- Konu Sahibi GokceWhitfield
................................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz de çok kötü durumdayız ne kadına güvenebiliriz ne de babama ne yapacağımızı şaşırdık..annen için çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.ne söylenir ne yapılır inan bilemiyorum![]()
zaten mesajlarda neler konusulduğunu öğrenmeden ne o kadına ne de babama inanamıyoruz cok zor bi durum bu sekilde aynı evde yasamak da cok zor olucak ama ben de dediğiniz şekilde davranmayı düşündüm tşk ederimbence biraz zamana brakın..ne inanın ne inanmayın..bakalım neler olucak..
telefonlarıda sık sık kontrol edin..bence sen annenden gizli o kadını arayabilirsin..düzgün ve sert bir biçimde bizden,babamdan uzak dur diyip babanın telefonundan o numarayı engelliyebilirsin..sonra babanın görüşme detaylarına sürekli bakarsınız..bi zaman sonra hiç bir açık bulamıyorsanız sorun yok demektir..
ama annenin güveni..duyguları paramparçadır şuan..umarım baban doğru söylüyordur..
çok pis bir durum ya.bir babanın çocuğunun gözünde yerlerde süründüğü hal bence.o kadına diyecek laf yok zaten.insan müsvettesi.kendi yuvası yıkılmış diye başkasının yuvasınıda yıkıp yuva üzerine yuva kurmayı düşünecek kadar alçak bir kadın bence.benim başıma gelseydi böyle birşey heralde evini basıp, çalışıyorsa iş yerini basıp, bağırıp çağırıp herkese rezil ederdim o kadını.babanıza gelince eğer gerçekten kadın peşinde ise siz buna ikna olduysanız unutun.yok eğer gerçekten ilişkileri varsa annenizle birlikte aklını başına alması için uzun bir süre terkedin.ama yuvanın yıkılmaması için uğraşın.sadece biraz süründürün...
evet biz de öyle düşünüyoruz çok tşk ederim..Canım Allah yardımcınız olsun..
İki tarafı da dinlemişsiniz,eyleme geçmedik diyorlar ama illa eyleme geçmelerini beklemeye gerek yok..
Biraz beklemede kalın bakalım,ilerideki günlerde neler olacak,ona göre kararı netleştirir anneniz..
annem benden daha kötü durumda zaten tahmin edrsiniz üstelik çok duygusaldır hassastır ben daha mantıklı hareket etmeye çalışırım ona yardımcı olmaya çalışıyorum sürekli..canım benim üzüldüm annen adına sen bence biraz anneni sakinleştirmeye çalış çok büyük bir yıkım yaşıyordur şuan rabbim yardımcısı olsun babana diyecek laf bulamıyorum ben
zaten kadının da bize anlattığna göre kocası onu defalarca aldatmış o affetmiş en son kocası başkasıyla yaşamaya başlayınca boşanmışlar ve kadının psikolojisi bozulmuş..özgüvenini kaybettiğini o yüzden o da başka kadınları aldattırarak egolarını tatmin etmek istediğini düşünüyorum ama babam konusunda kararsızım şu andan sonra görüşeceklerini sanmıyorum kadın bi daha selam bile vermem dedi ama inanmıyorum o kadına da mutlaka ugrasmaya devam edecektir hatta bize gerçekleri anlatırken de nasılsa evlerinde huzur kalmadı ben adamı koruyayım ki gözüne gireyim sonra bi şekilde ikna ederim diye düşündüğüne inanıyorum.benim kafamı karıştıran babam eğer bu kadınla "acaba olur mu?" diye düşündüyse bile bu çok kötü bi drum affedemem yani ömür boyu annem de affedemez ve bi daha olmayacağı ne malum biz bundan korkuyoruz açıkçası..
babanın "acaba olur mu?" diye düşündüğü zannetmiyorum.benim iş çevremdede böyle durumlar olduğu için biliyorum.yani şöyle; kadın evli olmasını umursamadan yaklaşıyor cilve yapıyor,e tabi adamında hoşuna gidiyor böylece ilişkiye başlıyorlar.ama dediğim gibi çevremdeki (ki diyeceksinizki öyle insanlarlamı arkadaşlık yapıyorsun?hayır sadece çevre)hiç bir adam karımı boşayayım düşüncesine girmiyor.hatta öteki kadını kendi karısın tırnağının içindeki kir yerine dahi koymuyor.ama tanıdığım bir adam varki genç kızlrın peşinden koştuğu altında jip olan yakışıklı şeker gibi tatlı hatta benim bile bayıldığım biri.allah razı olsun.onunda kızı var allah kötü insanlardan korusun;iyi insanlarla karşılaştırsın hiç bir şekilde kimseyle ilgilenmiyor.gururu ile namusu ile oynamıyor.böyle örnek insan olabilmekte çok önemli.oyüzden babanda burada suçlu.allah yardımcınız olsun özelliklede annenin....