Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
♥gözyaşı♥;4635976 .!.:Bizim ailede bir laf vardır şeytanın en çok istediği şey eşi vefat etmiş adamın ikinci eşi olmak diye.. Çünkü o zaman erkek kıymet bilirmiş..
böyle bir şeyi babanızdan herzaman saklayamazsınız
ve saklamamalısınız da...yıllarca bakıp büyüten babanın bunu
bilmeye herkesten daha çok hakkı olduğunu düşünüyorum
gerçekler gün yüzüne çıkmaya mahkumdur
annenizin de böyle bir yalana ortak olması ilginç geldi doğrusu
evet haklısın biraz aceleci davrandık sanırımama bıkmıştım artık gizli gizli evden çıkmaktan babama yalan söylemekten
bir an önce adı konsun istiyoruz ondanda acele ettim biraz.
Cnm belliki baban aynı şeyleri( bir önceki sözünde yaşadığın şeyleri yani)tekrar yaşamaktan korkuyor bu çok normaldir
ama annene anlattığın konuyu babana nasıl anlatacaksın
büyük konuşmamak gerek herkesin başına gelebilir sevgilinin yaşadıkları
ama baban bu durumu nasıl karşılar bilemiyorum yani :sm_confused:
en son söylemeniz gerekeni ilk başta söylemişiniz.
önce babanıza sevgilinizi gıyabında tanıtmalıydınız ki adam karşısına kimlerin çıkacağını öğrenseydi bi.
diyelim ki babanız gelmelerine razı oldu ve sizi verdi. 2 gün sonra geçmişteki evliliğini öğrendiği zaman bunu neden bana daha önce söylemedin demez mi? sizin buna cevabınız ne olur? babanızın size güveni kırılır.
bence sakin bi anında isteme olmadan önce sevgilinizi tanıtın babanıza. kim olduğunu, ne iş yaptığını, önceki evliliğini anlatın.
İnşallah öncelikle Allah tamamına erdirsin ,gönlünüze göre versin inşallah....belkşi bu isteme işinin biraz erteleyebilirsiniz bu durumda hani arkadaşınızı bir kaç kere eve getirseniz ailenizle bir konuşsa,sohbet ortamı olsa en azından anneniz tecrübelidir bir konuşsabilse karşılıklı size daha çok yardımcı olabilir yol gösterebilir diye düşünüyorum...ama eski yaşadıkları sonuçta herkesin başına gelebilir sizin için problem değilse zaten kimse birşey diyemez bence...Allah yardımcınız olsun.
haklısınız ama bunu babama anlatmak o kadar zor ki(