Çok üzgün , kırgın ve sinirli şekilde yazıyorum size... Aslında buradan alacağım hiçbir tavsiye babamın inadında ve nobranlığında işe yaramaz ama içimi dökmek istiyorum içim acıyor...
Başımdan bir evlilik geçti, aldatıldım, maddi manevi zarara uğratıldım ve boşandım. 7-8 sene önce oldu bu olay, erken evlenmiştim... Tabii ailecek çok yıprandık ama çok zaman geçti...Yaralarımızı sardık, ben ailemle yaşıyorum ayrı eve çıkmadım. 34 yaşımda olmama rağmen eve 10.00 dan geç saatte girmedim, çok dikkat ettim, sevgilim de anlayışlıydı herşeyi ailemi üzmeden yaptım. Babam çok sert bir adamdır, özellikle bana karşı. Ergenliğimde çok kötü davrandı, çok eleştirdi, hiçbirşeyi beğenmedi benim evladım olmaya layık değilsin dedi, bir şey istediğimde git evlen kocan yapsın dedi dedi dedi ben de evlendim....... Sonra da olan oldu....Ve annemle onu terk etmemize rağmen değişmedi bu adam. Ruh hastası gibi şeyler yaptı, servisten inerken şoför yol tarifi sordu onla konuştum diye beni adamla sevgili yaptı filan.... Yaşı da 70 ve senelerdir emekli, eskiden sık alkol alırdı sanırım demans ( bunama ) başladı...
Şimdi hayatımda mükemmel bir insan var, Rabbim nazarlardan saklasın benim başıma onun kadar güzel şey gelmez. Ve ben geçen bayram annesiyle tanıştım, kısa bir görüşmeydi. Doğal olarak da o bize gelmek istiyor tanışmak için..Babam red etti. Ne konuşacakmış ? Direkt gelsin istesinlermiş... Bunu geçtim, dün annemle şiddetli bir kavga çıkartmış. Sen nasıl annesin demiş, bana emrivaki yapıyorsunuz bu adamı demiş, istemiyorum demiş. Sanki o evlenecek.
Kısacası hayatımın aşkın buldum ama babam bunu zehir etmeye hevesli. Şimdi çok iyi biliyorum huyunu küslük çıkartacak konuşmayacak ve ben sevgilime ve ailesine karşı zor durumda kalacağım.
Öte yandan babam bana hayatım boyunca 1 TL vermemiştir, bir eksiğin var mı dememiştir, sevgilimi öğrendi alıp karşısına babacan şekilde konuşmadı kızım anlat diye..
Eğer sabote edici davranışlarına devam ederse sevgilimle aramızda yüzük takıp gün almayı düşünüyorum. Annem de annesiyle tanışır bu şekilde evleniriz....Babam da yüzümü bir daha göremez.
Bu arada al babanı karşına konuş diyecek arkadaşlar olacaktır, babam asla konuşmaz sadece hakaret eder, beğenmez, eleştirir, on sene evel yaptığın hatayı yüzüne vurur. Bu şekilde annemle haber gönderir kadının da içini yer.