• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babama beni isteyecekler diye nasıl söyleyebilirim :(

asuman46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
82
0
36
30
İstanbul
s.a arkadaşlar...
başlıkta da belirttiğim gibi erkek arkadaşım ve ailesi beni istemeye gelecekler
diğer konularımı okuduyanlar bilir çok çekingenim babamla aram hiç yok
muhabbetim hiç yokken tutpta benı isteyecekler diye nasıl söylerim :43:
bunu ben babama nasıl dicem bilmiyorum
babam bu konularda anlayıssız görünüyo ama turşumuda kuracak değil elbet birgün isteyecekler..
annem biliyo o bişey demiyo ama babam bilmiyor
sağolsun annem çok anlayışlı karşılıyo ama bu durumda etkisiz kalıyo sözleri çünkü son söz babamınmış o bişey diyemezmiş ikna edemezmiş :43:
arkadaşlar yardım edin bi akıl verin çok sıkıntıdayım artık saclarımda 3-5 tel beyazlar cıktı sıkıntıdan napıcam fikri ola var mı ? :28:
çok çaresizim :43: :2:

s.a arkadaşlar...
başlıkta da belirttiğim gibi erkek arkadaşım ve ailesi beni istemeye gelecekler
diğer konularımı okuduyanlar bilir çok çekingenim babamla aram hiç yok
muhabbetim hiç yokken tutpta benı isteyecekler diye nasıl söylerim :43:
bunu ben babama nasıl dicem bilmiyorum
babam bu konularda anlayıssız görünüyo ama turşumuda kuracak değil elbet birgün isteyecekler..
annem biliyo o bişey demiyo ama babam bilmiyor
sağolsun annem çok anlayışlı karşılıyo ama bu durumda etkisiz kalıyo sözleri çünkü son söz babamınmış o bişey diyemezmiş ikna edemezmiş :43:
arkadaşlar yardım edin bi akıl verin çok sıkıntıdayım artık saclarımda 3-5 tel beyazlar cıktı sıkıntıdan napıcam fikri ola var mı ? :28:
çok çaresizim :43: :2:

merhaba canım.

bence sen söyleyemezsin senin söylemende olmaz zaten ya annen söyleyecek

yada başka bi büyük benim fikrim kaç yaşındasın yaşın küçük müki karşı çıksın

benim bi arkadaşım vardı çok korkardı babam asla vermez kabul etmez diye annesi

bi söyledi direk adam tamam dedi şaşırdılar öyle göründüklerine bakma inş.olur

herşey gönlünce olsun.

inan ki aynı durumdayım seninle ama daha istemeye gelen yok yaşım geldi ama sendeki baba bende de var tek dert ortağım annem annemd olmasa ahhh ! bence sen annene söyle de ki bu kızı istemeye gelcekler desin babana bizimkiler hep gece konuşur bunları benim mevzularımı hep gece konuşuyolar biliyorum :D annen uygun bi dille der kızın yaşı müsait yakında istemeye gelcekler falan desin babanın verceği cevaba göre bismllah dersiniz artık inşallah benim babamda zorluk çıkarmaz vakti zamaı geldiğinde :43:

Kızın babasıyla arası iyi olsa bile genelde anneler aracılık eder bu işlere. Bence hiç kendini üzme, annen konuyu açsın bakalım baban nasıl tepki verecek? Annenin ikna etmesine gerek bile kalmayabilir.

canım benim babamla aram oldukça iyidir.. hiç isteme filan konusu olmadan yaklaşık bir sene öncesinde,annem

babama söylemiş babam bana bu konu hakkında birşey demedi annemle konuşuyorlardı..ben anneme o zaman iş sorunu vardı onu halledince evlilik olacak dedim. bu olaydan bir sene sonra nişan oldu ondada artık herşey gelişine oldu..öncesinde bildiği için sorun olmadı..biz farklı ülkelerdeydik babam nişandan bir hafta önce tanıştı...yani babana annen söylesin..

Son düzenleme:
merhaba canım.

bence sen söyleyemezsin senin söylemende olmaz zaten ya annen söyleyecek

yada başka bi büyük benim fikrim kaç yaşındasın yaşın küçük müki karşı çıksın

benim bi arkadaşım vardı çok korkardı babam asla vermez kabul etmez diye annesi

bi söyledi direk adam tamam dedi şaşırdılar öyle göründüklerine bakma inş.olur

herşey gönlünce olsun.

canım teşekkür ederim fikirlerin için.. yaşım 20 ya söylenir söylenmesinede erkek arkadasım ve ailesi sünni kürt.. benim için hiç farketmez türktür kürttür ama babamın bunu sorun edecegini düşünüyorum çekinmemimizin sebebide bu ve erkek arkasımla ben istanbulda tanıstık normalde baska sehirde oturuyo çalısmaya gelmıstı istanbula.. şimdi memleketinde babam dicek nerden buldun o nerde sen nerde der diye çekiniyorum.. karsısında durup cevapta veremem yani o kadar çekingenim babama karsı.. karsısında mum gibi eriyorum bişey dedimi elim ayagıma dolasıyo :2:

inan ki aynı durumdayım seninle ama daha istemeye gelen yok yaşım geldi ama sendeki baba bende de var tek dert ortağım annem annemd olmasa ahhh ! bence sen annene söyle de ki bu kızı istemeye gelcekler desin babana bizimkiler hep gece konuşur bunları benim mevzularımı hep gece konuşuyolar biliyorum :D annen uygun bi dille der kızın yaşı müsait yakında istemeye gelcekler falan desin babanın verceği cevaba göre bismllah dersiniz artık inşallah benim babamda zorluk çıkarmaz vakti zamaı geldiğinde :43:

canın seninde Allah yardımcın olsun kız biz napcaz böyle :D nereye kadar saklıcaz daha.. kimsem yokkı söyleyim sevidğim cocuk kürt diye sorun edecekler canım biliyorum yoksa cok kolay söylerdim yani :2: bide erkek arkadasımın ailesi cok sıkıstırıyo beni hadin gidek isteyecek diyolar tamam desem yarın gelirler yani sıkıntı veriyolar bana oyy ben napacam offf

Kızın babasıyla arası iyi olsa bile genelde anneler aracılık eder bu işlere. Bence hiç kendini üzme, annen konuyu açsın bakalım baban nasıl tepki verecek? Annenin ikna etmesine gerek bile kalmayabilir.

inş canım yaa tek umudum annem ama oda diyo baban bi şekilde yakalar ögrenırse ben bilmiyorum beni bulastırma diyo o kadarkı cok korkuyo babamdan babam cok sinirli ve anlayıssız :43:

canım benim babamla aram oldukça iyidir.. hiç isteme filan konusu olmadan yaklaşık bir sene öncesinde,annem

babama söylemiş babam bana bu konu hakkında birşey demedi annemle konuşuyorlardı..ben anneme o zaman iş sorunu vardı onu halledince evlilik olacak dedim. bu olaydan bir sene sonra nişan oldu ondada artık herşey gelişine oldu..öncesinde bildiği için sorun olmadı..biz farklı ülkelerdeydik babam nişandan bir hafta önce tanıştı...yani babana annen söylesin..

ne güzel canım senin işin kolay olmus benim çok zor

1-ailesi benim yasadıgım şehirde oturmuyo erkek arkadasım calısmaya gelmişti burada tanısmıstık
2-sevdiğim cocuk ve ailesi sünnni kürt benim için hiç farketmez ama babam sorun eder biliyorum :43:

kendin konuşma olacağı bile varsa olmaz ters teper. Annen konussun ya da halan, babaannen, deden falan varsa o da olabilir hiç olmadı babanda hatri sayılı önem verdiği biri olsun anca öyle olur

Selam ben babama gunduz telefon acmıstım bu aksam erken gel bıraz konuşalım senınle diye. Babam geç gelir kendi iş yeri olduğundan dolayı. Oda kıyamam meraktan annemi arayıp sormuş ben ısteydım.annemde kızını istemeye gelıcekler kızın asık demıs. Ki benım babamda sert bi babadır.ama yas olgunlasınca saygı duyuluo.akşam eve erken gelip kendisi konuşmuştu benimle ee kızım bu cocuk kim nereli ne is yapar kimlerden diye. Bende ilk defa omrumde babamla rahat konuştum 2ay babamın araştırması sürdü ama şimdi 1senedir nısanlıyız şükür. Hıc korkma ne olursa olsun sevgınız gerçekse ve nasıp olmussanız birbirinize olur.

kendin konuşma olacağı bile varsa olmaz ters teper. Annen konussun ya da halan, babaannen, deden falan varsa o da olabilir hiç olmadı babanda hatri sayılı önem verdiği biri olsun anca öyle olur

yok zaten ben konuşamam aynen öyle yapıcaz mecbur aileden birine yada dediğiniz gibi hatrı sayılır kişileri araya katıcaz
çok teşekkür ederim fikirleriniz için ...

Selam ben babama gunduz telefon acmıstım bu aksam erken gel bıraz konuşalım senınle diye. Babam geç gelir kendi iş yeri olduğundan dolayı. Oda kıyamam meraktan annemi arayıp sormuş ben ısteydım.annemde kızını istemeye gelıcekler kızın asık demıs. Ki benım babamda sert bi babadır.ama yas olgunlasınca saygı duyuluo.akşam eve erken gelip kendisi konuşmuştu benimle ee kızım bu cocuk kim nereli ne is yapar kimlerden diye. Bende ilk defa omrumde babamla rahat konuştum 2ay babamın araştırması sürdü ama şimdi 1senedir nısanlıyız şükür. Hıc korkma ne olursa olsun sevgınız gerçekse ve nasıp olmussanız birbirinize olur.

ayy canım gerçekten mi yüreğime su serptin vallahi çok teşekkür ederim.. Allah mesut etsin canım.. canım ama benim annemde onu diyecek cesaret yok kızın aşık olmuş diyemez cunku babam çok sert ve anlayışla karsılayacagını düşünmüyorum :43: bide hiç aram yok napıcam bilmiyorum şaştım kaldım yani bide sıkıntı veriyorlar erkek tarafı ne zaman diceksin diye iyice arada kaldım.. peki canım babam arrastırdı 2 ay sürdü demişsin canım biraz anlatırmısın nasıl arastırdı neye önem verdi.. canım bide kürtler ya babama o yuzden dıyemıyorum :43:

ayy canım gerçekten mi yüreğime su serptin vallahi çok teşekkür ederim.. Allah mesut etsin canım.. canım ama benim annemde onu diyecek cesaret yok kızın aşık olmuş diyemez cunku babam çok sert ve anlayışla karsılayacagını düşünmüyorum :43: bide hiç aram yok napıcam bilmiyorum şaştım kaldım yani bide sıkıntı veriyorlar erkek tarafı ne zaman diceksin diye iyice arada kaldım.. peki canım babam arrastırdı 2 ay sürdü demişsin canım biraz anlatırmısın nasıl arastırdı neye önem verdi.. canım bide kürtler ya babama o yuzden dıyemıyorum :43:

Tatlım benım babam cok sert bir insandır ve babamla bızım sohbetimiz hıc yoktur.ama dediğim gıbı rahat olman gerekıyo. Bana babam ee kızım anlat bakalım dediğinde yanaklarım kulaklarım kıpkırmızı olmuştu şaşırmıştım cunku hayır kesinlikle olmaz gıbı tepki beklıyodum. Senınde baban emınım ole yapıcaktır sanada.onemlı olan sevdiğim kişiye guvenıyosan seni yarı yolda bırakmıycagından emınsen bu yola cıkman. Cunku sızı zorlu bı süreç beklıo. Araştırma süresi 2 ay surdu ama bana 2yıl gıbı geldı 8kilo verdim ağladım da oldu ohh dediımde kacalım dediğimde.en buyuk destekcım sevdiğim adam oldu sakınlestırdı hep.babamın araştırması kendisinin çevresi tarafından nasıl tanındığı ailesinin nasıl köklü bi aile olup olmadığı mal varlıkları sulalesınde kotu bısey olup olmadığı bu gıbı şeyler.bıde aklında olsun sevdıgının butun herseyını iyice ezberle sulalesının de aynı şekilde.mesela ben bakan akrabası olduğunu bilmiyordum babam dıhınce araştırması sonucu öğrenmiş sok olmuştum alcakgobullulugunden dememiş meğerse.her turlu şeye hazır ol. Bıde ufak tavsiye baktın ıs kötüye gıdıyo kurt fılan demıssın babalar ne kadar sert olsada kızlarının gözyaşlarına dayanamaz ağlayarak karşısında ben onunla mutlu olucam o yoksa bende yokum benım yanında durun de. Hakkı da Hayırlısı olsun şimdiden

canım bende senle aynı durumdaydım annem soyledi babama öylelikle kabul etti ama annemde erkek arkadasım olarak degılde oyle görmüş begenmişler diye anlatmıştı sonra geldiler çok güzel geçmişti çok şükür hatta o kdar sevmişti ki babam ailesini de sevgilimi de :)) ilk istemede vericekti beni :)) inşallah senin de böyle olur tatlım hiç korkma annen konuşsun

Bakıyorum konularda hep anne söylüyor.

Bir benim annem aracılık etmek istemiyor, bilmesine rağmen söylemiyor babama.

Sizce neden bu durum :14:

Bakıyorum konularda hep anne söylüyor.

Bir benim annem aracılık etmek istemiyor, bilmesine rağmen söylemiyor babama.

Sizce neden bu durum :14:

annenin erkek arkadaşın yada ailesi hakkındaki görüşü nedir ? belkide babanın tepkisinden korkuyordur annende ondan tavrı böyledir

bi tanıştırsanmı acaba :( benim annemde baya önyargılıydı zar zor kabul ettirmiştim

İşi daha tam oturmadı canım onu bekliyoruz ben ne olursa olsun bu yaz tanıştırıp nişan yapacağım..

Seneye ikimizde farklı şehirlerde olacağız çünkü.

Ahh ahh zar zor da olsa kabul ettirebilsem keşke.

Bana annem daha katı gibi geliyor bu konuda.:14:

Back
X