- 21 Ocak 2009
- 343
- 73
- 643
Merhaba ablalar ben 17 yaşındayım lise sona geçtim.
Anlatamıyorum kimseye çıldırmak üzereyim.
babam çok fazla ilgili. ilgiden kastım çok sıkıyor beni hiç bi yere bırakmıyor pendikten başka yere göndermiyor kendi de gezdirmiyor kızım hep evde kalsın ama zayıf olsun düşüncesi var
rahatsızım ben bazen yardıma ihtiyacım oluyor ama beni çok sıktıkları için sanırım özgüven eksikliği oluşuyor bende
para bile vermiyor koruma amaçlıymışş dışarda telefonumu zırt pırt çıkarmam yasak
tatil bile yok yasak
evde durun oturun.hafta sonu da yakında ki avmden bişeyler alıyoruz aktivitemiz sadece buu !! beni puanım yüksek olduğu halde zorla düz liseye yolladılar 55 kişilik sınıfta dersi dinleyemedim ve ben ot oldum başarısızlaştım şimdi bahane benim
annem açık giyinse laf yok kollarım gözükse bana bağırıyo
çok iğrenç bi okula yolluyor beni zorla lafımı hiç dinlemiyor
hatlarım belli olmasın diye erkek tişörtleriyle geziyorum
evde olduğum için de habire laf ediyor yok sana özgü hayatın var bi pc bi tel
durmadan akraba akraba geziyorum tek derdi ev işi yapmam
. tatile gidelim dedim ramazan geldi dedi. bende dedim sanki oruç mu tutuyoruz beni dövecekti resmen
bıktım artık asosyal yaptı beni. pendikte yaşıyorum yani biraz girişte kalıyor istanbul üniversitesini istiyorum ona bile kızıyor
elinde olsa eve kapatacak beni yinede üstün başarı istiyor şunun kızı şunun oğlu böyle böyle... kafayı yicem artık koca karı gibi oldum evde pazara gitmekten yer silmekten tükendim
11 yıldır komşular sokaklar çocuklar aynı
bunaldım artık anlamıyor kimse :2: ha bi aktivitemizde hastaneye gitmek
şeker hastasıyım ben kollarım iğnelerden öyle çok şişti ki mosmor oldu
tükeniyorum artık evin içinde
Anlatamıyorum kimseye çıldırmak üzereyim.