Babam..

Hangi vicdan??
Bu tür insanların vicdanı olduğunu düşünmüyorum arkadaşım..
Vicdanı olan bir insan bunları yapmadan önce on kere düşünür..
Kırık dökük yuvaların kırık dökük çocuklarıyız..
Yapacak bişey yok..
Geçti gitti çok şükür..
Bu durumda olan herkesin Allah yardımcısı olsun.

Kıyamam ya Ama maalesef ki öyle.. hele ki bır kız cocugu ıcın. Imrenırdım baba kız gorunce canım kızım dıye severler ya o onlarda benım babam kahramanım der hıc dıyemedm ıcımde kaldı..

tesekkur ederım canım aminn..

bazen çok canım yandığında başka bir mevzuda veya çıkmaza düştüğümde hala diyorum ki
o baba denen adam böyle olmasaydı, adam olsaydı şimdi bunlar olmazdı..
bir kere daha beddua ediyorum içimden, kalbimden..
esasında unuttum hiç hatırlamak bile istemiyorum o çocukluğumdaki olayları ama insan unutamazmış işte gerçekten.
böyle en can yakıcı olaylarda patlak verirmiş aniden..
anlıyorum bunu, yine de geçip gittiği, o defter kapandığı için çok şükür..
Allah yüzümüzü eşimiz ve evlatlarımızdan güldürür inşallah..

Daha fazla bişey yazmıcam konunun dağılmaması açısından..
Amin arkadaşım amin.

Bende ilk askim Babam,en iyi arkadasim Annem diyenlere imrenirim... Bizde allaha sükür siddet,küfür,kari kiz olaylari yoktu, ama sevgide hic görmedim gibi...gecinip gittik, daha cok zaten etraf kisir demesin bencil demesin diYe dogurduklarini düsünüyorum, 7 yasima kadar halam ve babaanemler bakti zaten sonrada kendi kendimize büyüdük... Ilk evlendigimde KV dem Esini sarmalardi öperdi durupdururken cok tuafima giderdi Hic görmemisim yaaa :))... Allahtan esim ve ben cocuklarimaza kendimiz bakiyoruz ve her firsatta öpüp koklayip sarmalariz... Halamin oglu 18 yasinda bile annesinin kucagina oturup sevilmeyi isterdi nasil imrenirdim... Simdi iste saygi gösteriyorum bazen annem sariliyo iste özel günler falan oluna bi tuaf oluyorum hic bi yakinlik hissetmiyorum, hele babam arada bakicaksiniz tabi bize biz sizi niye dogurduk deyince cinlerim tepeme geliyor, bizmi istedik bize mi sordunuz diyorum... Cok kopuguz coookkk... Insallah benim evlatlarimla böyle olmiycak 20sinde bile alcam kucagina öpücem kokliycam,sevgimi hem hissettircem hem göstercem allah ömür erip nasip ederse... Kendi anne babamada elimden geldigince saygi gösteriyorum iste anne baba atilmiyor, esiminde cok katkisi oluyor yoksa ben ayda yilda bi arardim heralde, icten gelmeyince olmuyor...Isin tuafi annem disa dogru hep farkliYdi mesela arkaaslarim hep severdi onu, ama iste disi seni ici beni yakar misali... Siz kendi hayatiniza odaklanin, insallah iyi bi esiniz ve güzel kendi yuvaniz olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…