Babama Gitmeyecek Mektup

RuhumBuruk

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
886
1.203
43
37
Yokluğun gene oturdu içime uzak olduğumuz zaman arardım ne dedikodu yapardık çok ihtiyacım var baba arasam gene anlatsan anlatsan ben bunları 40 defa dinledim baba desem sen gene de anlatsan sonra çıksam gelsem yanına sen masanda otursan bı sarılsam sana bisey sormasan bana ben avazım ciktigi kadar bağırsam ağız dolusu baba diye sen susturmasan beni şu içimde ki acıyı atsam hiç attirmadilar baba ne hastanede ne mezarlıkta ben kendimi döve döve baba demek istedim ayıp dediler günah dediler yaptirmadilar sen gittiğinden beri ben hiç ben olamadım baba hep eksik gülüşlerim canım ne zaman yansa yokluğuna sarıldım buzz gibi de olsa.Zormus büyümek baba zormuş kadın olmak zormuş anne olmak ben senin deli kizindim oysa.Hep susuyorum baba deli diyecekler diye seni anlatmiyorum artık ama kalbim tas oldu baba.Hic çıkmıyor aklımdan son bakışın hiç çıkmıyor aklımdan son kez kimi gördüğün düştüğünde tuttular mi seni canın yandı mı düşerken korkttun mu bunları düşünmedigim tek gün yok baba.Bir gün mutlaka derdin ya şimdi ben diyorum bir gün mutlaka birlikte olacaz bir gün baba sarılacam sana koruyacaksin beni gene yokluğunda canımı acitanlardan bir gün bitecek bu hasret...

Başınız sağolsun. Acınızı tazelemek istemem ama nasıl düştü babanız ?

Başınız sağolsun. Acınızı tazelemek istemem ama nasıl düştü babanız ?
Doktor muayesinden çıkmis bir şeyi yok demiş doktor ilerlemiş ve bir an da kalbi durmuş bi yerini vurdu mu bilemedik doktor hatasını kapatmak için 40dk ölü adama kalp masajı yapmış kaburgaları hep kırıkti beyin hasarlı döndü o kadar zaman oksijensiz kaldigi için

Doktor muayesinden çıkmis bir şeyi yok demiş doktor ilerlemiş ve bir an da kalbi durmuş bi yerini vurdu mu bilemedik doktor hatasını kapatmak için 40dk ölü adama kalp masajı yapmış kaburgaları hep kırıkti beyin hasarlı döndü o kadar zaman oksijensiz kaldigi için

Çok üzüldüm. Benim babamda tren istasyonunda trenden kaçmaya çalışırken öldü. Elinde eve aldığı sebze posetleri vardı, onları birakmamis elinden, kafası tasa çarpmıs.
Mekanları cennet olsun.

Çok üzüldüm. Benim babamda tren istasyonunda trenden kaçmaya çalışırken öldü. Elinde eve aldığı sebzw liderleri vardı,
Evinde ölse ya da bir şeyi olsa ölse insan bir nebze rahat olur ama bu türlüsü zor.Allah babalarımıza rahmet eylesin bizlere de sabır versin

Allah rahmet eylesin canim mekani cennet olsun..babanin olumuyle insallah barisik olabilirsin bir gun...

Evinde ölse ya da bir şeyi olsa ölse insan bir nebze rahat olur ama bu türlüsü zor.Allah babalarımıza rahmet eylesin bizlere de sabır versin
Evet beklenmedik, ani ölüm kalanlar için çok zior ama gidenler için en güzeli.
Allah kimseyi surundurmesin.

Allah rahmet eylesin ama doktora suç bulmanın anlamı yok kim ister ki hastası yanı başında ölsün ihmaller oluyor evet ama bu derece şüpheci olmak neye yarar ki?

Allah rahmet eylesin ama doktora suç bulmanın anlamı yok kim ister ki hastası yanı başında ölsün ihmaller oluyor evet ama bu derece şüpheci olmak neye yarar ki?
Ama canım kalp krizi geçiren hastayı nasıl anlamaz ki...Tamam sağolsun geri döndürdü 40 dk sonra ama 2 ay can çekişe çekişe öldü kafası hariç her yeri felcti vücunda bası yaraları tüm organlar iflas vadesi gelmişti ama sakalasip ayrıldığın babam saatler sonra ölmekten beter oldu😟

Ama canım kalp krizi geçiren hastayı nasıl anlamaz ki...Tamam sağolsun geri döndürdü 40 dk sonra ama 2 ay can çekişe çekişe öldü kafası hariç her yeri felcti vücunda bası yaraları tüm organlar iflas vadesi gelmişti ama sakalasip ayrıldığın babam saatler sonra ölmekten beter oldu😟
Diyorum ya kimse sebep olmak istemez benim babamda kırk gün yoğun bakımda kaldı ciğerleri bitmişti vade yetmiş ömür bitmiş ne diyelim ki inşallah o iki ay günahlarına kefaret olur hiçbir acıyı hissetmemiş olur ki genelde öyle oluyormuş zaten bizim için çok acı olan şeyler o durumdaki hastalar için birşey ifade etmiyor olabiliyor.

Diyorum ya kimse sebep olmak istemez benim babamda kırk gün yoğun bakımda kaldı ciğerleri bitmişti vade yetmiş ömür bitmiş ne diyelim ki inşallah o iki ay günahlarına kefaret olur hiçbir acıyı hissetmemiş olur ki genelde öyle oluyormuş zaten bizim için çok acı olan şeyler o durumdaki hastalar için birşey ifade etmiyor olabiliyor.
İnş dediğin gibidir hiç bir şey hissetmemiştir. Basın sagolsun seninde

Allah razı olsun.Yoğun bakımdaykeni bilinci yerinde miydi?
Hipoksik beyin denildi ama emin değillerdi ben heyet toplattim çünkü goz teması kuruyordu midesine giden hortumu çıkartmami istedi işaretle heyet geldi herkes susturuldu babama adı bagirildi kafasını kaldırdı 2 kez ama geri dönüşü mümkün olmayan hasta diye bişey yapılmadı ciğerleri hastane mikropu kapmışti

Hipoksik beyin denildi ama emin değillerdi ben heyet toplattim çünkü goz teması kuruyordu midesine giden hortumu çıkaramam istedi işaretle heyet geldi herkes susturuldu babama adı bagirildi kafasını kaldırdı 2 kez ama geri dönüşü mümkün olmayan hasta diye bişey yapılmadı ciğerleri hastane mikropu kapmışti
Ne desem bilemedim... İnşallah kimse vebal altına girmemiştir...Rabbim yüreğinizi ferahlatsın...Amca için elbet mükafatı olacaktır ahirette...

Ne desem bilemedim... İnşallah kimse vebal altına girmemiştir...Rabbim yüreğinizi ferahlatsın...Amca için elbet mükafatı olacaktır ahirette...
Girdiler tek babamin degil o yoğun bakımda yatan bir çok hastanın elini kolunu sallayan maskesiz eldivensiz girip çıkıyordu tabi hastane mikrobu kapar tamam ecel ama yeniden yaşam diye bir ünite vardı heyeti bu yüzden toplattim Ankara sağlık bakanlığından arattım da geldiler zaten ölü saymislardi babami mikrop olmasa alabilirlerdi ama korktular bulaşır diye haklilardi da çok güçlü mikroptu.

Girdiler tek babamin degil o yoğun bakımda yatan bir çok hastanın elini kolunu sallayan maskesiz eldivensiz girip çıkıyordu tabi hastane mikrobu kapar tamam ecel ama yeniden yaşam diye bir ünite vardı heyeti bu yüzden toplattim Ankara sağlık bakanlığından arattım da geldiler zaten ölü saymislardi babami mikrop olmasa alabilirlerdi ama korktular bulaşır diye haklilardi da çok güçlü mikroptu.
Bilemiyorum bile bile kim vebal yüklenir ki hani bu açıdan bakmayan inançsız biri olsa bile davayla şüpheyle uğraşmak suçlanmak istemez böyle düşünmek ancak size acı verir.

Öncelikle basiniz sagolsun ben doktorum tabi görmeden cok abartılı yorum yapmak istemiyorum ama 40 dk sonra dondu demissiniz eger kalp masajini da arastirdiysaniz gec dönen hastalarda hipoksik beyin genelde sık karşılaşılan birsey olduguna rastlamissinizdir. Ve 40 dk uzun sure daha o mesaji okuyunca bu durumun düzelmesi pek olasi gelmemişti daha okurken hipoksik olmus oldugunu mesajini gormeden dusundum. Bazen doktorlar gunah kecisi seciliyor ama inanin doktolarin cogu gene gündüz ozveriyle uğraşıyor herkes sanki doktorlar umursamayip gecistirme derdinde gibi lanse ediyor. Ama bazi durumları iyi araştırın derim

Back
X