Babam....

Ay canım ne guzel babanla bırbırınıze duskun olmanız yazını okurken cok duygulandım benım babamla aramızda daglar var bıkere bıle kızım demedı sarılmadı bana bayramlarda klasık el opme merasımı okadar benımde dugunum olucak ama babama okadar koymaz acısı yada gostermez....senın kı ne guzel sana duskun konusursun arkadas gıbı hep yanınızdayım de o da anlar.....allah yardımcın olsun ama benım babam bole yapsa bı yondende sevınırım bana duskun dıe bıyandan uzulurm ....kader ıste bır gun herkesın bı yuvası olcak

mutlaka üzülür canım öyle söyleme ne kadar sıguk durursa dursun baba ve kız babası sonucta allah hepimize mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin

Amın canım amın bılmıyorum cok soguktur babam 50 gun once babanem vefat ettı bır damla goz yası dokmedı herkes oyle der zaten babama cok soguk yolda gorsek korkuyrz ...ısın saka sı uzulur tabı ...aynı evde yasıyoruz cunku sende uzulme allah yardımcın olsun :)

benim babamda düğünümde çok ağladı ama alıştı.Evliliğimin üstünden 10 ay geçti canım babam vefat etti 48 yaşında gencecik adam ansızın beyin kanaması geçirdi bizi bıraktı gitti.yavrım kara kızım derdi bana hiç aklımdan çıkmaz.yediği içtiği herşeyi bizdik bir torunu olmasını çok istiyordu.torununa 2 aylık hamileyken bıraktı bizi.sonra acıya dayanamadım bebeğimide kaybettim.şimdi 15 aylık biz kızım mutlu bir yuvam var ama babamm yok.anacığım 2 yıldır hergün ağlar.
allah can sağlığı versin allah sağlıklı uzun ömürler versin.herşey olur bu allahın emri sonuçta.

Çok zor oluyor anlıyorum seni . Evleneli 6 ay oldu benimde ama hala burnumda tütüyolar. Birde uzağımda değiller yani yaklaşık her haftya sonu görüşüyoruz. Genede çok özlüyorum , insan evlenince değerlerini dahada iyi anlıyor. Bide ben dışarda okudum yani ayrı yaşamaya alışkınım ama evlilikle ayrılmak insanı daha bi yıpratıyor. Benim babamada çok koymuştu evlenmem sanırım babalar annelerden daha hassas bu konuda ama doğanın kanunu bu. Umarım hep mutlu olursun ki onlarında gözü arkada kalmaz

bugun nişanlım ağlattı birde kafasına göre plan yapıyo kardeşin gelince büyük parçaları eve götürmeye başlarız ufak tefekleri şimdiden götürelim ee 4 ay sonra yeni bi hayata başlıcaz vs diyince ben yine başladım ağlamaya ya cok duygusalım şu aralar neden acaba stres için daha erken değil mi

babam diyince ilk aklıma gelen güvendiğim sırtımı yasladığım dayanağım.25 senedir bir kez bile yürekten kızmadığım canım babam.kısmetse benim düğünümde haziranda olacak.ama ben şunu diyorum gurbete gitmeyen hiç kimse evden ayrılıyrum diye üzülmesin.istediğin heran gideceğini bilmek buyuk bi şans.şimdi uçaklar var otobusler var tabi ama hiç biri aynı şehirde olmak gibi değil.o güveni hissetmek gibi değil.bazen babamın kendi kendine ağladığını görüyorum işte o an herşey duruyo benim için.ama doğanın kanunuda bu herkes yuvasını kuracak bizimde evlatlarımız olacak.Allah mutluluk huzur versin bizlere ki annemiz babamız üzülmesinler.eğer mutsuz olursak asıl üzüntü o olur onlar için.herkesin benim babam gibi bi babası olsaydı keşke.

CANIM BABAM SENİ ÇOOOOK SEVİYORUM...

yok ya öyle deme o kapıda cıktıktan sonra istersen alt katta otur yine gurbet yine gurbet ama senin yanında evet sızlanmamam lazım en büyük dileğim zaten o allahım bir ömür boyu mutlu olayım başka bişiy istemem

tabi evden çıkıyosun sonuçta ama hakkaten gurbete gitmek çok zor.hele benim gibi bu gune kadar 1 hafta bile evinden uzakta kalmadınsa dahada bi zor.yinede inşallah çooooooook mutlu oluruz....

tabi evden çıkıyosun sonuçta ama hakkaten gurbete gitmek çok zor.hele benim gibi bu gune kadar 1 hafta bile evinden uzakta kalmadınsa dahada bi zor.yinede inşallah çooooooook mutlu oluruz....

benim yokluguma alışkın sayılırlar lise ve üniversiteyi hep dışarda gecırdım son 5 yıldır calısıyorum ve evımdeyım ama tabi o durum ne olursa olsun farklı olacagı kesin neyse herkes gibi bizde mutlu bi yuva kurma peşindeyiz

ne kadar şanslısın..! Harika bi baban var..Bunları okudukça için için üzülüyorumm..Benim babamda böle olsaya keşke..Yapmadığını bırakmadı..Nyse mutluluklar canım..:)

benim annem ve babamda ağlamıştı onları çok seviyorum babalar genelde daha çok zorlanıyor kızlarından ayrılırken eviniz yakın mesafedemi olacak eğer kirada oturacaksanız yürüme mesafesi biryerden tutarsınız evinizi böylece sık sık görüşürsünüz

Son düzenleme:

yok kendi evimiz olacakta 40-45 dakika istanbul içi gidip gelirim tabiki sorun değil ama misafir gibi girip çıkıcam

ben bırak ailede bizim tarafta tek kızım babam aşırı düşkündür bana
hatta beni vermez kimselere bizimde ayrılmamız çok zor olur
babalar kızlarına düşkündürler ama her genç kız yuva kurucak zamanla alışıcak baban

herşey bizinsanlar için canım benim vaktimiz gelince nasıl ölecekse vaktimiz gelincede evleneceğiz.hangi anne baba kıyabilirki evladına babalar kızlarına daha düşkün oluyor biz 3kızız birde abim var babam bizi bırak abim evlenirken abimin eşi gelin çıkarken bile ağlayan bi insan.ablalarımda hep bayıldı gelin çıktıklarında en son ben evlendim babam bana gelin çıkarken sarılamadı bile sırf bayılmamak için hep dışarıda durdu.düğün cdmizi izlediğimizde gördükki tam düğün salonuna giriyorum eşim duağımı açıyo ve kamera okadar güzel denk getirmişki tam babamı çekmiş eşim duağımı açarken babam hıçkıra hıçkıra ağlayıp yüzünü kapatıp dışarı çıkıo okadar üzüldümki izlerken ama işte alnımıza yazılmışki evlenıyoruz elbette seninn babanda ağlayıp üzülecek ama senın mutluluğunu gördükçe rahatlayacak atlatacak zamanla merak etme

orası öyle tabi ama ne bilim acayip duygusalım bnde su aralar herseyden bişiy cıkarıp ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…