- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Evlenmeden önce de öylydi.kavga çukartır.ben karşılık verince de ben haksız duruma düşüyordum.ama bu sefer karşılık vermedim.Sence neden , sebebsizmi, bir hastaligimi var, yada istemedigin bir evlkikmi yaptin..
Çocuğa bakıyorlar.üstelik ev tuttular benim yaşadığum şehirde.çocuğu kreşe vereceğim gdin diyemem ben.o kadar masraf yapıldıVallahi az goruseceksin, sana gunah degilmi bayrama niye agliyarak giriyorsun.
Sen kendinden eminsen, cunku ana baba hakki odenmez ihtiyaci varmi diye sorar, ozel gunlerde kutlar gecersin. Kalmaya felanda gitme. Bunu da dert etme...
Çocuğa bakıyorlar.üstelik ev tuttular benim yaşadığum şehirde.çocuğu kreşe vereceğim gdin diyemem ben.o kadar masraf yapıldı[/QUO. Demekki mecbur kaldiniz çocuğa baktirmaya. Yoksa hem bu kadar kötü hissedip hemde yanınıza neden cagirdiniz denemek için zor tutar herkes kendini. Kimse değişmez bu saatten sonra yapacak bişey yok. Evladiniz için ruh sağlığınizi korumaya calisin
Uvvv bu dahada zor neden babanizin boyle huysuz oldugunu bildiginiz halde baginizu koparmanizi engelleyecek pizisyona kendinizi sokuyorsunuz.
Adam belkide ona kizgindirda soyleyemiyirdur. Sizin digurmus oldugunuz bebeginiz icin yasamini degistirmis...
Öyle şeyler oldu ki hayatımda yine en kötü günmde babam vardı.ve bu bir açmazDemekki mecbur kaldiniz çocuğa baktirmaya. Yoksa hem bu kadar kötü hissedip hemde yanınıza neden cagirdiniz denemek için zor tutar herkes kendini. Kimse değişmez bu saatten sonra yapacak bişey yok. Evladiniz için ruh sağlığınizi korumaya calisin
Bir de söz kınusu kişi babam.herhangi biri değil.babamDemekki mecbur kaldiniz çocuğa baktirmaya. Yoksa hem bu kadar kötü hissedip hemde yanınıza neden cagirdiniz denemek için zor tutar herkes kendini. Kimse değişmez bu saatten sonra yapacak bişey yok. Evladiniz için ruh sağlığınizi korumaya calisin
Çalışıyorum bir şekilde ama yine de üzülüyorumO zaman sineye cekecek ve de huyu bu diyeceksiniz sorunuz cevabi sizde.
En kotu gununzde babanizsizinleydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?