Babam

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Kızlar altı senedir ne zaman baba evine gelsem aynı şeyler oluyor.ilk bir iki gün iyi sonrasında baabm buluyor bir bahane.suratını düşürüyor ve hiç konuşmuyor.arada sohbete katılsan dışlıyor ve kocan san iyi tahammül ediyor diyor.başkası olsa umrumda olmaz ama bu duruma çok içerledim ve arefe günü gittim eyüp sultana dua etmeye ve ağladım cami avlusunda çofuk gibi.ama bu sefer tuzağa düşmedim.aldım bavulumu ve çıktım gittim.bu sefer de beddua etmeye başladı.babama ne kadar iyi davransam olmuyor.mantığı şu bazılârına iyi davranmıcaksın.hep onları dışlıcaksın ki iyi olasın diyor ama anlamıyorum.bu arada yine ağladım.ben hep iyilik yaptıklarımdan kötülük gördüm diyor.

Sence neden , sebebsizmi, bir hastaligimi var, yada istemedigin bir evlkikmi yaptin..

Sence neden , sebebsizmi, bir hastaligimi var, yada istemedigin bir evlkikmi yaptin..
Evlenmeden önce de öylydi.kavga çukartır.ben karşılık verince de ben haksız duruma düşüyordum.ama bu sefer karşılık vermedim.
Hayır genel olarak onun istediği evlat değilim ben.iş güç görünüm ve bir de sosyal fobim olunca.dışladı beni

Vallahi az goruseceksin, sana gunah degilmi bayrama niye agliyarak giriyorsun.

Sen kendinden eminsen, cunku ana baba hakki odenmez ihtiyaci varmi diye sorar, ozel gunlerde kutlar gecersin. Kalmaya felanda gitme. Bunu da dert etme...

Vallahi az goruseceksin, sana gunah degilmi bayrama niye agliyarak giriyorsun.

Sen kendinden eminsen, cunku ana baba hakki odenmez ihtiyaci varmi diye sorar, ozel gunlerde kutlar gecersin. Kalmaya felanda gitme. Bunu da dert etme...
Çocuğa bakıyorlar.üstelik ev tuttular benim yaşadığum şehirde.çocuğu kreşe vereceğim gdin diyemem ben.o kadar masraf yapıldı

Uvvv bu dahada zor neden babanizin boyle huysuz oldugunu bildiginiz halde baginizu koparmanizi engelleyecek pizisyona kendinizi sokuyorsunuz.

Adam belkide ona kizgindirda soyleyemiyirdur. Sizin digurmus oldugunuz bebeginiz icin yasamini degistirmis...

Demekki mecbur kaldiniz çocuğa baktirmaya. Yoksa hem bu kadar kötü hissedip hemde yanınıza neden cagirdiniz denemek için zor tutar herkes kendini. Kimse değişmez bu saatten sonra yapacak bişey yok. Evladiniz için ruh sağlığınizi korumaya calisin

Öyle şeyler oldu ki hayatımda yine en kötü günmde babam vardı.ve bu bir açmaz

O zaman sineye cekecek ve de huyu bu diyeceksiniz sorunuz cevabi sizde.

En kotu gununzde babanizsizinleydi...

Bir de söz kınusu kişi babam.herhangi biri değil.babam

uzulme kimse dort dortluk degil
Kendi dogurdugumuzun huyunu bile duzeltemezken babalarimizi hic duzeltemeyiz.

Bu devirde kosulsuz sartsiz kizina destek veren baba nimet..

Kızlar neyse bugün bir otele geldim.yarın uçağım var.burası hava limanına çok yakın.hemen yanında.ama burada da ağlıyorum.bu otel odasında.

İnsanı ancak sevdikleri üzermiş
Sevmedikleri değil.ve herkes herşeyi baş kakabilirmiş

Iste sirf anne baba oldular diye, toplumdaki hödükler, odunlar iyi insan olamiyorlar. Malesef babaniz psikolojik sorunlari olan birine benziyor. Ona deli gozuyle bakarsaniz belki bu kadar kaniniza dokunmaz. Kendi cocuguna iyi davranmamayi bi halt sanan gerizekalilari (kusura bakmayin bu konuda cok doluyum) hayatimizdan uzak tutmamiz lazim.

Bence gitmeyin bir daha onlarda kalmaya. Keyfiniz kacmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…