- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
- Konu Sahibi rrrapunzelll
7 ay önce arabamızı sattık bi kaç ödeme yaptıktan sonra kalan 10 bin tlyi altın yapacaktım(altın firlamamıştı) ama babam o ara sıkışıktı küçük bi miktar Para istedi esimde baba bize lazim değil kenarda duracagina sende dursun hepsini al istersen dedi (babamda zaten araba alacakmisiniz yine falan diye sormuştu parayı nerede kullanacagimizi sorar gibi) neyse biz zaten altin yapacaktik yapmayiz babanin ihtiyaci olmasa istemezdi dedi eşim verdik.Borcluymus birine onu odedi.neyse sonra babamın bankalara çok borcu olduğunu ogrendik biliyorduk ama miktarın çokluğundan haberimiz yoktu megerse 200 kusur bin borcu varmış yıllardır yetiremeyip faiz yemiz kartlar dolu ondan ona idare etmis hep çok üzüldüm ama elimden bisey gelmedi şükür iyiler ev hipoteklide olsa kira değil araba var birde baba yadigarı fındık tarlası bunları satabilir böle giderse.Neyse asil konu simdi eşim babama 1 yıl sonra alacağım araba demişti bugünde bana 3.4 ay sonra araba almak istediğini babama para konusunu biraz citlatsakmi dedi.1 aya fındığa gidecek babam. gelirse para orda gelecek ama elinde kalmaz biliyorum fındıkta az bu yıl.Ancak o zaman söyleyebilirim ama nasıl soylicem nasıl istiyecegim çekiniyorum
parası olsa derim ama bu kadar borçlu olunca çekiniyorum keşke hic almayacak imkanim olsa helal olsun derim asla istemem babam benim ama bizimde hic bir birikimimiz yok esim iyi bi araba alıp birikim olarak düşünüyor 3 cocuk var araba lazim oluyor babamın arabasını kullansakta .Simdi bu kadar borcu varken parayı istemek ayıp mi olur borcun sonu gelmez biraz zor üzülüyorum da istemek istemiyorum ama bizde onun üstüne birşeyler koyup birikim yapmak istiyoruz esimin saglik sorunlari var yarin ne olacak belli degil kenarda uc bes kurus olsun dedik nasıl isticem bilmiyorum