- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
YengeMC bitti, sıra babaya mi geldi :)
Sorumla alakasız yorum yapmayın ben bu soruda aile meselesi göremiyorum.Siz bence Müge Anlı'ya başvurun. Sizin aile meselelerini ancak o çözer
Hem sizemi sorucam sıra kime geldiyse geldi hesapmı vericem siz hangi sıfatla bana bu soruyu soruyosunuz.soruma cevap vermiycekseniz yazmayın uğraşamam sizinle.YengeMC bitti, sıra babaya mi geldi :)
Mune hanım şunları alırmısınız lütfen soruma alakasız yorum yapıyorlar ayrıca saygısızlık ediyorlar uğrasamiycam bunlarla
Uğraşma..Hem sizemi sorucam sıra kime geldiyse geldi hesapmı vericem siz hangi sıfatla bana bu soruyu soruyosunuz.soruma cevap vermiycekseniz yazmayın uğraşamam sizinle.
Merhaba arkadaşlar
Evet babama baba demedim hiç
Neden bilmiyorum hep sen diye hitap ederim
Çocukluğumdan beri
Annemde der neden demedin hiç diye ama bir nedeni yok
Seferinde babamı aslında ama baba demem dilim dönmüyor
Sizce neden
Bilmiyorsanız cevaplamayın nasil soru soeacağımı size soracak değilim.Bu ne biçim sorunerden bilelim ortada hiçbir neden yokken babanıza baba dememe sebebınızı
Bilmiyorsanız cevaplamayın nasil soru soeacağımı size soracak değilim.
Onların yanında büyümedim ama onlarla çok kaldım iyi okumamışsınızdiğer konuda dayımla yengemin yanında büyüdüm demişsiniz ondandır belki
Şaka değil.şaka mı yapıyorsunuz
Yani çocukken babam çok sertti korkardım ondan susasam bile söyleyemedim o dereceBunun cevabını ancak sen bilirsin.
Aranızda bir problem mi oldu da demiyorsun?
Hergün konua açmak yerine dersmi çalışsan??Merhaba arkadaşlar
Evet babama baba demedim hiç
Neden bilmiyorum hep sen diye hitap ederim
Çocukluğumdan beri
Annemde der neden demedin hiç diye ama bir nedeni yok
Seferinde babamı aslında ama baba demem dilim dönmüyor
Sizce neden
Canım benim bak yengen ile problemin var, baban ile problemin var erkek kardeşinle problemin var. Bu kadar kişiyle sorunun varsa sorun onlarda olmaz sadece. İyi bir destek almalısın belli ki psikolojik olarak iyi değilsinSorumla alakasız yorum yapmayın ben bu soruda aile meselesi göremiyorum.
Size mi sorucam soru açıp açmayacağımı????Hergün konua açmak yerine dersmi çalışsan??
Hani sınava gircektin ya falan??
Babana baba deiyemiyorsan peder de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?