaldım

herşey bir bütündür.kocamla ilişkimi nasıl bir öküz olduğunu dikkate almadan cevap verin demek mantıksız..
o adam ikna olmaz. göz göre göre hayatını mahvediyorsun..baban için çok zor bir durum bu.
bu arada dayak da mı var ben o kısmı bilmiyordum..
Bu konu hakkında yorum istedim geçmiş konularda yorum yapıldı ve konu kapatıldı

Arayıp sormuyor evet yani yabanci bir insan gibi görüyor baba mi

Olsun

Bunun için boşanırlar mı

Eşimin babası da baba göre yabancı 10 yıllık evliyim hayatındaki yeri eşimin babası

Arada gidersek konuşurum eşim bir şey söylerse hastalık vs ile ilgili eşimle o konu hakkında konuşurum vs

Ama onu babam gibi görmem böyle bir duygum vs yok iyi adamdır da hiç tartışmamız vs de yok

ikisinide savunmuyorum diyorsunuz ama babanızdan yana kayan tutumunuz var.
sanki eşinize içten içe öfke biriktirmeye başlamışsınız.
sakince düşünün.eşinizi ve babanızı.
et tırnaktan ayrılmaz.
siz zaten babanızdan kopmayacaksınız.aynen görüşeceksiniz.

eşiniz ve babanız görüşmek istemiyorsa yapacak birşey yok.kendinizi hırpalamayın.
tavsiyem ikisiylede konuşun.ikisinide sevdiğinizi ve vazgeçmek istemediğinizi belirtin.
tek dertleri saygıysa anlayışla karşılamazlar.arada sizi bırakmak istemiyorlarsa merhaba merhaba boyutuna gelmek için çabalamaları gerekiyor.bunu size saygıları ve sevgileri doğrultusunda yapmalılar.
yok orta yol yoksa eşinizin hakareti vs.yoksa babanıza karşı böyle devam etmek için pratik yollar oluşturacaksınızdır
.

Arkadaş lar konu bnm evliliğim olsa Eşimle ilgili konular açardı m

siz baba damat arası öneri istiyorsunuz ama size öneri sundum ben.ikisiylede konuşacaksınız.size değer veren zaten karşışılıklı orta yolu bulur.sadece eşinizi ikna etmek yada yola getirmek yersiz bana göre.

sabır ve dua...zamana bırakmak acele etmemek.baban konussun dursu senin mutlu oldugunu gördükçe zaten yumusar ve beklentisi azalır
Bn mutlu yim zaten baba ma hiçbir şey yansır mam ki ama işte bir yıl oldu zamna bıraktım bir yıl daha mı bekleyim

Tam ustune bastiniz aynen böyle dedi senin babanın sevmeyen seni de sevmez dedi

Yoo niye seveyim elin babasını

Yani arkadaşımı seviyorum o da kuzenini seviyor diye onu benim de sevme zorunluluğum mu var

Anlatmadığınız bir şey var aradaki anlaşmazlığın kaynağı

siz baba damat arası öneri istiyorsunuz ama size öneri sundum ben.ikisiylede konuşacaksınız.size değer veren zaten karşışılıklı orta yolu bulur.sadece eşinizi ikna etmek yada yola getirmek yersiz bana göre.
Her iki tarafı da ikna etmek istiyorum şimdilik eşim çünkü eşim inatçı babam o kadar değil yani

Yoo niye seveyim elin babasını

Yani arkadaşımı seviyorum o da kuzenini seviyor diye onu benim de sevme zorunluluğum mu var

Anlatmadığınız bir şey var aradaki anlaşmazlığın kaynağı
Bu kuzen değil sonuç ya baba dan bahse diyorum

Bn mutlu yim zaten baba ma hiçbir şey yansır mam ki ama işte bir yıl oldu zamna bıraktım bir yıl daha mı bekleyim
ben eşimin ailesiyle düğün gününden sonra 4 yıl görüşmedim.eşimde görüşmedi.görüşmek bize zarar verecekti.sonra görüştük tekrar aynı şeyleri yapmaya başladılar 3 yıl daha görüşmedik şimdi senede 1 kere.başka yolu yok olmuyor.kimse de ölmüyor.rahat rahat her türlü dolabı çeviriyorlar.

Canim ne guzel ozetlemissin sagol. Konu sahibi boyle anlatmadi. Babayi hem hakli buldum hem de takdir ettim. Nice baba kizim biz arkandayiz diyemedigi icin, egitimli, isi gucu olan kadinlar dahi bosanmaya cesaret edemeyebiliyor. Evde odunla yasamaya mahkum oluyorlar. Sarisin seviyorsa sarisinla evlenseymis sapsik.
Gecmis konulariniza baktim esiniz size hakaret ediyormus kalbinizi kiriyormus surekli agliyormussunuz saygi da degerde gostermiyormus iki muhabbet etmeyiz bile demissiniz..yuzunuze ben sarisin kadinlardan hoslanirim demis siz esmermissiniz.etraftaki kadinlara bakiyor diyorsunuz.cokta yalani var diyorsunuz.ee hangi baba olsa boyle damada tahammulu olmaz.yanlisim varsa soyleyin.
Sizin kendinize deger vermeniz ve ozguvenli olmaniz gerekiyor.
Babaniz da az cok bunlari biliyorsa damada karsi dolmus olabilir.ilk adim esinizden gelmeli.

Son düzenleme:
bağımsız değil.
çünkü bir odunla evli ve berbat bir hayat yaşıyor.
babası da bir bahaneyle kızını o adamdan kurtarmaya çalışıyor bence.
konu sahibi öyle istiyor diye yazdım.mantık aramıyorum bazı insanlarda

mutluyum diyor.mutluysa babasının bir beklentiye girmemesi lazım

ben eşimin ailesiyle düğün gününden sonra 4 yıl görüşmedim.eşimde görüşmedi.görüşmek bize zarar verecekti.sonra görüştük tekrar aynı şeyleri yapmaya başladılar 3 yıl daha görüşmedik şimdi senede 1 kere.başka yolu yok olmuyor.kimse de ölmüyor.rahat rahat her türlü dolabı çeviriyorlar.
Bnm ailem dolap falan çevir me diler ki tek sorun babam sınırlı açık sözlü olması herşey i açık açık konuşun ca da eşim de bundan rahatsız

Bu konu hakkında yorum istedim geçmiş konularda yorum yapıldı ve konu kapatıldı
konu kapatıldıysa adam düzeldi artık bir insan moduna geldi,dövmüyor sövmüyor,tatlı dilli,psikoljik şiddet de yok,harikayız mutluyuz demen gerekir ki hiç sanmıyorum..
yani yok saymaya o kadar alışmışsın ki,bu olay çözümlensin diye neredeyse babana özür dileteceksin...ki zaten babamda da suç var diye girmiştin konuya..babanda hiç suç yok.adam olmayan eşinde tüm suç ... bir de yok saymaya çalışan babanı da bu adama yediren sizde...

Bagimsiz diyorsunuz biz de diyoruz ki sana deger verse babani kandirmaya calismaz, uste cikmaz, uzuntunu gorup arayi bulurdu, seni adam yerine koymayan birini neye nasil ikna edersin, iyi otur her gece dua edip agla bakalim ise yarayacak mi

konu kapatıldıysa adam düzeldi artık bir insan moduna geldi,dövmüyor sövmüyor,tatlı dilli,psikoljik şiddet de yok,harikayız mutluyuz demen gerekir ki hiç sanmıyorum..
yani yok saymaya o kadar alışmışsın ki,bu olay çözümlensin diye neredeyse babana özür dileteceksin...ki zaten babamda da suç var diye girmiştin konuya..babanda hiç suç yok.adam olmayan eşinde tüm suç ... bir de yok saymaya çalışan babanı da bu adama yediren sizde...
Geçmiş konuya yorum lar yapıldı ve kapatıldı .bi önerinz varsa yazın yoksa da geçmiş konu dan yorum yapmayın lütfen

Back
X