• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam ve eşim arasında kaldım

okumadınız olayı sanırım..eşi tamirci,babanın arabasını alıyor tamir için, sonra kullanıp kaza yapıyor. Sonra da haber vermeden tamir edip iade ediyor. Baba da arabayı satarken öğreniyor, haklı olarak damada kızıyor neden söylemedin diye..
ayrıca geçmiş konuları okursanız eşinin nasıl biri olduğunu da anlarsınız...

Ayrıca damat "baban abartıyor" diye de yorum yapıyor

Konu sahibi kusura bakma ama kocan şerefsizin teki. O yüzden ikna etmen de imkansız. İMKANSIZ yani
Anladın mı?

İnanın zaten benm problemerim. Var birde babam olunca konu hep sinden es geçtim böyle rsmen içim acıyor gözlerim doluyor baba min böyle hak ettiğin i dusun mu yorum ve eşim de baba min huyunu biliyor hepimize karşı sert hastalığı yüzünden ama içinde kin nefret yok
Bn şöyle dusunuyirm yanlış dusunuyor sam düzeltin lütfen . Kasımda ki insan yaşlı ve hasta ise aramizda olanlar i unutr bi küçük olarak gider elini öper oda buna karşıki beni affeder yanlış miyim

Bn şöyle dusunuyirm yanlış dusunuyor sam düzeltin lütfen . Kasımda ki insan yaşlı ve hasta ise aramizda olanlar i unutur bi küçük olarak gider elini öper oda buna karşıki beni affeder yanlış miyim

İyi de bunu normal insanlar yapar.
Yani şerefli, doğruyu söyleyen adamlar. Karakter sahibi adamlar yapar.

Kızlar bnde onun yaptığı gibi yaparsam hatasını anlar mı sizce bi akıl verin ya
hayır sakın misillime yapma daha kötü olur bence kimseye zorla bişey yaptıramzsn sen babanla iyi ol eşinlede babanı zorla görüştürme sçlu sen olursn snra

hayır sakın misillime yapma daha kötü olur bence kimseye zorla bişey yaptıramzsn sen babanla iyi ol eşinlede babanı zorla görüştürme sçlu sen olursn snra
Ama babam hasta ve Allah ım hepimizin babasına annesine sağlık li uzun ömur nasip etsin Allah korusun busey olursa gönlü kırık olacak ve ben ömur. Boyu esimde n nefret edip vijdan azabı çekeceğim

Son uçta babam bu erkek ve kendince oda üzülüyor dur şimdi off kızlar ne yapayım bilmiyorum

Baban hiç te haksız değil.. Babanı sevmeyen adam seni de sevmiyor bence. Şayet sevseydi, bu durum eşimi üzüyor, babası için değilse de eşimi üzmemek adına bi adım atayım derdi.. Allah gecinden versin bugun baban ölse yaşayacağın vicdan azabını bi düşün. Bu azaba sebep olan insanı affedebilecek misin? Ömür boyu bi tarafın eksik olarak o evliliği içine sine sine sürdürebilecek misin? Eşin bunları düşünemiyorsa sana olan sevgisini sorgularım ben...

tam tersini düşün, kaynananla konuşmuyo olsan ve kaynanan eşine boşa onu benle konuşmuyo dese saçma olurdu dimi.. senin durumun da saçma şu an. eşinin sana karşı saygısızlığı kötülüğü yoksa böyle bi sebep için boşanman saçma olur tabiki de.. tatlı tatlı ikna et küslük olmasın vs

Şu eşimi seviyorum,ölüyorum,bitiyorumculara bu tip konularda anlam veremiyorum arkadaş ben ya.
Eşinizle alakalı eski konularınızı biliyoruz.
Baban da bazı konularda haklı ama bu konuda konuşmamaları onların açısından daha saglıklı iken çok garip beklentileri olan ailelersiniz hepiniz.

Konunuzun detayını bilmiyorum ama eğer eşiniz size sorumluluklarını yerine getirip, evliliğinizden memnunsanız bananızın sırf kendine saygısı yok diye boşan demesi çok ağır bi tepki. Babanız bir konuda haklı sevmesede saygı duymak zorunda ve saygıda karşılıklıdır! Detaylar olmadığı için net birşey yazamıyor insan. Arada kalmanız çok üzücü ama yuva yıkmak bukadar kolay olmamalı

ben bu ükedeki evlilikleri anlamıyorum arkadaş.. istisnasız yüzde 90'ı da sorunlu.. hiç kusura bakma ama senin evliliğinden babana ne? ne karışır boşanmana? hele hele "bana saygısızlık yapıyor, boşan" nasıl bir mantıktır.. bu ailelerin kutsallaştırılması ne boyutlara geldi ibretle izliyorum.. anlaşırsın devam edersin, anlaşmazsın boşanırsın.. hayır bakıyorum "kocam anneme saygılı olacaksın diyor" diyen kadınlar için boşan etiketini yapıştıran sevgili kk yorumcuları, iş kız babasına gelince "babişkon haklı" diyorlar.. şu forumda "kv bana destek olmuyor" diyen mi ararsın, çocuğuma bakmıyor diyen mi ararsın, babam boşan diyor diyen mi ararsın.. evlilik 2 kişiliktir konu sahibi, arada kalacak bir konu yok.. birazcık desteksiz durmayı öğrenin şu hayatta yahu..

Tercih konusu bile olamaz.
Tabi ki babam.
Babama saygı duymayan bir adamı yanımda barındırmam.

Kullanici troll.
ben bu ükedeki evlilikleri anlamıyorum arkadaş.. istisnasız yüzde 90'ı da sorunlu.. hiç kusura bakma ama senin evliliğinden babana ne? ne karışır boşanmana? hele hele "bana saygısızlık yapıyor, boşan" nasıl bir mantıktır.. bu ailelerin kutsallaştırılması ne boyutlara geldi ibretle izliyorum.. anlaşırsın devam edersin, anlaşmazsın boşanırsın.. hayır bakıyorum "kocam anneme saygılı olacaksın diyor" diyen kadınlar için boşan etiketini yapıştıran sevgili kk yorumcuları, iş kız babasına gelince "babişkon haklı" diyorlar.. şu forumda "kv bana destek olmuyor" diyen mi ararsın, çocuğuma bakmıyor diyen mi ararsın, babam boşan diyor diyen mi ararsın.. evlilik 2 kişiliktir konu sahibi, arada kalacak bir konu yok.. birazcık desteksiz durmayı öğrenin şu hayatta yahu..

Yalan makinesi gibi bir eş, evliliğinde mutlu olmayan bir kadın ama kocamı seviyorum. İlginç gerçekten, babanız haklı ikisini de savunmuyorum diyorsunuz ama eşinizin savunulacak bir tarafı yok zaten. Ne bekliyordu babanız bu kazayı öğrendiğinde açıkça söylemeyip damadımın canı sağolsun mu demeliydi? Belki en başında söylemiş olsaydı babanız bu tepkiyi verebilirdi ama gizlediği için 2 kat sinirlenmiştir bu da çok doğal.

Baban hiç te haksız değil.. Babanı sevmeyen adam seni de sevmiyor bence. Şayet sevseydi, bu durum eşimi üzüyor, babası için değilse de eşimi üzmemek adına bi adım atayım derdi.. Allah gecinden versin bugun baban ölse yaşayacağın vicdan azabını bi düşün. Bu azaba sebep olan insanı affedebilecek misin? Ömür boyu bi tarafın eksik olarak o evliliği içine sine sine sürdürebilecek misin? Eşin bunları düşünemiyorsa sana olan sevgisini sorgularım ben...
Aynen öyle bu gece rüyamda gördüm babam vefat etmiş ti .Bnde ağlaya ağlaya isyan ediyor dum babam şöyle medi ama gönlü kırık ligi vardı dedim.Ve esime diyor dum ki senden nefret ediyorum ve boşa nalim diyor dum rüyayı gordum hala etkisi nde yim gerçek olsa ne olur bana bilmiyorum

Yalan makinesi gibi bir eş, evliliğinde mutlu olmayan bir kadın ama kocamı seviyorum. İlginç gerçekten, babanız haklı ikisini de savunmuyorum diyorsunuz ama eşinizin savunulacak bir tarafı yok zaten. Ne bekliyordu babanız bu kazayı öğrendiğinde açıkça söylemeyip damadımın canı sağolsun mu demeliydi? Belki en başında söylemiş olsaydı babanız bu tepkiyi verebilirdi ama gizlediği için 2 kat sinirlenmiştir bu da çok doğal.
Evet başkasından duyması canını sıktı babam da onu evden kovdu

eğer babanız burada anlattığınız sorunlarınızı biliyorsa tamamen haklı bilmiyorsa boşan demekle haklı mı haksız mı karar veremedim ilerde benim de evladım düzenbaz dolandırıcı bir kocayla olsun istemem.
başkasının malını çarpıp bir de çarpmadım demek ne demek? babanızın toplum içinde bir yeri var ve adam kazalı arabayı kazasız diye satışa çıkarmış farkında olmadan. ikisi de senin hatırına orta yolu bulurlarsa ne ala ama eşin gidecek babandan özür dileyecek gönlünü alacak bunu babana değil başkasına yapsaydı mahkemede alırdı soluğu ya da belalı bulaşmış olsaydı güzel bi sopa yemiş olurdu.

Back
X