Babama güvenim sarsıldı

bence biraz zamana brakın..ne inanın ne inanmayın..bakalım neler olucak..
telefonlarıda sık sık kontrol edin..bence sen annenden gizli o kadını arayabilirsin..düzgün ve sert bir biçimde bizden,babamdan uzak dur diyip babanın telefonundan o numarayı engelliyebilirsin..sonra babanın görüşme detaylarına sürekli bakarsınız..bi zaman sonra hiç bir açık bulamıyorsanız sorun yok demektir..

ama annenin güveni..duyguları paramparçadır şuan..umarım baban doğru söylüyordur..

annen için çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.ne söylenir ne yapılır inan bilemiyorum:59:
biz de çok kötü durumdayız ne kadına güvenebiliriz ne de babama ne yapacağımızı şaşırdık..

bence biraz zamana brakın..ne inanın ne inanmayın..bakalım neler olucak..
telefonlarıda sık sık kontrol edin..bence sen annenden gizli o kadını arayabilirsin..düzgün ve sert bir biçimde bizden,babamdan uzak dur diyip babanın telefonundan o numarayı engelliyebilirsin..sonra babanın görüşme detaylarına sürekli bakarsınız..bi zaman sonra hiç bir açık bulamıyorsanız sorun yok demektir..

ama annenin güveni..duyguları paramparçadır şuan..umarım baban doğru söylüyordur..
zaten mesajlarda neler konusulduğunu öğrenmeden ne o kadına ne de babama inanamıyoruz cok zor bi durum bu sekilde aynı evde yasamak da cok zor olucak ama ben de dediğiniz şekilde davranmayı düşündüm tşk ederim

çok pis bir durum ya.bir babanın çocuğunun gözünde yerlerde süründüğü hal bence.o kadına diyecek laf yok zaten.insan müsvettesi.kendi yuvası yıkılmış diye başkasının yuvasınıda yıkıp yuva üzerine yuva kurmayı düşünecek kadar alçak bir kadın bence.benim başıma gelseydi böyle birşey heralde evini basıp, çalışıyorsa iş yerini basıp, bağırıp çağırıp herkese rezil ederdim o kadını.babanıza gelince eğer gerçekten kadın peşinde ise siz buna ikna olduysanız unutun.yok eğer gerçekten ilişkileri varsa annenizle birlikte aklını başına alması için uzun bir süre terkedin.ama yuvanın yıkılmaması için uğraşın.sadece biraz süründürün...

Canım Allah yardımcınız olsun..

İki tarafı da dinlemişsiniz,eyleme geçmedik diyorlar ama illa eyleme geçmelerini beklemeye gerek yok..

Biraz beklemede kalın bakalım,ilerideki günlerde neler olacak,ona göre kararı netleştirir anneniz..

canım benim üzüldüm annen adına sen bence biraz anneni sakinleştirmeye çalış çok büyük bir yıkım yaşıyordur şuan rabbim yardımcısı olsun babana diyecek laf bulamıyorum ben

çok pis bir durum ya.bir babanın çocuğunun gözünde yerlerde süründüğü hal bence.o kadına diyecek laf yok zaten.insan müsvettesi.kendi yuvası yıkılmış diye başkasının yuvasınıda yıkıp yuva üzerine yuva kurmayı düşünecek kadar alçak bir kadın bence.benim başıma gelseydi böyle birşey heralde evini basıp, çalışıyorsa iş yerini basıp, bağırıp çağırıp herkese rezil ederdim o kadını.babanıza gelince eğer gerçekten kadın peşinde ise siz buna ikna olduysanız unutun.yok eğer gerçekten ilişkileri varsa annenizle birlikte aklını başına alması için uzun bir süre terkedin.ama yuvanın yıkılmaması için uğraşın.sadece biraz süründürün...

zaten kadının da bize anlattığna göre kocası onu defalarca aldatmış o affetmiş en son kocası başkasıyla yaşamaya başlayınca boşanmışlar ve kadının psikolojisi bozulmuş..özgüvenini kaybettiğini o yüzden o da başka kadınları aldattırarak egolarını tatmin etmek istediğini düşünüyorum ama babam konusunda kararsızım şu andan sonra görüşeceklerini sanmıyorum kadın bi daha selam bile vermem dedi ama inanmıyorum o kadına da mutlaka ugrasmaya devam edecektir hatta bize gerçekleri anlatırken de nasılsa evlerinde huzur kalmadı ben adamı koruyayım ki gözüne gireyim sonra bi şekilde ikna ederim diye düşündüğüne inanıyorum.benim kafamı karıştıran babam eğer bu kadınla "acaba olur mu?" diye düşündüyse bile bu çok kötü bi drum affedemem yani ömür boyu annem de affedemez ve bi daha olmayacağı ne malum biz bundan korkuyoruz açıkçası...

Canım Allah yardımcınız olsun..

İki tarafı da dinlemişsiniz,eyleme geçmedik diyorlar ama illa eyleme geçmelerini beklemeye gerek yok..

Biraz beklemede kalın bakalım,ilerideki günlerde neler olacak,ona göre kararı netleştirir anneniz..
evet biz de öyle düşünüyoruz çok tşk ederim..

canım benim üzüldüm annen adına sen bence biraz anneni sakinleştirmeye çalış çok büyük bir yıkım yaşıyordur şuan rabbim yardımcısı olsun babana diyecek laf bulamıyorum ben
annem benden daha kötü durumda zaten tahmin edrsiniz üstelik çok duygusaldır hassastır ben daha mantıklı hareket etmeye çalışırım ona yardımcı olmaya çalışıyorum sürekli..

inanmış gibi yapın ve sessizce takipte kalın.Eğer birşey varsa muhakkak açık verirler.Boşuna demiyorlar kadının düşmanı yine kadındır.Erkeklerde fırsatı kaçırmıyorlar.Sakin olun ve bekleyin babanız muhakkak sizde kalacaktır.

zaten kadının da bize anlattığna göre kocası onu defalarca aldatmış o affetmiş en son kocası başkasıyla yaşamaya başlayınca boşanmışlar ve kadının psikolojisi bozulmuş..özgüvenini kaybettiğini o yüzden o da başka kadınları aldattırarak egolarını tatmin etmek istediğini düşünüyorum ama babam konusunda kararsızım şu andan sonra görüşeceklerini sanmıyorum kadın bi daha selam bile vermem dedi ama inanmıyorum o kadına da mutlaka ugrasmaya devam edecektir hatta bize gerçekleri anlatırken de nasılsa evlerinde huzur kalmadı ben adamı koruyayım ki gözüne gireyim sonra bi şekilde ikna ederim diye düşündüğüne inanıyorum.benim kafamı karıştıran babam eğer bu kadınla "acaba olur mu?" diye düşündüyse bile bu çok kötü bi drum affedemem yani ömür boyu annem de affedemez ve bi daha olmayacağı ne malum biz bundan korkuyoruz açıkçası..

babanın "acaba olur mu?" diye düşündüğü zannetmiyorum.benim iş çevremdede böyle durumlar olduğu için biliyorum.yani şöyle; kadın evli olmasını umursamadan yaklaşıyor cilve yapıyor,e tabi adamında hoşuna gidiyor böylece ilişkiye başlıyorlar.ama dediğim gibi çevremdeki (ki diyeceksinizki öyle insanlarlamı arkadaşlık yapıyorsun?hayır sadece çevre)hiç bir adam karımı boşayayım düşüncesine girmiyor.hatta öteki kadını kendi karısın tırnağının içindeki kir yerine dahi koymuyor.ama tanıdığım bir adam varki genç kızlrın peşinden koştuğu altında jip olan yakışıklı şeker gibi tatlı hatta benim bile bayıldığım biri.allah razı olsun.onunda kızı var allah kötü insanlardan korusun;iyi insanlarla karşılaştırsın hiç bir şekilde kimseyle ilgilenmiyor.gururu ile namusu ile oynamıyor.böyle örnek insan olabilmekte çok önemli.oyüzden babanda burada suçlu.allah yardımcınız olsun özelliklede annenin....

Şüphesiz şok olmuşsunuzdur ama doğru söyleyip söylemediğini ancak zamanla anlayıp emin olabilirsiniz. ne yazıştıklarını bulup öğrenme imkanınız yuokmu? Bence o kadın,babanı ve siz biraraya gelip yüzleşip anlamanız en sağlıklısı olur.

Babanızın hatası,eğer gerçekten aldatmadıysa,daha ilk günden böyle yanlış anlaşılmaya ihtimal olması konusunda ihtiyatlı davranıp size belirtmemesi olmuş...madem suçu yoktu ve utanacak birşeyi yoktu...

Son düzenleme:
Babanızın yanında gibi görünün ama olmayın Çünkü onu cephe alsanız karşı tarafa yakınlaşacak Karşı tarafın istediği de bu zaten.Babanın telefonlarını belli etmeden takibe alın.Baban kadını terslese asla bir daha ne mesaj ne telefon edeceğine inanmıyorum.Annene çok büyük destek çık,yanında ol,aklıma başka birşey gelmiyor.Allah yar ve yardımcınız olsun.

sen mantıklı olmaya devam et. annen için çok üzücü bi durum.kimbilir neler hissediyordur.annene destekol. şimdi. diğer arkadaşlarında dediği gibi. ikna olmuş gözükün.bekleme de kalın tabi gizliden takip ederek. burda en çok annene iş düşüyor.o konuyu kesinlikle açmasın. evet çok zor bişey ama.içinde yaşasınacısını yada senle paylaşsın. ama babana asla bunu yansıtmasın.o güne kadar nasıl davranıyosanaız öyle devam edin. bakalım bu konu nasıl sonuç alacak.bi arkadaşında dediği gibi. tartışıp, kavga ederek, o rezil kadına yönlendirmeyin babanı, erkekler hemen anı kollar.evde dırdır ederseniz. babana istediği fırsatı verirsiniz. anneciğin güçlü gömrünsün olur mu. sakın evi bırakıp gideyim. demeyin.gidecek adam belli. biraz zamana bırakın.

Baban öyle demiş,kadın böyle demiş önemli değil.Ortada ikisinin yarattığı bir durum var.
Baban,sizin gözünüzde itibarını ve evliliğini kurtarmak için suçu kadına atıyor olabilir.
Tahminimce baban yanlış bir yola sapmış,kendini kaçamak heyecanına kaptırmış.
Evliliğini bozmak istediğini hiç sanmıyorum.Herhalde şu an pişmandır ve mümkün olsa,zamanı geri almak istiyordur.
Annen hiçbir şekilde ayrılmayı düşünmüyorsa,bu meseleyi dallandırıp budaklandırmadan bir an evvel kapatmanız en doğrusu olur.
Bence kadınla bir daha konuşmayın ve geçmişi daha fazla eşelemeyin.Bu sadece anneni daha çok üzecek ve unutmasını zorlaştıracaktır.
Bundan sonra babanın telefon gizlemesine filan izin vermeyin,gittiği yerlerden arayın,bir süre takibe alın.
Sen bir baba-kız konuşması yapıp ne kadar kırıldığını ve üzüldüğünü açıkça anlat.Annene ne kadar haksızlık ettiğinin altını kocaman çiz.
Bu süreçte anneni teselli ve teskin etmek sana düşüyor.Babana inanmış gibi görünüp,anneni rahatlatman bana göre en doğrusu.

Cok zor bir durum canim,cocuklarin en yakini olan babasinin böyle birsey yaptigini ögrenmek,hele kiz cocugu icin daha cok aci verici,baban böyle yapinca diyorsun ben nasil güveneyim yabanci bir erkege.

Baban sirf aneni degil,cocuklarinida aldatti...

:70: canim benim yinede baban,insan atsa atamiyor satsa satamiyor:50:

Back
X