babam

calismazamani

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
60
59
Nereden başlayacağımı bilemiyorum :KK43: sorun babam. Kendisinin psikolojik sorunları var. Tam bilmiyorum. Bize bir şey söylemiyor. Sinirli ve paranoyak bence.
Bugün annem sırf ondan beş dakika sonra eve geldi diye annemin hesap cüzdanlarını ve işten çıkış saatlerini isteyen bir insan. Zaten hesap cüzdanındaki rakamları da gizli gizli yazıp saklıyor.
Hesap cüzdanlarını görmek için huzursuzluk mu çıkarıyor yoksa paranoyakca düşünceleri mi var hiç anlayamıyorum.
Annem de asıl problemin o olduğunu görmezden geliyor. Günü kurtarma peşinde. Yani babamın yaptıklarının normal olmadığını atlayıp, sinirlenmesin diye ona uymaya ya da uyamıyorsa bir şekilde fark etmemmesine uğraşıyor.
Çok karışık anlattım galiba :KK43:
Çok bunaldım gerçekten bu idare etme durumlarından artık. Biliyorum burdan yapabileceğiniz bir şey yok sadece paylaşmak istiyorum.

Annenle babanın arasındaki sorunlar bunlar. Sen kafana takmamaya çalış.

Ama öyle olmuyor işte. Annem bana yüklüyor babanı oyala smyle şunu alsın. Babam bana diyor annene söyle bilmem ne. Aralarındaki iletişim aracı benim. Onlara bu yaştan sonra aralarındaki probleme çocuları karıştırmamak gerektiğini de anlatamam ki
Bu arada teşekkür ederim ccevabın için.

Nereden başlayacağımı bilemiyorum :KK43: sorun babam. Kendisinin psikolojik sorunları var. Tam bilmiyorum. Bize bir şey söylemiyor. Sinirli ve paranoyak bence.
Bugün annem sırf ondan beş dakika sonra eve geldi diye annemin hesap cüzdanlarını ve işten çıkış saatlerini isteyen bir insan. Zaten hesap cüzdanındaki rakamları da gizli gizli yazıp saklıyor.
Hesap cüzdanlarını görmek için huzursuzluk mu çıkarıyor yoksa paranoyakca düşünceleri mi var hiç anlayamıyorum.
Annem de asıl problemin o olduğunu görmezden geliyor. Günü kurtarma peşinde. Yani babamın yaptıklarının normal olmadığını atlayıp, sinirlenmesin diye ona uymaya ya da uyamıyorsa bir şekilde fark etmemmesine uğraşıyor.
Çok karışık anlattım galiba :KK43:
Çok bunaldım gerçekten bu idare etme durumlarından artık. Biliyorum burdan yapabileceğiniz bir şey yok sadece paylaşmak istiyorum.
Yaşlar ilerledikce huylar değişiyor resmen çocuk oluyorlar babanı öyle kabulleneceksiniz baska yolu yok

Ama öyle olmuyor işte. Annem bana yüklüyor babanı oyala smyle şunu alsın. Babam bana diyor annene söyle bilmem ne. Aralarındaki iletişim aracı benim. Onlara bu yaştan sonra aralarındaki probleme çocuları karıştırmamak gerektiğini de anlatamam ki :KK43:

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama zamanla evle arana mesafe girecek zaten. Tartışmaları görmeye, arada kalmaya zamanın pek olmayacak. İdare et şimdilik o yüzden. Değiştiremeyeceğimiz şeylerle yaşamayı öğrenmeliyiz.

annen rahatsız olup birşey yapmadıkça sen ne yapabilirsin ki

Evet zaten kendimi öyle avutuyorum. O kendi seçimi yapıyor diye. Çalışıyor maaşı var imkanı var ama kullanmıyor. Ama gene de üzülüyorum. Ve bana yansıyor zaten yansımasa gene kendi tercihleri derim. Sürekli beni araya katıyorlar :KK43:

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama zamanla evle arana mesafe girecek zaten. Tartışmaları görmeye, arada kalmaya zamanın pek olmayacak. İdare et şimdilik o yüzden. Değiştiremeyeceğimiz şeylerle yaşamayı öğrenmeliyiz.

22. Zaten idare edeceğim her zamanki gibi yapabileceğim başka bir şey yok. :KK43:

Annem geliyor arada konuşmaya ama konuşma bir şekilde babama kayıyor. Farkındayım çekilmez ama ne diyebilirim ki... Geçiştirmeye çalışıyorum babam hakkındaki konuları. Gene dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylüyor annem. Farkındayım paylaşabilrceği kimse yok ama Öyle olunca annemle de konuşasım kalmıyor ya aynayı elime alıyorum ya telefonu. Sonra annem bakıyorum düşünceli düşünceli dalmış dalmış. Kendimi daha da kötü hissediyorum destek olmuyorum diye.

X