Babam

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
Merhaba kizlar
Gecen gün babamla bir olay yaşadık.olay şöyle. Babam odasında kapı açık soyunuyormuş.afedersiniz atlet,kısa don.
Nese bende onu sonradan gördüm.dedimki 'baba sigarayı mutfakta içerken balkon kapısını aç.'Normalde açmaz.her taraf sigara kokusu oluyo zifiri sigara kokuyor ve bende hoşlanmıyorum.oda bana afedersiniz kısa dön atletle üstüme doğru gelerek ağzını gözünü yaya yaya 'sanane ev sanki tek seninmis gibi herseye karisiyosun' dedi. Ben odama gectim kapıyı kapattım ' hayvanlik sende değil sna laf anlatmaya çalışanda ' dedim kendi kendime oda duymuş ona hayvan diyorum diye anlamış. Ertesi gün oldu bene yanına çağırdı. Kendine çeki düzen verde falan benle konuşuyo. Bende oyle bişey demedigimi onun öyle anladığını falan soyledm.çok gururluymusum bu kadar gurur bana çok fazlaymis falan.benim denemle ev aldık. Berabarr ödüyoruz.bu tazminatıni aldı. Para nereye gitti belli değil. Pazarciliktan falan bahsetmisti bende dedim evin borcu ve kendi borçlarını bitir falan diye karşı çıkmıştım buna.buda tazminatmi alırken çoluk çocuğami sorcam demişti. Baya bağırıp çağırmışti ve daha neler neler.ama bizden para isteyince kocaman adam oluyouz.iyi görünur ama mutlaka arkasında n bişey ister.nese ben yine buna bi saygısızlık etmek istemedim.yani böyle kızlar ben böyle çok laubali herseyi ortada geniş insanlardan babam bile olsa nefret edrim.uyardım da halbuki.sizin yorumunuza da merak ediyorum.

Edit=aradım ve konuştuk.hersey daha güzel oldu

Son düzenleme:
babanızın donunun konu ile alakasını cidden ben anlayamadım. kendisinin insan içinde yaşamaya elverişsiz, saygısız bi insan olduğunu betimlemeye çalıştınız. haklı gibi duruyosunuz da siz niye bu kadar yüz göz oluyosunuz ki huyunu bile bile.

Hayır 5 kişiyiz annem ben kardeşim babam babaanmem
ne bileyim ev alma kararı para bölüşme durumları çok farklı geldi
normalde bunları anne-baba karar verir çocukların söz yetkisi yoktur
evi beğendiniz mi vs sorulur bizde en fazla
bence baba-kız ilişkiniz maddi ortaklığa girmese daha iyi yürürmüş gibi duruyor

aynen ya babanın don ve atletle olması heleki odasında konu ile ne alakası var.. bende üvey falan konu başka yerlere gidecek sandım ama öyle bi sinirle karışık yazmışsınız ki hiçbişey anlamadım..

İşte onu öyle görünce birde bana saçma sapan şeyler söyleyince ağzımdan içinde hayvan geçtigı cümleler döküldü. Anlık psikolojiyle yanii

Kusura bakmayın olaya fazla kaptirdigimdandir. Bu eşya anlamında söylemek istemedim
Bana kusura bakma deme..babana de..onun arkasından bu şekilde konuştuğun için yanlış yaptın. Haklı dahi olsan o senin babandır. Maddi destek verdiğin için kendini güçlü görebilirsin. Ama seni bu yasa getirenlere bir vefa ve saygı borcun herzaman vardır. Anne-baba hakkı kolay ödenmez.

Benim babamda yazın atlet
İşte onu öyle görünce birde bana saçma sapan şeyler söyleyince ağzımdan içinde hayvan geçtigı cümleler döküldü. Anlık psikolojiyle yanii
iyide benim babamda ve bi çok kişinin babasıda evde atlet boxerla dolaşır zaman zaman.baba yani ne garipliği olabilirki.ben babanıza tavrınızı hoş bulmadım.

Olayları yanlış tarafa çektiğinizi belirtmek isterim.yinede haklı olabilirsiniz

Valla herkes mi normallestirmis yoksa benmi tek itici buldum cok iyi anlamadim ama karsisindaki cocuk degil akli yeten kockoca kadin olmus babasi don atlet hersey ortada utanma sikilma olmadan kizin ustune yuruyor. Burda bir adap eksiligi oldugunu birtek benmi fark ediyorum yoksa herkesin babasi evinde donlami geziyordu ? Baba olunca adap yerlerini ortme kapatma usturuplu olma gibi seylerden muaf olunmuyor bildigim kadariyla. Ayni seyi bir anne yapsa mesela sutyeniyle yetiskin yasta oglunun karsisina gecmis olsa burda herkes dinden girer edepten cikar konu erkek ve baba olunca neden herkes ne alakasi var anlamadim diyor ? Bende bunu diyenleri anlamadim
Kizin babasi hem saygisiz hem usul adap bilmiyor hem kizin parasini yiyor eh boyle bir ailede boyle bir adamla buyuyen kizda babasina hayvanda der hersey der. Adam pis huylariyla belliki nefret ettirmis kendinden.
Herneyse herkesi aile ici isleri ...

İyide ben ona demedim ki kendime dedim.

Birbirinize saygınız yok maalesef.Sevgisizliğiniz de bundan kaynaklı.
babanı da değiştiremezsin aile ortamını da.
Ama içinde hayvan geçen cümle kurman direkt babana hayvan demediğin anlamına gelmez.

ben de ayni fikirdyim

aynı babamda öyle sinirli asabi bir kelime edemiyoruz kendinden başkasını dinlemiyo hep o haklı biz hiçbişey bilmiyomuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…