- Konu Sahibi Queen of the North
-
Ay canım ne guzel babanla bırbırınıze duskun olmanız yazını okurken cok duygulandım benım babamla aramızda daglar var bıkere bıle kızım demedı sarılmadı bana bayramlarda klasık el opme merasımı okadar benımde dugunum olucak ama babama okadar koymaz acısı yada gostermez....senın kı ne guzel sana duskun konusursun arkadas gıbı hep yanınızdayım de o da anlar.....allah yardımcın olsun ama benım babam bole yapsa bı yondende sevınırım bana duskun dıe bıyandan uzulurm ....kader ıste bır gun herkesın bı yuvası olcak
Çok zor oluyor anlıyorum seni . Evleneli 6 ay oldu benimde ama hala burnumda tütüyolar. Birde uzağımda değiller yani yaklaşık her haftya sonu görüşüyoruz. Genede çok özlüyorum , insan evlenince değerlerini dahada iyi anlıyor. Bide ben dışarda okudum yani ayrı yaşamaya alışkınım ama evlilikle ayrılmak insanı daha bi yıpratıyor. Benim babamada çok koymuştu evlenmem sanırım babalar annelerden daha hassas bu konuda ama doğanın kanunu bu. Umarım hep mutlu olursun ki onlarında gözü arkada kalmaz
babam diyince ilk aklıma gelen güvendiğim sırtımı yasladığım dayanağım.25 senedir bir kez bile yürekten kızmadığım canım babam.kısmetse benim düğünümde haziranda olacak.ama ben şunu diyorum gurbete gitmeyen hiç kimse evden ayrılıyrum diye üzülmesin.istediğin heran gideceğini bilmek buyuk bi şans.şimdi uçaklar var otobusler var tabi ama hiç biri aynı şehirde olmak gibi değil.o güveni hissetmek gibi değil.bazen babamın kendi kendine ağladığını görüyorum işte o an herşey duruyo benim için.ama doğanın kanunuda bu herkes yuvasını kuracak bizimde evlatlarımız olacak.Allah mutluluk huzur versin bizlere ki annemiz babamız üzülmesinler.eğer mutsuz olursak asıl üzüntü o olur onlar için.herkesin benim babam gibi bi babası olsaydı keşke.
CANIM BABAM SENİ ÇOOOOK SEVİYORUM...
yok ya öyle deme o kapıda cıktıktan sonra istersen alt katta otur yine gurbet yine gurbet ama senin yanında evet sızlanmamam lazım en büyük dileğim zaten o allahım bir ömür boyu mutlu olayım başka bişiy istemem
tabi evden çıkıyosun sonuçta ama hakkaten gurbete gitmek çok zor.hele benim gibi bu gune kadar 1 hafta bile evinden uzakta kalmadınsa dahada bi zor.yinede inşallah çooooooook mutlu oluruz....
benim annem ve babamda ağlamıştı onları çok seviyorum babalar genelde daha çok zorlanıyor kızlarından ayrılırken eviniz yakın mesafedemi olacak eğer kirada oturacaksanız yürüme mesafesi biryerden tutarsınız evinizi böylece sık sık görüşürsünüz
herşey bizinsanlar için canım benim vaktimiz gelince nasıl ölecekse vaktimiz gelincede evleneceğiz.hangi anne baba kıyabilirki evladına babalar kızlarına daha düşkün oluyor biz 3kızız birde abim var babam bizi bırak abim evlenirken abimin eşi gelin çıkarken bile ağlayan bi insan.ablalarımda hep bayıldı gelin çıktıklarında en son ben evlendim babam bana gelin çıkarken sarılamadı bile sırf bayılmamak için hep dışarıda durdu.düğün cdmizi izlediğimizde gördükki tam düğün salonuna giriyorum eşim duağımı açıyo ve kamera okadar güzel denk getirmişki tam babamı çekmiş eşim duağımı açarken babam hıçkıra hıçkıra ağlayıp yüzünü kapatıp dışarı çıkıo okadar üzüldümki izlerken ama işte alnımıza yazılmışki evlenıyoruz elbette seninn babanda ağlayıp üzülecek ama senın mutluluğunu gördükçe rahatlayacak atlatacak zamanla merak etme
ahhh cok duygusal
Bende babisime coook fena duskunumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?