- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 338
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
Bişey sormak istiyorum.Bekar ve okuyan arkadaşlarım hafatada ne kadar harçlık alıyorsunuz acaba ? Ben üni okuyorum durumumuzda iyi ve haftada 50tl zor alıyorum.Babam o kadar cimri bir insan oldu ki şaşırıyorum.Bana aylardır laptop sözü var ama hala almadı.Ben okulda öğlenciyim dolayısıyla çıkışta birşeyler yemeye gidersem gelmem en az saat 8i buluyor.Geldiğimde babam evde oluyo ve yine mi yemeğe yatırdın paraları bilmem ne başlıyo.Eskiden hiç böyle birisi değildi.Psikolojisi mi bozuk neden böyle oldu bilmiyorum.Bugünde geçen ayki kuaför masraflarımı hesaplamış eve geldim gelmez olaydım.Noluyo bu adama deliricem sinir kriz gçeirmemek için zor tutuyorum üst üste konu açtım bu aralar ama kimseyede anlatamıyorum maddi şeyleri bari sizlere anlatıp rahatlayayım.Durumumuz kötü olsa gerçekten bişey demiycem ama hem babamın maaşı hem 3 tane kira gelirimiz var üstelik ablam çalışıyo tek baktıkları kişi benim.Ünide okuyorum ama okul çıkışı kahve içerken 2 kere düşünüyorum artık resmen nolursunuz yardım edin üvey evlatmıyım neyim:2:
not:Bana haftada 10lira verin onlada idare ederim çalışırım bile kötü olsa durumumuz ama bu tavırlar canımı yakıyo belkide ihanetini örtmeye çalışıyo parasıyla otorite kurarak bilmiyorum ama ne gerek var her akşam konusunu açmaya Allah aşkına ya
not:Bana haftada 10lira verin onlada idare ederim çalışırım bile kötü olsa durumumuz ama bu tavırlar canımı yakıyo belkide ihanetini örtmeye çalışıyo parasıyla otorite kurarak bilmiyorum ama ne gerek var her akşam konusunu açmaya Allah aşkına ya
Son düzenleme: