babam ve hayatındaki kadın.

Baban kaç yaşında?
43 yaşında

Babanızın da artık kendi hayatı var sonuçta annenle ayrılmışlar o kadını eve de getiremez ne yapacak otelde buluşuyorlar ve iki yetişkin bekar insan karışamazsınız. Bazı istekleri de olabilir kadının. Sonuçta hayatındaki insan ama eve harcama yapmasa sizi aç bıraksa ihtiyaçlarınızı karşılamasa ve o kadına yağdırsa size hak verirdim lakin sizi annenize bırakmamış bakabiliyor evin ihtiyaçlarını da görüyor demek ki. Yapabilecek birşeyiniz yok kendisi anlaşamayıp pişman olursa ayrılır. 21 yaşında neden evde kalamayasınız ki üniversite okuyan kızlar şehir dışında kız kıza ev tutup kalıyorlar.

Burda tek sıkıntı sizi maddi anlamda zora sokmasi, yoksa 43 yasinda bir adamin hayatina karisamazsiniz, cocuk degil ki kandirilsin... neyse.
Siz aylik ya da haftalik belli bir miktar harclik belirleyin ve onu mutlaka size versin. vermezse ariza cikarirsiniz.
Gerisine de karismayin.
Yasi itibari ile duzenli bir cinsel yasam ihtiyacı var zaten, bu kadinla olmasa baska kadinla giderecek bunu, birakin duzenli bir iliskisi olsun.

Haftada 1 gece beraberlerse kadin calisiyo ve izin gununde babanla bulusuyo demek.

Ama tekin olmuyo genelde bu tipler. Ya kocam öldü diyolar ya bosandim diyolar. Hepsi kocasiz yani

Bu kadar denk gelmez. Bana guven vermiyolar.

adam karısı olmadığı için cinsel ihtiyacını gideriyor. bunu zaten otel meselesinden anlıyoruz. para konusuna gelince bedavaya yapmayacak kadın tabiki. babanın hayatına karışamazsın, onuda vazgeçiremezsin. anlayacağın sizin paralar karıya gidiyor...

Haftada 1 gece beraberlerse kadin calisiyo ve izin gununde babanla bulusuyo demek.

Ama tekin olmuyo genelde bu tipler. Ya kocam öldü diyolar ya bosandim diyolar. Hepsi kocasiz yani

vallahi bana da güven vermediği için buraya yazdım, ne yapıcam bilemedim

öncelikle 20 ve 21 yaşında kızlarsınız 9-10 değil evde yalnız kalabilirsiniz.. babanız da annenizden resmi olarak ayrı ise istediği ile birlikte olabilir.
tek mevzu görüştüğü kadının özbek olması. ben bankacıyım burda bilenler bilir. bana ne amcalar geldi özbek, kırgız, gürcü bilmem ne kadınlar yüzünden dolandırılan. paraları heba olup giden, bu kadınlara ev araba mücevher alcaz die kredi kullanan.
afedersin de bu erkekler uçkur sevdasına mallarından mülklerinden oluyorlar. birisi ile birlikte olacaksa mümkünse Türk seçsin. karşı çıkacaksan buna karşı çıkabilirsin.. sizi kaybetmeyi göze alabileceğini sanmıyorum bence restini çek derim.. çünkü bu kadınlar emin ol pek has şeyler yapmıyorlar.

ben babamla konuşmalarından anladığım için kaıdn bana pek güvenilir gelmiyor. babamı kandırıyor gibi geliyor bana siz daha iyi bilirsiniz ben hiç özbek birini tanımadım ama babamı kandırması çok kolay

Yapacak bişey yok. Babanız 43 yaşında yetişkin ama aynı zamanda genç bir adam. Tabi ki hayatına bir takım kadınlar girecek. Bunların nasıl ilişkiler olacağı da kendi seçimi. İster karşılıklı kar amacı güden ilişkiler yaşar, ister aşk ilişkisi.

Sizi aç bırakmıyor ihtiyaçlarınızı yeterince karsiliyorsa size laf düşmez. Zarar görüp görmeyeceğini de sizden daha iyi farkeder herhalde koca adam.

Sizin yaşınızdayken yalnız yaşıyordum ben. Çocuk değilsiniz haftada bir gece yalnız kalabilirsiniz. Kadını eve getirse daha mı iyi olacak?

küçük bebek değilsiniz ki , evde yanlız kalabılırsınız
yasınız kucuk olsa anlarım
babanız da koskoca adam, annenızle de ayrılar
ben bir sakınca gormedım

Bende bu şekilde düşünüyorum. Hatta bunlar organize bile çalışıyolar, bir iş arkadaşımıza musallat olmuşlardı tehdit edip darp bile etmişlerdi. Mafya gibi çalışıyolar.
İnşallah korktuğun gibi bir şey olmaz.

Yabanci uyruklu kadinlara onyargiliyim acikcasi.
Cok yakin arkadasimin cocuklarinin yabanci uyruklu bakicilari ya hirsizliga ya da direk kocasini elinden alma calismasina geldi.
Vardir elbet duzgunu ama cevremde gorduklerim pek saglam pabuc degil

Baban mı kadini kullaniyor kadinmi

babani¿ayrica niye kullansinlar alan razi veren razı gibi gözüküyor

anlattiginiza göre karşılıkli bi beraberlik kullanmada varsa ikiside

birbirinden fayda sağliyor¿

ben babama bi zarar gelsin istemiyorum

21 yaşında gencecik kızın gördüğü tehlikeyi afedersiniz koca herif mi görmeyecek?
Babanız her şeyin farkında, ama işine geliyor yine de. Belki kadın için harcama yapıyor, ama kendince bunun karşılığını o oteldeki gecede alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…