• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam:(

Penyezcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
1.069
94
93
insan hiç tanımadığı,sesini duymadığı,yüzünü sadece resimlerde gördüğü kendisiyle bir günü bırak bir an bile paylaşmadığı ve hiç gelmeyecek birini özlermi ..ben özlüyorum seni baba ..hemde çok kader seni daha annem bana hamileyken aldı bizden ve ben kendimi bazen öyle güçsüz öyle yalnız hissediyorum ki baba!işte buda öyle günlerden biri keşke yanımda olabilseydin baba bi kere sana omzumu yaslayıp ağlayabilseydim yada bi güncük bile olsa bende bilseydim arkamda babam var diye büyüdüm baba dolu dolu tecrübelerle büyüdüm ama hala canım yandığında seni özlüyor ve arıyorum..

Mekanın cennet olsun baba..inşallah bir gün bir yerlerde buluşuruz..

insan hiç tanımadığı,sesini duymadığı,yüzünü sadece resimlerde gördüğü kendisiyle bir günü bırak bir an bile paylaşmadığı ve hiç gelmeyecek birini özlermi ..ben özlüyorum seni baba ..hemde çok kader seni daha annem bana hamileyken aldı bizden ve ben kendimi bazen öyle güçsüz öyle yalnız hissediyorum ki baba!işte buda öyle günlerden biri keşke yanımda olabilseydin baba bi kere sana omzumu yaslayıp ağlayabilseydim yada bi güncük bile olsa bende bilseydim arkamda babam var diye büyüdüm baba dolu dolu tecrübelerle büyüdüm ama hala canım yandığında seni özlüyor ve arıyorum..

Mekanın cennet olsun baba..inşallah bir gün bir yerlerde buluşuruz..

öyle içten yazmışsın bir kız evladı olarak babana olan özlemini..
okuyunca bende anlatmak istedim içimden geçenleri..
bende baba sevgisinden ilgisinden eksik biri olarak büyüdüm..
çocukluğumda, gençkızlığım, evlenip gelin olurken bile babam yoktu yanında..
öyle zordurki kız çocuğu olarak eksikliğini yaşamak..
ama benimki hayatta olan aynı evi paylaştığım babamın babalıkdan bi hayli uzak olmasıydı..
varmıydı bi babam evet vardı ama sadece varlığı vardı hiç birgün hissetmedim babamın babalığını..
bende senin gibi baba özlemi yaşayan biriyim..
tek fark seninki hayatta değil mekanı cennet olsun inşallah..
ben varken varlığını tatmadım ne sevgi ne sıcaklık hiç birşey görmedim..
şimdi hamileyim inanaırmısın belki haberi bile yoktur..
dilerim hiç kimse böyle hayatta iken yokluğunu yaşamasın..
babana gani gani rahmet diliyorum canımm..
içimden geldi öyle yazdım kusuruma bakmayasın..

Cnm ya sanada çok üzüldüm şimdi:( ama bak sen üzülme bebişini düşün Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah babanın sana göstermediği ilgiyi sevgiyi sen kendi evladına göster bir ömür boyu mutlu yaşayın inşallah.sevgiden yana eksik büyümek o kadar zor ki küçüklüğümde hep bi aile sofrası hayal ederdim içinde baba olan sofralara öyle özenirdimki hafta sonu ailece gidilen pikniklere az önce bile patronun kızı aradı patron ona kızım dedi ya inanır mısın içim eridi birden zor çok zor içimdekîleri tarif etmem o kadr zor ki

Ben de babasız büyüdüm.Benimki hayatta ama yanımda olmadı hiçbir zaman.Hastalığımda,mutluluğumda,okul zamanlarımda ve en son evlenirken hiç hiç hiç yanımda yoktu...İnsana en çok evlenirken ve sonrasında koyuyormuş meğer..Çünkü insan evlendikten sonra arkasında o aile gücünü daha çok hissetmek istiyor.Babam bile beni sahiplenip,korumadıktan sonra el oğlu niye incitmesin?Çok zor çok..Şimdi bebeğim olacak ve haberi bile yok dede olacağından.Dua ederken annemi,kardeşimi katıyorum ama o adama ederken o kadar zorlanıyorum ki...Ama yine de ediyorum.Allah hidayet etsin...

Cnm ya sanada çok üzüldüm şimdi:( ama bak sen üzülme bebişini düşün Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah babanın sana göstermediği ilgiyi sevgiyi sen kendi evladına göster bir ömür boyu mutlu yaşayın inşallah.sevgiden yana eksik büyümek o kadar zor ki küçüklüğümde hep bi aile sofrası hayal ederdim içinde baba olan sofralara öyle özenirdimki hafta sonu ailece gidilen pikniklere az önce bile patronun kızı aradı patron ona kızım dedi ya inanır mısın içim eridi birden zor çok zor içimdekîleri tarif etmem o kadr zor ki

evet canım ben yavruma ne anne nede baba sevginden mahrum bırakmamaya çalışacağım..
teşekkür ederim iyi dileklerin için.
aynen sevgiden yana eksik büyümek çok çok zor..
bende içinde baba olan sofralara babasına olan sevgisini babasının ona olan sevgisini anlatan arkadaşlarıma özenirdim ve hala özeniyorum.
inan böyle varken yok gibi olması daha kötü.
sen babanı hep iyi olarak hatırlayacaksın..
peki ya ben??
oun içi hiç üzülme sende lütfen beterin beteri vardır diye boşa dememişler..
Ben de babasız büyüdüm.Benimki hayatta ama yanımda olmadı hiçbir zaman.Hastalığımda,mutluluğumda,okul zamanlarımda ve en son evlenirken hiç hiç hiç yanımda yoktu...İnsana en çok evlenirken ve sonrasında koyuyormuş meğer..Çünkü insan evlendikten sonra arkasında o aile gücünü daha çok hissetmek istiyor.Babam bile beni sahiplenip,korumadıktan sonra el oğlu niye incitmesin?Çok zor çok..Şimdi bebeğim olacak ve haberi bile yok dede olacağından.Dua ederken annemi,kardeşimi katıyorum ama o adama ederken o kadar zorlanıyorum ki...Ama yine de ediyorum.Allah hidayet etsin...

sende bendensin canım evet evlendikden sonra daha bi koyuyo insana babanın ilgisizliği yokluğu.
ya aslında biz seviyoruz babamızı onda sorun yokta sorun babamızın ilgisizliği varken yokluğu..
her duamın içinde var olmuşdur yinede...

Back
X