- 12 Temmuz 2018
- 886
- 1.203
- 43
- 37
- Konu Sahibi RuhumBuruk
Yokluğun gene oturdu içime uzak olduğumuz zaman arardım ne dedikodu yapardık çok ihtiyacım var baba arasam gene anlatsan anlatsan ben bunları 40 defa dinledim baba desem sen gene de anlatsan sonra çıksam gelsem yanına sen masanda otursan bı sarılsam sana bisey sormasan bana ben avazım ciktigi kadar bağırsam ağız dolusu baba diye sen susturmasan beni şu içimde ki acıyı atsam hiç attirmadilar baba ne hastanede ne mezarlıkta ben kendimi döve döve baba demek istedim ayıp dediler günah dediler yaptirmadilar sen gittiğinden beri ben hiç ben olamadım baba hep eksik gülüşlerim canım ne zaman yansa yokluğuna sarıldım buzz gibi de olsa.Zormus büyümek baba zormuş kadın olmak zormuş anne olmak ben senin deli kizindim oysa.Hep susuyorum baba deli diyecekler diye seni anlatmiyorum artık ama kalbim tas oldu baba.Hic çıkmıyor aklımdan son bakışın hiç çıkmıyor aklımdan son kez kimi gördüğün düştüğünde tuttular mi seni canın yandı mı düşerken korkttun mu bunları düşünmedigim tek gün yok baba.Bir gün mutlaka derdin ya şimdi ben diyorum bir gün mutlaka birlikte olacaz bir gün baba sarılacam sana koruyacaksin beni gene yokluğunda canımı acitanlardan bir gün bitecek bu hasret...