- 13 Nisan 2007
- 33.696
- 102.752
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi AfetiDevran34
Eee ondandır işte.Yani çocukken babam çok sertti korkardım ondan susasam bile söyleyemedim o derece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee ondandır işte.Yani çocukken babam çok sertti korkardım ondan susasam bile söyleyemedim o derece
Size mi sorucam soru açıp açmayacağımı????
Ayrıca çalışırım çalışmam sizi ne ilgilendirir
Çalışmadığımı nereden biliyorsunuz
bozarsak nolur bize de mi konu açarsın? Hadsiz ezik. Adam yerine koyup derdine yorum yapıyorlar suç bizde birey olup ciddiye alınmamış birine ne diye kelime harcıyoruz. Tedavi görmelisin zira hiç ama hiç iyi değilsin. Hadi bana da kinlen bakalım çok korktum ödüm koptu şuanAilemle ilgili şikayetim yok zorunda kendimle ilgili var
Asıl onlar benim asabımı bozmasın istedikleri yorumu yapsınlar ama dalga geçip,alakasız yorumlar yapamaz kimse.
Gelirmisin diyorumMisal babasına seslenecekken ne diyor ?
"Sen bir buraya gel bakalım mi" diyor.
Yahut "Muhittin Bey annem size sesleniyor" mu diyor..
Yani tuhaf..
Türkiye'de doğup buyunmusse tuhaf.
Misafilikte misal ; nasıl sesleniyor..
Sen gelsene böyle vs.. gibi mi.
Bence 30larının ortasında evden burnunu dahi çıkaramamış insan görünce korku içinde far görmüş tavşana dönen bir ezik kendisi. Burda bize dayılanıyor işte. Yazık bazısınında mutlulugu bu. ziyadesiyle üzücüBen de size bir soru sormak istiyorum.
Gerçekten 20 lerinde bir genç kadın mısınız , yoksa bitirme tezi veya çalışmalarına yön vermeye çalışan bir öğrenci mi ? Veya forumda sık sık boy gösteren ; psikolog /aile danışmanı veya terapist misiniz ?
Siz gülmeden sorumun sebebini de söyleyeyim. İlk açtığınız konulardaki yazım tarzı ile farklı konulara yaptığınız yorumlardaki yazım tarzınız arasında oldukça büyük bir fark var.
Dalga geçmiyorum ki.Gelirmisin diyorum
Birşey diyceksem direk söylüyorum birşey istiyceksem direk şunu verirmisin diyorum
Dalga geçilcek birşey göremedim ..
Ezik mibozarsak nolur bize de mi konu açarsın? Hadsiz ezik. Adam yerine koyup derdine yorum yapıyorlar suç bizde birey olup ciddiye alınmamış birine ne diye kelime harcıyoruz. Tedavi görmelisin zira hiç ama hiç iyi değilsin. Hadi bana da kinlen bakalım çok korktum ödüm koptu şuan
Gülümseyemedim bile inan o kadar standart altı bir cevap. Ay suç bende sana tenezzül edip cevap niye veriyorsam . Hadi yallahEzik miisminiz nedir demedim ki söylüyorsunuz
Klavye delikanlısısınız cidden buradan konuşmak kolay
Ezik sizsiniz ki böyle yorumlar yapıyorsunuzherkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz
Kazen hanım değil bey.Kazen hanım lütfen bakarmısınız şu üsluplara
acilen destek alın. ne yazdığınızın farkında bile değilsiniz.İşte problem ki soruyorum
Çocukken sıkıntılarım çok oldu ama şimdi yok ama yinede diyemiyorum
o zaman babasına yenge desinBabana, baba diyememenin sebebi yengen tabi ki.
Yalnız Kazen erkekKazen hanım lütfen bakarmısınız şu üsluplara
Bence 30larının ortasında evden burnunu dahi çıkaramamış insan görünce korku içinde far görmüş tavşana dönen bir ezik kendisi. Burda bize dayılanıyor işte. Yazık bazısınında mutlulugu bu. ziyadesiyle üzücü
Sana yallah asıl sorumdanGülümseyemedim bile inan o kadar standart altı bir cevap. Ay suç bende sana tenezzül edip cevap niye veriyorsam . Hadi yallah![]()
Niyeti halis olup kendini ifade problemi yaşayan insanları ayırt etmek için yeterli donanım ve tecrübem var. Bu kişi her kimse oynamaya gelmiş belli. Abuk subuk atarlarla insanları sinir eden kendisi ben sadece tepkimi veriyorum.Konu sahibi kimdir , nedir , akıl ve ruh sağlı ne durumdadır bilmiyorum. Yaşının 20 üstü olduğunu düşündürüyor bazı yorumları.
Ancak siz de lütfen karşımızdakini nasıl etkileyeceğini bilmediğimiz kelimelerle yazmayın , sonradan üzülmek yerine baştan düşünmek daha iyidir.
Nasıl üzüldüm ay nasıl gururum incindi anlatamam şimdi gidip ağlayarak günlüğüme yazacağım .Sana yallah asıl sorumdan
Seninle burada laf yarışına girme tenezzülünde bulunmiycam sen değilim çünki ben çocuk değilim
Sen benden sana laf sokmaya çalışacağımı sandın ama yanılıyorsun sizin gibileriyle uğraşamam kendimle ilgileniyorum