Babama baba diyememek

Canım benim bak yengen ile problemin var, baban ile problemin var erkek kardeşinle problemin var. Bu kadar kişiyle sorunun varsa sorun onlarda olmaz sadece. İyi bir destek almalısın belli ki psikolojik olarak iyi değilsin
Yengem ile bir problemim yok sorumda hatta onu çok sevdiğimi ve boşanmalarına rağmen görüştüğümü söyledim
Babam ile de problemim yok bunu da sorumda belirttim
Abim ilee olan problemimin de nedeni belli

bazı insanlara ısınamama nedeninizide yengenize bağlamıştınız
kendi babanıza baba diyemediğinizi de söylüyorsunuz
belkide sizin kendi içinizde çözemediğiniz bazı sıkıntılar vardır onları çözmeden sorduğunuz soruya yanıt bulamazsınız

Yengem ile bir problemim yok sorumda hatta onu çok sevdiğimi ve boşanmalarına rağmen görüştüğümü söyledim
Babam ile de problemim yok bunu da zorunda belirttim
Abim iye olan problemimin de nedeni belli
Babanla problemin yok ama "baba" diyemiyorsun. Sence de bu problem değil mi?

Anne ve babanız arasında ki ilişki nasıldı?

Çocuk genelde anne ekseninde büyüyor, anneniz sürekli babanızdan şikayetçi bir tip midir?
Onun etkisi olabilir mi ?

Sorumla alakasız yorum yapmayın ben bu soruda aile meselesi göremiyorum.

Sorumla alakasız yorum yapmayın ben bu soruda aile meselesi göremiyorum.
ne meselesi peki enflasyonun cari ekonomideki kriz küçülmesi meselesi mi? bizi aydınlatın ona göre yorum yapalım yada çemkirip insanların asabını bozmayın. Sizin keyfinize göre mi cevap verilecek .

Anne ve babanız arasında ki ilişki nasıldı?

Çocuk genelde anne ekseninde büyüyor, anneniz sürekli babanızdan şikayetçi bir tip midir?
Onun etkisi olabilir mi ?
Babam ve annemin arası bildim bileli kötü annem hep şikayet eder
Ama annemde bana pek iyi değil gerçekten şu an biraz iyi ama önceden değildi

Arkadaşlar nedense alay etmiş ama sizi anlıyorum bir bakıma. Ben de hayatım boyunca hiç baba demedim. Hep ismiyle hitap ettim her zaman. Bunun nedeni bence basit. Mesele küçükken çocuklar, bir kişiye başkaları nasıl isterse öyle hitap eder. Annelerimiz "Annen sana kurban olsun." "Annen sana mama versin mi?" tarzı cümleler kurar ve biz de öyle deriz. Ya da "Ablana kitabını versene?" Böylece o kişinin ablamız olduğunu anlar, öyle sesleniriz. Belki de sizin de babanızla böyle bir durum olmadı. Hiç baba dedirtmedi ya da dolaylı yoldan empoze etmedi. Sizin de diliniz hiç alışmadı benim gibi. Böyle bir farazi yorum aklıma geldi sadece.

Babanla problemin yok ama "baba" diyemiyorsun. Sence de bu problem değil mi?
Misal babasına seslenecekken ne diyor ?
"Sen bir buraya gel bakalım mi" diyor.
Yahut "Muhittin Bey annem size sesleniyor" mu diyor..
Yani tuhaf..
Türkiye'de doğup buyunmusse tuhaf.
Misafilikte misal ; nasıl sesleniyor..
Sen gelsene böyle vs.. gibi mi.

Çok sağolun beni anladığınız için:))
Evet çocukken hiç demedim şimdide diyemiyorum çünkü babamdan korkardım küçükken aşırı sinirliydi ama şu an sorun yok
Susasam susadım bile diyemezdim kızar diye
Yani küçükken hiç demedim şimdide dilim dönmüyor çok yabancı geliyor bu kelime

Takmıyorum dalga geçsinler istedikleri kadar umrumda değil

ne meselesi peki enflasyonun cari ekonomideki kriz küçülmesi meselesi mi? bizi aydınlatın ona göre yorum yapalım yada çemkirip insanların asabını bozmayın. Sizin keyfinize göre mi cevap verilecek .
Ailemle ilgili şikayetim yok zorunda kendimle ilgili var
Asıl onlar benim asabımı bozmasın istedikleri yorumu yapsınlar ama dalga geçip,alakasız yorumlar yapamaz kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…