babam :(

vallejo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
354
67
38
Konya
Dert degil belki de icimi dokmek istiyorum sadece.uzun uzun yazip bu saatte kafa sisirmek istemiyorum..
babam ozunde iyi bir adam cevresince sevilen sayilan bize karsi da her zaman iyi bir babadir ama genelde sinirlidir sinirli olmasa bile ben bisey desem hemen sinirlenir korkumdan konusamiyorum bile onun yaninda .bazen misafir olur hos sohbet falan agzimi acmaya korkarim acaba yanlis bisey derde kizar mi mlletin icinde rezil olurum diye hep susarim.
baskici biri bende baskiya gelemiyorm ama korkumdan hep susarim. Kizlar babaya duskun olur derler bende oyleyim ama hep ben sevgimi gosteriyorum sanki ben uvey cocugum ne olur sanki biraz sevgi gostersen .kizim bile demez belki yilda bi keree .millete bakiyoruz babalariyla kucaklamasma el ele gezmeler falan arkadas gibiler icten ice imreniyorum onlara keske bir kez olsun babamin bana guzel bisey soyledigini duysaydim en onemlisi de baskiyla kapatmaya calismasi ama bunu polemik yaratmak icin soyledigimi dusunenler olacak ( gecen bi arkadasta oyle olmustu ) o yuzden o konuya girmesenizde olur.. sadece pamuk gibi babasi olan arkadaslar gercekten sanslisiniz

git babana varken sarıl öp arkadasım ..
onların varlığı yeter ..
kızsın,bagırsın bosver ..
baba gibi mi var ..

git babana varken sarıl öp arkadasım ..
onların varlığı yeter ..
kızsın,bagırsın bosver ..
baba gibi mi var ..

O kadar uzaklasmisiz ki birbirimizden opup sarilmaya bile cekiniyorum .en son optugum vakit gecmis bayramdir heralde :/

O kadar uzaklasmisiz ki birbirimizden opup sarilmaya bile cekiniyorum .en son optugum vakit gecmis bayramdir heralde :/

olmaz öyle ... git sarıl öp .. sevdigini söyle ..
babanız kac yasında?siz kac yasındasınız?annenizle nasıl aranız?

sadece bi kere agla omzunda babam diye bu onun kalbini ciz ettirir anlat ona derdini agla diyorum cunku diger turlu cekinirsin sanirim aglayinca hem rahatlarsin hem babanda anlar kirildigini belki :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olmaz öyle ... git sarıl öp .. sevdigini söyle ..
babanız kac yasında?siz kac yasındasınız?annenizle nasıl aranız?

Babam 52 yasinda ben 20 yasindayim..annemle aram cok iyi allaha sukur her zaman her konuda destek olur. Sevdigini belli eder bi gun kuzenimde kalmistim ertesi gun eve geldigimde annem sarildi gozu doldu sen yokken deli gibi oluyorum sen evlensen ne yaparim falan diye duygusala baglamisti :) annem de babam gibi olsaydi cekilmezdi zaten.

Keske o cesaret olsa oyle cok cekiniyorum ki ondan belki de ablamin yaptigi hatalar sonucu gozunde karardim bilmiyorum.

kiyamam ya :/

kuzum benim yaa .. bence sen babana açıl ..
bi daha mı dünyaya gelcez,babalarımız varken kıymetini bilmeli ..
eskiler çocugunu sevmezmis cok garip .. :26:

bizide haberdar et :)

tamam :3

Seker hastalığı olabilir mı babanızda acaba. Benim amcam da tam tarif ettiginiz gibiydi. Bi gun şans eseri seker hastası oldugunu anladık. Ilacını alıp beslenmesini kontrol edince adam pamuk gibi oldu :)

Seker hastalığı olabilir mı babanızda acaba. Benim amcam da tam tarif ettiginiz gibiydi. Bi gun şans eseri seker hastası oldugunu anladık. Ilacını alıp beslenmesini kontrol edince adam pamuk gibi oldu :)

Yok allaha sukur bir rahatsizligi yok ama hep sinirli ve sert ozellikle bana karsi bilmiyorum sevgisini gosteremiyo diye oyaliyorum kendimi..

Sen konuşmaya çekiniyorsan annen bi konuşmayı denese olmaz mı acaba? Senin ne kadar üzüldüğünü,ama bir o kadarda çekindiğini söylese.Ben babanın seni sevmediğini düşünmüyorum,sadece sevgisini gösteremeyen babalardandır emin ol.Hangi baba evladını sevmez?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…