Babam....

Konuyu okurken gözlerim doldu... Benim Babami anlattin sanki. 6 ay nisanli kaldim, Babamin boynu hep büküktü, herzaman gözlerinde bi hüzün vardi. Buda esimin ailemi cok sevmesine ragmen..
Baslarda cok zor oluyor, evendikten sonra ailemi ziyarete gidiyoduk, aksam eve giderken agliyodum arabada özellikle babama dayanamadigim icin! Cok zor baslarda ama insan alisiyo. Üzülme sen, Babanin seni bu kadar sevdigi icin mutlu ol canim. Sen üzülürsen Anne ve Baban daha cok üzülecekler. Nisanliligin tadini cikarmaya bak

ahh ahh nişanlıgın tadıda cıkmıyokı su aralar kavga gürültü gergınlık vs bakalım ben nasıl atlatacam o ayrılma anını ki ben hep ailemden uzaklardaydım 5 yıldır beraber yasıyoruz üniv il dışında okudum ama o zmanlar üzülmedim ayrı olduguma bu farklı bişiy sanki ya ne bilim içim acıyo

Çok duygulandım okurken... Babacığım gibi aynen... Geçenlerde benim babam da anneme "Allahın emriyle oğlunuzu alıyoruz diyelim, vermeyelim kızımızı" demiş. Çok kötü oldum ya şimdiden bu kadar düşündüğünü bilmiyordum.... Daha yıllar var çünkü evlenmeme...

bu konuyu acarken 3-4ay vardı şimdi sadece 15 günüm var benım ıcınde kötü olmaya basladı hem evlenmek ısstıyorum sevdıgım ınsan hem ailemden ayrılcam üzülüyorum gizli gizli ağlarken görüyorum babamı allah bana ve aileme sabır versın düğün günü evden cıkarken kaza bela olmadan cıkayım

canım gözlerim doldu ya
ne kadar içten yazmışsın
ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum
ama geçer bu da..
gün gelir
baba evinde rahat edemessin kendi evinde ettiğin kadar...

Sakinleştirici falan alın ailece... Bir de geleceğin çok güzel olacağını düşünün. Kocaman bir aile olmak için ilk adımını atıyormuşsun gibi düşün ve mutlu ol!! İnşallah da her şey çok güzel olur...

Son düzenleme:

canım bayağa olmuş konuyu açalı
bende evlenmişti çok tan dedim
şimdi daha da mı üzgünsün
ya çok tuhaf hem mutluluk hem üzüntü
alah yardım etsin yaa
insan çok üzülür ama yinede çok güzel bişey

canım gözlerim doldu ya
ne kadar içten yazmışsın
ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum
ama geçer bu da..
gün gelir
baba evinde rahat edemessin kendi evinde ettiğin kadar...

ya mutlaka evime alışınca öyle olurda ne bilim kopmak zor gelıyo ki ben aynı sehırde olacam ve tam tamına 2 hafta sonra bugun bu saatler düğünüm var nasip olursa

hem ağlarım hem giderim durumu işte...
gerginliğim hat safhalarda yüzümden anlaşılıyo annemle cok tartısıyorum ya offf su düğün gecse gitse bi rahatlasam

annenizin babanızın kıymetini bilin..onlar bambaşka varlıklar. şu yazdığınız yazıyı okuyunca içimdeki eksikliği daha da acıyarak hissettim. 40-45dklık bir mesafe uzağına gidiceksiniz. ne kadar az gibi görünse de onlarla aynı evde aynı solukta yaşamak gibi olmucaktır. kim bilir ne kadar zor olucak o gün o ayrılma anı, kapıdan gelinliğinizle çıkışınız.. ben bu anları hiç yaşayamıcam bile hayat gerçekten çok acımasız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…