Babama baba diyememek

Size mi sorucam soru açıp açmayacağımı????
Ayrıca çalışırım çalışmam sizi ne ilgilendirir
Çalışmadığımı nereden biliyorsunuz

Ben de size bir soru sormak istiyorum.

Gerçekten 20 lerinde bir genç kadın mısınız , yoksa bitirme tezi veya çalışmalarına yön vermeye çalışan bir öğrenci mi ? Veya forumda sık sık boy gösteren ; psikolog /aile danışmanı veya terapist misiniz ?

Siz gülmeden sorumun sebebini de söyleyeyim. İlk açtığınız konulardaki yazım tarzı ile farklı konulara yaptığınız yorumlardaki yazım tarzınız arasında oldukça büyük bir fark var.

Ailemle ilgili şikayetim yok zorunda kendimle ilgili var
Asıl onlar benim asabımı bozmasın istedikleri yorumu yapsınlar ama dalga geçip,alakasız yorumlar yapamaz kimse.
bozarsak nolur bize de mi konu açarsın? Hadsiz ezik. Adam yerine koyup derdine yorum yapıyorlar suç bizde birey olup ciddiye alınmamış birine ne diye kelime harcıyoruz. Tedavi görmelisin zira hiç ama hiç iyi değilsin. Hadi bana da kinlen bakalım çok korktum ödüm koptu şuan

Misal babasına seslenecekken ne diyor ?
"Sen bir buraya gel bakalım mi" diyor.
Yahut "Muhittin Bey annem size sesleniyor" mu diyor..
Yani tuhaf..
Türkiye'de doğup buyunmusse tuhaf.
Misafilikte misal ; nasıl sesleniyor..
Sen gelsene böyle vs.. gibi mi.
Gelirmisin diyorum
Birşey diyceksem direk söylüyorum birşey istiyceksem direk şunu verirmisin diyorum
Dalga geçilcek birşey göremedim ..

Ben de size bir soru sormak istiyorum.

Gerçekten 20 lerinde bir genç kadın mısınız , yoksa bitirme tezi veya çalışmalarına yön vermeye çalışan bir öğrenci mi ? Veya forumda sık sık boy gösteren ; psikolog /aile danışmanı veya terapist misiniz ?

Siz gülmeden sorumun sebebini de söyleyeyim. İlk açtığınız konulardaki yazım tarzı ile farklı konulara yaptığınız yorumlardaki yazım tarzınız arasında oldukça büyük bir fark var.
Bence 30larının ortasında evden burnunu dahi çıkaramamış insan görünce korku içinde far görmüş tavşana dönen bir ezik kendisi. Burda bize dayılanıyor işte. Yazık bazısınında mutlulugu bu. ziyadesiyle üzücü

Gelirmisin diyorum
Birşey diyceksem direk söylüyorum birşey istiyceksem direk şunu verirmisin diyorum
Dalga geçilcek birşey göremedim ..
Dalga geçmiyorum ki.
Üstelik sana da sormamistim.
Arkadaşlar arasinda konsuyorduk.
Fikir yürütmeye çalışıyorduk.
Ama cvp verdin madem,teşekkür ederim.

bozarsak nolur bize de mi konu açarsın? Hadsiz ezik. Adam yerine koyup derdine yorum yapıyorlar suç bizde birey olup ciddiye alınmamış birine ne diye kelime harcıyoruz. Tedavi görmelisin zira hiç ama hiç iyi değilsin. Hadi bana da kinlen bakalım çok korktum ödüm koptu şuan
Ezik mi😂isminiz nedir demedim ki söylüyorsunuz
Klavye delikanlısısınız cidden buradan konuşmak kolay
Ezik sizsiniz ki böyle yorumlar yapıyorsunuz 😂herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz

Ezik mi😂isminiz nedir demedim ki söylüyorsunuz
Klavye delikanlısısınız cidden buradan konuşmak kolay
Ezik sizsiniz ki böyle yorumlar yapıyorsunuz 😂herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz
Gülümseyemedim bile inan o kadar standart altı bir cevap. Ay suç bende sana tenezzül edip cevap niye veriyorsam . Hadi yallah:KK70:

Psikolojik destek alın diyecem de ,niye ne varmış benim psikolojimde diyeceksiniz.

Bence 30larının ortasında evden burnunu dahi çıkaramamış insan görünce korku içinde far görmüş tavşana dönen bir ezik kendisi. Burda bize dayılanıyor işte. Yazık bazısınında mutlulugu bu. ziyadesiyle üzücü

Konu sahibi kimdir , nedir , akıl ve ruh sağlığı ne durumdadır bilmiyorum. Yaşının 20 üstü olduğunu düşündürüyor bazı yorumları.

Ancak siz de lütfen karşımızdakini nasıl etkileyeceğini bilmediğimiz kelimelerle yazmayın , sonradan üzülmek yerine baştan düşünmek daha iyidir.

Gülümseyemedim bile inan o kadar standart altı bir cevap. Ay suç bende sana tenezzül edip cevap niye veriyorsam . Hadi yallah:KK70:
Sana yallah asıl sorumdan
Seninle burada laf yarışına girme tenezzülünde bulunmiycam sen değilim çünki ben çocuk değilim
Sen benden sana laf sokmaya çalışacağımı sandın ama yanılıyorsun sizin gibileriyle uğraşamam kendimle ilgileniyorum.

Konu sahibi kimdir , nedir , akıl ve ruh sağlı ne durumdadır bilmiyorum. Yaşının 20 üstü olduğunu düşündürüyor bazı yorumları.

Ancak siz de lütfen karşımızdakini nasıl etkileyeceğini bilmediğimiz kelimelerle yazmayın , sonradan üzülmek yerine baştan düşünmek daha iyidir.
Niyeti halis olup kendini ifade problemi yaşayan insanları ayırt etmek için yeterli donanım ve tecrübem var. Bu kişi her kimse oynamaya gelmiş belli. Abuk subuk atarlarla insanları sinir eden kendisi ben sadece tepkimi veriyorum.

Sana yallah asıl sorumdan
Seninle burada laf yarışına girme tenezzülünde bulunmiycam sen değilim çünki ben çocuk değilim
Sen benden sana laf sokmaya çalışacağımı sandın ama yanılıyorsun sizin gibileriyle uğraşamam kendimle ilgileniyorum
Nasıl üzüldüm ay nasıl gururum incindi anlatamam şimdi gidip ağlayarak günlüğüme yazacağım . :KK70:

Back
X