- 12 Şubat 2016
- 1.382
- 1.443
- 53
o zaman eşine restini çeker çıkarsın babanın yanınaBabam dan çok cekiniyor du biz aynı şehir de iken acaba uzaklaştı diye mi kendince adamlık yapmaya kalkıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman eşine restini çeker çıkarsın babanın yanınaBabam dan çok cekiniyor du biz aynı şehir de iken acaba uzaklaştı diye mi kendince adamlık yapmaya kalkıyor
Geçmiş konu kapandı başlık i okuyup öyle yorum yapın tşkKonu sahibinin kocasi konu sahibini dovuyor, aldatiyor, hakaret ediyor. Ustune kuma getiririm diyor.
Detay yok detay yok yazmak yerine 3 sayfa okumak zor mu geliyor? Okumak zorunda miyim sorusuna da her kosulda cevabim evet.
Diyelim ki konu bu sadece, yine damat dolandirici ve yuzsuz. Yani klasik gelin benim halilarimi yikamadi, sen bunu bosa olayi degil.
Objektif olalim derken gerceklerden sapiyorsunuz.
Konu sahibi, siz kendi gururunuz icin her gun aglayin. Zira vefat etmis gorunuyor.
Tsk öyle yapcm gelişmeleri yazarım tsk
Arkadaslar tamam sakin olun trollmus.![]()
Bu konu hakkında yorum yazın dedin diğer konu kapandı gitti lütfenRica ederim. Ama yukarıda bir arkadaşın yazdığı yorumu yeni gödüm, eşinizden şiddet ve haraket görüyorsanız üstüne bir de kuma getiririm diyorsa size hiç konuşmanıza gerek yok direkt boşanın gitsin. Hayatta biraz dik durun lütfen kocanızı hayatınızın merkezine koymaktan vazgeçin.
Bende kp arayıp sormam hatta 3. Yıla gireceğiz nerdeyse geçen gün kaydettim telefonunu.. nedir yani bu mıç mıç hal beklentileri?Arayıp sormuyor evet yani yabanci bir insan gibi görüyor baba mi
Ama hamile olabilir im adetim baya gecikti test alıp yapcm hamile kalmam zor du ama bu ay ki kullandığım ilaç sanırım iyi geldio zaman eşine restini çeker çıkarsın babanın yanına
Bu konu hakkında yorum yazın dedin diğer konu kapandı gitti lütfen
Sizde tsk ederimEvliliğinizde bu tip şeylere maruz kalıyorsunuz ve bu konu sizin için kapanıyor öyle mi? Kalın sağlıcakla...
Geçmiş konulara bakın yorum yapmanız icin acmadi m konuyu öyle olsa aciklardim iyi günlerKonu sahibinin kocasi konu sahibini dovuyor, aldatiyor, hakaret ediyor. Ustune kuma getiririm diyor.
Detay yok detay yok yazmak yerine 3 sayfa okumak zor mu geliyor? Okumak zorunda miyim sorusuna da her kosulda cevabim evet.
Diyelim ki konu bu sadece, yine damat dolandirici ve yuzsuz. Yani klasik gelin benim halilarimi yikamadi, sen bunu bosa olayi degil.
Objektif olalim derken gerceklerden sapiyorsunuz.
Konu sahibi, siz kendi gururunuz icin her gun aglayin. Zira vefat etmis gorunuyor.
Eşinle otur konus sevmese bile seni seviyorsa yapsın .. babanın bosan gel demesi yanlış kendi kararını kendin vermelisinMrb kısa ve öz anlatacağım 5 senelik evliyim severek evlendim .babam esim yıldızları barışması Ve şuan konuşmuyorlar .Babam da beni aradı kızım eve dön bosan dedi senin babanın saymayan bi esten ne beklersin dedi.Konu çok uzun olduğu için yazamiyorum ama ben ne eşimin ne babamı savunuyorum ikisi de aynı .Ama babamı çok seviyorum ve Hasta şeker tansiyon kalp hastası . eşimin arayıp özü dilemesi gerek mez mi .Arada kaldım çok kotu bi durum baba evine gitsem mutsuz olacam eşimi seviyorum burda da kalsam her gece ağlıyorum beni bu yasa getiren babam a eşim deger vermiyor aramıyor sormuyor diyorum ne yapacağımi şaşırdım herkese tsk edrim hakkınızı helal edin
Beni sever Se arayack diyor sunuz doğru mu anladımEşinle otur konus sevmese bile seni seviyorsa yapsın .. babanın bosan gel demesi yanlış kendi kararını kendin vermelisin
Tsk edrim ben bi konusayim yazarım sizse dua edin tskBeni sever Se arayack diyor sunuz doğru mu anladım
Tsk edrim ben bi konusayim yazarım sizse dua edin tsk
Evet yani bir aile olduğunuzu babanızın da size ihtiyacı olduğunu başına bişey gelse ne halde olacağını şöyle ne bilim biraz çek kuyruğundan bacumBeni sever Se arayack diyor sunuz doğru mu anladım
Ya canım şimdi her olay kendine özneldir.Geçmiş konuyu düşünmezsem derim ki baban mutlu evlilipini niye bozmak istiyor.Babanı haksız çıkarırım.O yüzden o detay önemli.Baban haksız değil.Eşin haksız.Ama boşanmam görmezden gelecem diyorsan boşanma.Eşin babanın gönlünü alırsa alır almazsa napabilirsin ki.Sen de onun ailesine fazla gitme.Ama babanla muhakkak görüş.Destek ol hastaymış.Eşin de ailesiyle görüşsün sen fazla gitme bunu ileri sürerek.Geçmiş konu kapandı başlık i okuyup öyle yorum yapın tşk
Çocuğun var mı?Yoksa niye bu adamdan çocuk yapmaya çalışıyorsun hazır yoksa.Yokken bir düşün bence...Ama kalmak için bahane arıyorsun belliki.Ama hamile olabilir im adetim baya gecikti test alıp yapcm hamile kalmam zor du ama bu ay ki kullandığım ilaç sanırım iyi geldi
Konu eşik babam araları ni düzel tmek istiyorum neden hep geçmiş. Konulara bakıp yorum yazıyor sunuz onida anlamadımBurda kadınlar eşinden şiddet görüyor, aldatma var daha neler neler. . Ama sahip çıkacak sizinki gibi BABAları olmadığı için susup oturuyorlar. Eşiniz size karşı iyi bir eş değil ki siz ondan iyi bir damat olmasını bekliyorsunuz. . Ayrıca baban sonuna kadar haklı ki haksız bile olsa sizin hatrınıza ve sizi sevdiği için adım atmalıydı ve özür dilemeliydi eşiniz.
Siz konu evliliğim değil diyorsunuz ama konu tam olarak evliliğinizin gidişatı. Vereceğiniz karar tamamen evliliğinizi etkilicek. Sizim yerinizde olsam babamı seçerdim.