Babama Bağırdım...:(

neden bağırdın ki ? pişmansan ve hatalıysan özür dile konuşup gönlünü al baban o sonuçta hatalı değilsen de konuş

Hatalı değilim. Ama konuşamamda.. Benimle konuşmaz artık. Normalde de fazla konuşmayız zaten. Biz öyle etrafımızda ki baba kızlara benzemiyoruz malesef. Küçüklükten beri hep uzağız hep uzak.

Canım aranızdaki sorun neydi? Ne dedin ki bağırdın da?
Uzağız birbirimize diyorsun. Sen özür dilesen de onun pek umrunda olacağını sanmıyorum. Yani gelip de sarılmaz sana üzülme diye.
Ama onun sevdiği yemekleri yapmayı deneyebilirsin. Biz de uzağızdır babamda muhabbetimiz yoktur. Ama benim yüzümden suratı asılınca en sevdiği yemeği yaparım bırakırım mutfağa,eve gelince yüzü gülmeye başlar. Bilir benim yaptığımı:)

Hatalı değilim. Ama konuşamamda.. Benimle konuşmaz artık. Normalde de fazla konuşmayız zaten. Biz öyle etrafımızda ki baba kızlara benzemiyoruz malesef. Küçüklükten beri hep uzağız hep uzak.
Nacizane tavsiyem babanızın gönlünü almak, yeni bir sayfa açmak için mücadele edin. O konusmuyorsa siz konuşun, değistirebilirsiniz birseyleri belki.
Allah gecinden versin ama ölüm var. Babanıza birşey olursa çok üzülürsünüz. Babamı 10 sene önce kaybettim ve çok yakın olmamıza , birbirimizi kırmamamıza ragmen pişmanlıklarım var.
Hayatta olmasının kıymetini bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…