O kadar çok öfkelendim ki ağlayarak yazdım Allah ikisinide bildiği gibi yapsın.Babanız çok terbiyesizmis. Bütün ipleri kadinin eline vermiş. Ben eşimden boşanıp çocuğuma yeni eşim kızıyor diye para yollayamayacaksam s.ktrsin gitsin öyle kadın. Bütün suç babanizda onun bu karışma hakkini kadına tanımaması gerekiyor.
Var böyle insanlar. Babanızın yanındaki çok sıkıntılı..Merhaba, size danışmak istediğim bir konu var. Annemle babam ayrı 21 yaşındayım babamdan para istediğimde hep gizli saklı yoluyor kadın kızıyormuş. İçme dokunuyor bu üvey evlat gibi davranıyor bana. Attığı parayı da başkalarının hesabından atıyor kadın banka hesabına bakıyormuş. Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim ? İnsan kendi çocuğuna gizli saklı nasıl para gönderir gönderdiğinde de kimse benim sana attığımı bilmesin diyor .
Fazla detay vermek istemiyorum bize ait bir dükkan vardı kadınla tanıştıktan sonra ne var ne yoksa başka bir şehire götürdü malları orda dükkanlar açtı. Bizim olanı bizden çaldı. Küçük bir yer burası iş bulmak imkansız gibi bişey 21 yaşındayım tekrar sınava giricemVar böyle insanlar. Babanızın yanındaki çok sıkıntılı..
Adamın evladına yolladığı paraya karışan kadının adamın yanında ne için kaldığı belli oluyor.
Babanız öyle ezik davranacağına kadına yol vermeli.. Siz de üzülmeyin yaşınız kaç çalışmıyor musunuz?
O kadar çok kırıldım ki aramaz sormaz arasada gizli saklı arar. Korkutmuş ne derse onu yapıyorKimse giremez baba- evlat arasına. Artık nasıl kavgalar çıkarıyorsa kadın korkutmuş mu desem sindirmiş mi desem.
Vicdansızlık başka bir şey değil.
Bunu dile getiriyorum para göndermemi istemiyor diyor ve bunu söyler hiç yüzü kızarmıyor. Bana tek yapsa anlarım kız kardeşime karşı da böyle parayı gizli saklı gönderir ve gönderdiği para beş bini geçmez.Babanın sana gizli gizli para göndermesi seni dışlanmış ve önemsiz hissettirebilir. Bu senin değil, onun içinde bulunduğu ilişkinin sorunlarından kaynaklanıyor. Gerçekten sorumluluk sahibi bir baba, çocuğuna destek verirken saklamaz.Ona bu durumdan rahatsız olduğunu söyledin mi ?
Sen kendi değerini bil. Bu yaşadıkların sana güç katmalı, seni zayıflatmamalı. Artık enerjini hak ettiğin hayat için harca. Sınavına odaklan, kendi ayakların üstünde durmaya başla. Bu seni kimseye muhtaç bırakmaz
Babam annemi aldatı ve evlilik dışı çocuk yaptı buna verdiğimiz tepki yüzünden. Üç kuruş para gönderiyor onuda burnumuzda getiriyor. Sanki annem kocasını elinden almış gibi davranıyor halbu ki metres olmayı o seçtiNeden böyle yapıyor bu kadın? Neden sevmiyor sizi aranızda kötü şeyler mi geçti? Yazıklar olsun sanki ne kadar para gönderiyor ki? Böyleleri ana baba oluyor işte
Benim babam da aynı şekilde tek fark çocuk yapmadı. Ben zaten hiç para almadım ondan ama kardeşim var 20 yaşında ona da göndermiyor. Maksimum 1000 liraBabam annemi aldatı ve evlilik dışı çocuk yaptı buna verdiğimiz tepki yüzünden. Üç kuruş para gönderiyor onuda burnumuzda getiriyor. Sanki annem kocasını elinden almış gibi davranıyor halbu ki metres olmayı o seçti
Yaşadığın durumun çok benzerini annem yaşadi yaşamaya devam ediyor ben de hep şayit oldum.Dedem 90'a merdiven dayadı 90 senelik ömründe hep aynıymış.Sende babanı değistiremiyeceksin.Onun içine o merhameti,o sevgiyi empoze edemeyeceksin.Emin ol üvey çocuğuna da içinden geldiği için yapmıyordur.Bunu dile getiriyorum para göndermemi istemiyor diyor ve bunu söyler hiç yüzü kızarmıyor. Bana tek yapsa anlarım kız kardeşime karşı da böyle parayı gizli saklı gönderir ve gönderdiği para beş bini geçmez.
Kadının kızı var ona her şeyi alıyorlar her istediği yapılıyor ben bişey istediğimde yok diyor aylarca aramasam aramaz sormaz .
Gerçekten berbat durumdayım içim sıkılıyor hiç bir şeye odaklanamıyorum. Kendi öz evladına bunu yapması içime dokunuyor. Yorumunuz için teşekkür ederim :))
İnsanın sinir uçlarıyla oynuyorlar. Çok bencilller. Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın. Bende bazen gülüyorum ama içten içe dokunuyorBenim babam da aynı şekilde tek fark çocuk yapmadı. Ben zaten hiç para almadım ondan ama kardeşim var 20 yaşında ona da göndermiyor. Maksimum 1000 lirabayramda 500 lira harçlık vermiş şaka gibiler gerçekten sinirden gülüyorum kusura bakma
İnsanın sinir uçlarıyla oynuyorlar. Çok bencilller. Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın. Bende bazen gülüyorum ama içten içeBenim babam da aynı şekilde tek fark çocuk yapmadı. Ben zaten hiç para almadım ondan ama kardeşim var 20 yaşında ona da göndermiyor. Maksimum 1000 lirabayramda 500 lira harçlık vermiş şaka gibiler gerçekten sinirden gülüyorum kusura bakma
Teşekkür ederim anneniz için çok üzüldüm. Evet Mallesef değişmiyorlar. Umarım her şey çok güzel olur Allah gerçekten böyle babaların eline düşürmesin .Yaşadığın durumun çok benzerini annem yaşadi yaşamaya devam ediyor ben de hep şayit oldum.Dedem 90'a merdiven dayadı 90 senelik ömründe hep aynıymış.Sende babanı değistiremiyeceksin.Onun içine o merhameti,o sevgiyi empoze edemeyeceksin.Emin ol üvey çocuğuna da içinden geldiği için yapmıyordur.
Sen iyi ol,güçlü ol ki daha emin adimlarla hayatın için birşeyler yapabilesin.Üniversite, sevdiğin bölüm okumak,yeni arkadaşliklar inan sana çok iyi gelecektir.Sonrasinda kendi ayaklarının üzerine basabilmenin mutluluğu paha biçilemez, çok güzel yaslardasin ve hayallerine odaklan
Gerçekten çok doğru belkide beklentiyi azaltıp kendi yoluma bakmam gerekiyordur.Babanda iş yok, bir kadının peşinde ibiş olarak yaşıyor işte
Suçlu olan babam zatten o buna izin vermese kadın hiç bir şey yapmazdıBişey diyecem gene banlanacam
Kadın suçlu değil babanız suçlu
Üzgünüm adınıza doğduğun yer annen baban kaderdirSuçlu olan babam zatten o buna izin vermese kadın hiç bir şey yapmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?