- 8 Kasım 2016
- 962
- 609
- 103
- 30
- Konu Sahibi lanadelmilav
-
21 yaşında bir kız evde yalnız kalabilir.Babanın hayatında biri olabilir.Ne kadına davranışlarını sorgulayabilirsin,ne sizinle ve kadınla ilgili kıyaslama yapabilirsin.Haftada 1 gün eve gelmemeside problem değil.Koskoca yetişkin erkek.Onun da kendine göre özel bir yaşantısı var.Bu şekilde davranarak babanla arana buzdan dağ yaparsın.Sonuç olarakta kazançlı çıkmazsın.21 yaşında toy bir genç kız da babasının ilişkilerinde zarar görebileceğinden bu kadar emin olmamalı.Annenle anlaşamaması,herkesle anlaşamaz anlamı taşımıyor.Ön yargılı davranıyorsun.[/Q
43 yaşındaBaban kaç yaşında?
Babanıza kadınla tanışmak istediğinizi söyleyin biraz gözlem yaparsınız.43 yaşında
al ver cinsel anlamda bir buluşma. babanda para verıyırsa yada hedıye alıyorsa alan memnun veren memnunkadın babamı çağırıyor buna ne demelii
Daha gençmiş .43 yaşında
vallahi bana da güven vermediği için buraya yazdım, ne yapıcam bilemedimHaftada 1 gece beraberlerse kadin calisiyo ve izin gununde babanla bulusuyo demek.
Ama tekin olmuyo genelde bu tipler. Ya kocam öldü diyolar ya bosandim diyolar. Hepsi kocasiz yani
Bu kadar denk gelmez. Bana guven vermiyolar.
merhabalar.. benim konum babamla ilgili.. hemen konuya gireceğim.
benim annem ve babam yaklaşık 2 yıldır ayrılar. Babam aileden sadece benimle iyi anlaşabiliyor. 3 kız kardeşiz ben 21 yaşındayım. babamın hayatında özbekistanlı bir kadın var. Sadece bana söyledi ailede kimse bilmiyor ama şüpheleniyorlar telefon konuşmalarından vs vs. ben ve benden 1 yaş küçük kardeşim babamla kalıyoruz. babam bu kadın hayatında olduğundan beri haftada bir gün eve gelmiyor otelde kaldıklarını biliyorum, babam biz ne zaman para istesek bize hep param yok der, inanın 21 yıllık kızıyım bizi gezmeye götürmesi bir elin parmaklarını geçmemiştir. Bu kadın dün babamı arayıp araba var mı beni yenikapıdan alır mısın demiş sanırım babam araba yok falan diye geçiştirmiş ama ben aslında bu kadının babamı kullandığını düşünüyorum ve babama evde bizi gece iki kız yalnız bıraktığı için fazlasıyla sinirleniyorum. ve onunla olduğu zaman telefonlarımızı açmıyor genellikle. her neyse ben babamın böyle konulardan zarar göreceğine eminim ne yapmam lazım bilmiyorum. sabah beni aradı açmadım mesaj atmış bana kızgınsın farkındayım ama sen bilirsin diye ne yapmalıyım?
ben babamla konuşmalarından anladığım için kaıdn bana pek güvenilir gelmiyor. babamı kandırıyor gibi geliyor bana siz daha iyi bilirsiniz ben hiç özbek birini tanımadım ama babamı kandırması çok kolayöncelikle 20 ve 21 yaşında kızlarsınız 9-10 değil evde yalnız kalabilirsiniz.. babanız da annenizden resmi olarak ayrı ise istediği ile birlikte olabilir.
tek mevzu görüştüğü kadının özbek olması. ben bankacıyım burda bilenler bilir. bana ne amcalar geldi özbek, kırgız, gürcü bilmem ne kadınlar yüzünden dolandırılan. paraları heba olup giden, bu kadınlara ev araba mücevher alcaz die kredi kullanan.
afedersin de bu erkekler uçkur sevdasına mallarından mülklerinden oluyorlar. birisi ile birlikte olacaksa mümkünse Türk seçsin. karşı çıkacaksan buna karşı çıkabilirsin.. sizi kaybetmeyi göze alabileceğini sanmıyorum bence restini çek derim.. çünkü bu kadınlar emin ol pek has şeyler yapmıyorlar.
küçük bebek değilsiniz ki , evde yanlız kalabılırsınızmerhabalar.. benim konum babamla ilgili.. hemen konuya gireceğim.
benim annem ve babam yaklaşık 2 yıldır ayrılar. Babam aileden sadece benimle iyi anlaşabiliyor. 3 kız kardeşiz ben 21 yaşındayım. babamın hayatında özbekistanlı bir kadın var. Sadece bana söyledi ailede kimse bilmiyor ama şüpheleniyorlar telefon konuşmalarından vs vs. ben ve benden 1 yaş küçük kardeşim babamla kalıyoruz. babam bu kadın hayatında olduğundan beri haftada bir gün eve gelmiyor otelde kaldıklarını biliyorum, babam biz ne zaman para istesek bize hep param yok der, inanın 21 yıllık kızıyım bizi gezmeye götürmesi bir elin parmaklarını geçmemiştir. Bu kadın dün babamı arayıp araba var mı beni yenikapıdan alır mısın demiş sanırım babam araba yok falan diye geçiştirmiş ama ben aslında bu kadının babamı kullandığını düşünüyorum ve babama evde bizi gece iki kız yalnız bıraktığı için fazlasıyla sinirleniyorum. ve onunla olduğu zaman telefonlarımızı açmıyor genellikle. her neyse ben babamın böyle konulardan zarar göreceğine eminim ne yapmam lazım bilmiyorum. sabah beni aradı açmadım mesaj atmış bana kızgınsın farkındayım ama sen bilirsin diye ne yapmalıyım?
Haftada 1 gece beraberlerse kadin calisiyo ve izin gununde babanla bulusuyo demek.
Ama tekin olmuyo genelde bu tipler. Ya kocam öldü diyolar ya bosandim diyolar. Hepsi kocasiz yani
Bu kadar denk gelmez. Bana guven vermiyolar.
inşallah...Bende bu şekilde düşünüyorum. Hatta bunlar organize bile çalışıyolar, bir iş arkadaşımıza musallat olmuşlardı tehdit edip darp bile etmişlerdi. Mafya gibi çalışıyolar.
İnşallah korktuğun gibi bir şey olmaz.
Baban mı kadini kullaniyor kadinmimerhabalar.. benim konum babamla ilgili.. hemen konuya gireceğim.
ben babama bi zarar gelsin istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?