• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam...

Aidanu

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2007
198
0
296
İzmir
babam ve annem kendimi bildim bileli hep kavga ettiler. 1 aydır annemle babam konuşmuyor evde büyük bir sessizlik var. 14ünde össye gireceğim. zaten sınav stresim var bir de bunlar yüzünden iyice bunalıyorum. sınavımı etkilememesi için kendimi nasıl bu konulardan uzak tutabilirim yani en azından nasıl bunları düşünüp durmamı engelleyebilirim? :1no2:

Son düzenleme:
canım malesef evlilklerin 100 de 80 90 nı böle benim babamda çok problemli biriydi annemle sürekli kavga ederlerdi sonunda boşandılar hepimiz için en hayırlısı buymuşta haberimiz yokmuş sen kafana takma böle şeyleri sen sınavına konsantreol yani her ailede böle sorunlar var birgün arkana dönüp baktığında ne kadar hata yapmışım ne kafama takmışım dersin o yüzlen ne annene üzül nede babana koca insanlar yapamıyolarsa ayrılsınlar yada adam gibi geçinsinler arada seni üzmeye hakları yok sen kulaklarını tıka herşeye....

canım malesef evlilklerin 100 de 80 90 nı böle benim babamda çok problemli biriydi annemle sürekli kavga ederlerdi sonunda boşandılar hepimiz için en hayırlısı buymuşta haberimiz yokmuş sen kafana takma böle şeyleri sen sınavına konsantreol yani her ailede böle sorunlar var birgün arkana dönüp baktığında ne kadar hata yapmışım ne kafama takmışım dersin o yüzlen ne annene üzül nede babana koca insanlar yapamıyolarsa ayrılsınlar yada adam gibi geçinsinler arada seni üzmeye hakları yok sen kulaklarını tıka herşeye....

çok sağol cevap için a.s. bende boşanmalarından yanayım zaten olmuyorsa bitmeli

Son düzenleme:
Benim de annemle babamın bir aydır arası bozuk..Babam çok inatçı ve kindar birisi.İnsanlardan nefret ediyo ve birilerine zarar vermesinden korkuyorum.Olan anneme ve bana oluyo huzur yüzü göremez olduk.Allah yardımcımız olsun mafoldumben:çok üzgünüm::1no2:

Back
X