Babam

O kadını boşamayan adamın babalığına tüküreyim

Tek temenim bir an önce geçmesi. Ben arada methiyeler diziyorum siz hiç merak etmeyin. Yorum için teşekkür ederim.

Rezil et babanı, o kadını ara rezil et. Çok ciddiyim ben olsam oraya gider tüm esnafa rezil ederim. Babanın gönderdiği parayı sende kazanırsın. Yazın işe gir, hayırlısı ile üniversite sınavını kazanırsın. İleride o anakondanın kızı bakar ona, bunu demeyi unutma. Adam olsa o kadını başardı da...

Kardeşim ben bunların çok benzerlerini yaşadım senin yaşlarındayken, şu anda görüşmüyorum babamla, ama nasıl biri olmak istemediğimi ondan öğrendim, erkekler böyle karaktersiz oluyor işte, bunu diğer yaşıtın kızlardan daha erken anlamış oluyorsun, ayaklarının üzerinde durmayı bir an önce başarırsın umarım, inan ondan sonrası daha kolay, Allah’a havale et, o veriyor zaten cezalarını.. senin önünde güzel bir ömür var, baban gibi zavallılar bile bunu değiştiremez, onun önünde bir bk yok, kendi pis zihniyetlerinde mutsuzluktan gebersinler..

Üniversite okuyor musunuz eğer öğrencilik hakkınız devam ediyorsa nafaka davası açabilirsiniz yardım nafakası diye geçiyor en azından para istemektense nafaka alırsın eğitim hakkın devam ettiği için ödemezse icraya verirsin 3 ay hapis yatar hapis olunca mecbur öder.

Sınava hazırlanıcam bunu ilerde yapabilir miyim üniversiteye başladığımda

Gerçekten öyle içimi burktu bugün Allah’a havale ettim . Okuyup kendi ayaklarımın üzerinde durucam . Yorum için teşekkür ederim

Bunu yapmayı çök istiyorum dükkanı başlarına yıkmayı çok istedim ama sonra bana neler olur bilmiyorum

Bu konuyu okurken çok sinirlendim başım ağrıdı. Umarım en kısa zamanda sınavı kazanıp hen çalışıp hem okuyabilirsiniz. O babana da kusura bakma benzeri şeyler yaşamış biri olarak edeceğim tek dua bir derde düşsün o derdin çaresi de tek sende olsun. Şam babaları.

Bunu yapmayı çök istiyorum dükkanı başlarına yıkmayı çok istedim ama sonra bana neler olur bilmiyorum
O kısımda da haklısın, şuanki geçiminizi nasıl sağlıyorsunuz? Anneniz çalışıyor mu? 5 bin TL ne demek yahu, nafaka falan da mı almıyorsunuz? 5 bin TL için bu adamla muhatap olmayın, yazın bir yerde işe girin.

Maalesef duygusal olma lüksün yok.
Benım öğrencimın babası da öyle idi.
Çoğu yeni es böyle.
Erkekler ikinci eşlerinde onları dinler hep bu hıc sasmaz.
O yüzden sende aldığın paraya bak çünkü ıhtıyacın var.
Mızmızlık edersen onunda vermez. İş bulana kadar ses etme.

Babalar günü baba ile ilgili konu var rmi diye girdim. Bazen çıkarına gitmen gerekiyor. Sorun çıkartırsan vermeyebilir. Lazim oldukca ihtiyacını gördüğüne bak.
Bende babami babam hissedemedigim bir gündeyim. 2 eşler olunca onları memnun etmeye odaklilar. Boyle bir boşluk. Kucukkende beni 2 ay amcama bırakmış. Asla yaklasmmamisim görünce. Hep gulerek anlatırdı. Guvenimi kaybetmis demekki yine ayni. Beklentisiz sıfırlanmış yaşıyorum. Ben sadece is yaparsam sevdiler. Artik yapmıyorum...

Bende çok öfkeliyim ona karşı inşallah güzel bir üniversiteye giderim kendi ayaklarımın üstünde durabilirim. Böyleleri baba olmayı hak etmiyor

Abim var atanamadı inşaata çalışıyor dilersiniz ki bu evin ihtiyaçlarına ve bizim özel ihtiyaçlarımıza yetmiyor. Yaşadığım şehir küçük bir şehir ne annemin ne de benim çalışacağım bir iş yok. Hani babamın parası olmasaydı istemezdim bi kaç dükkanı var hakkımız olanı istiyorum. Bu saatten sonra muhatap olmam

Gönderdiği iki kuruş için yaptığı tantana zoruma gidiyor. Parası olmasa anlıycam yeni bir dükkan açmayı bile planlıyor.

En değerlileri onlar oluyor gözlerinde bizim pek bir değermiz yok. Sizin adınıza da çok üzüldüm keşke böyle olmasaydı. Allah’a havale ediyorum yaşadığımız kırgınlık İlaki çıkar bir yerden

Sınava hazırlanıcam bunu ilerde yapabilir miyim üniversiteye başladığımda
Evet bu sene geçti ama seneye mutlaka üniversiteye kayıt olun 2 yıllıkta olsa yardım nafakası davası acarsınız.

Anneyede mi baglanmadı nafaka hiç peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…