Babama ithafen ;

ahh canım yaa
umarım evlendiğinde senin evlatların babalarının sevgisine şevkatine doyarlar analı baalı büyütürsün evlatlarını ve umarım kocan sana baba şevkatinide verir AMİN:5:

Ağlayarak okudum yazını.Gençlikten değilde çocuklukta yaşananlar dahada iz bırakıyor insanda.Umarım baban kendine biran önce gelir seni arar sorar ve umarım bunların bir açıklamasını yapar. :14:

seni o kadar iyi anlıyorum ki... benimde annem ufakken beni gönderirmiş komşuyla babama, ancak öyle görürmüş beni.. ben aramazsam aramadı, ben özlemezsem gelmedi.. bende özlememeyi öğrendim! artık özlemiyorum, onsuz daha huzurluyum.. keşke annem beni kaçırsaymış, göstermeseymiş babama. en azından VARken YOK olmazdı!!!

desteklerınız iyi dileklerınız ıcın hepinize tşk ederim Allahım bizim evlatlarımızı anasız babasız büyütmesin artık tek dileğim bu :ssz:

'Baba'ma ithafen;
Beni bıraktığında henüz 1 bucuk yaşında bile yoktum.Beni sevip öptüğünü bile bilmiyorum fotoğraflarımız var 1-2 poz onlara bakıyorum ara sıra zaten onlardan başka hiçbirşeyim yok sana ait..Ara sıra aldın beni 6 yasıma kadar o yaşlarımdan tek hatırladığım beni aldığın bi gün dizlerine kapanıp ağladığım.Enişteme yalvarıyomuşum beni götür babama diye.Yine eniştemın beni sana getirdiği günlerden birinde 'bir daha getirme bunu uğraşamam işim gücüm var' demişsin.Ama ben hep yalvarmışım çocukluk işte..O günden sonra hiç görüşmedik istememişsin beni eniştemde yalvarmasın semiramis bana dayanamıyorum demiş..ilkokula başladım herkesin babası geldi sen yoktun olmaman sorun değildide öğretmenin senın adını işini sormasıydı sorun olan boğazım düğümlenerek,kızararak bazı sorduklarına bilmiyorum diyerek cvp verdim..Okulun ilk günlerinden hep nefret ettim ben..Bazı arkadaslarım bana senin baban yok derlerdi eve gelip ağlardım..Anneannemler bana bişey alacakları zaman babası yok indirim yap derlerdi yine ağlardım utanırdım bana acırlardı bu beni çok üzerdi..Annem yolda görünce bak semiramis baban derdide öyle görürdüm uzaktan seni sende hiç bakmazdın sanki yabancıydım evladın değildim..
Lise çağıma geldiğimde bi arkadasımın annesi öldükten sonra seni aramaya karar verdim..Ölüm vardı bi gerçekti ve seninle ikimizede bişey olmadan bu dünyada görüşmek seni tanımak şevkatini hissetmek istedim.Bi şekilde numaranı buldum ve seni aradım haketmediğin halde telefonda 'baba seninle görüşmek istiyorum' dedim 'tmm kızım seni arayacağım 1 hafta içinde bekle' dedin..Kaç bir hafta geçti baba ? tam 4 yıl oldu okadar cok bekledimki seni ama gene istemedin belkide uğraşamazdın işin gücün vardı yine doğru ya..Olsun ben üzerime düşen görevlerimi yaptım vicdanım cok rahat peki sen rahat mısın ? Bunun cevabını hiçbir zaman bilemeyeceğim..
Kızın 21 yaşına geldi artık büyüdü.Yakında evlenecek nişanı kınası olacak ve sen yine benımle olamayacaksın olsun ben alışkınım.Yine gülümserim etrafa yokmuşsun hiç olmamışsın gibi davranırım zaten nezaman oldun ki ? Seni özlemiyorum zaten insan tanımadığı birisini özlemez.
Bana ne çocukluğumu ne gençliğimi yaşatmadın.Hala daha bana adını sormalarından ne iş yaptığını sormalarından nefret ediyorum.
6 yaşındayken bıraktığın istemediğin minik masum kız büyüdü artık hayalleri var , umutları var hayat dolu bi genç kız oldu.
Burda yazdıklarımı keşke yüzüne karşı söyleyebilseydim ama hayat bu belki günün birinde kimbilir..
Son olarak babalar günündende hayatım boyunca hep nefret ettim.Herkesin babasına aldığı hediyeden bahsetmesinden,babasının nasıl mutlu olduğundan el ele kol kola gezen baba kızlardan hep nefret ettim..O sahneleri görmek ve duymak cok acı vericiydi.O gün yine geldi çattı ve ben burdan
Bütün çocuklarına sahip cıkan her daim evlatlarının arkasında olan babaların babalar gününü kutluyorum..

ne yazık ki benim babam da bize bunları hatta çok daha kötülerini yaşattı...
baba diyince içim cız eder.
aklıma da hiiiiiç iyi bişey gelmiyor onu düşününce tek hatırladığım gözyaşları kavgalar...
hiç bi zaman yanımda yoktu
mezuniyetler nişan düğün....
baban nerde derlerdi yoksa öldü mü
içimden lanet ederdim o ana
ölmedi derdim sadece
içimde ölmüştü hoş.
ama yaşıyordu başka bi dünyada
bizim olmadığımız bi dünyada
ve biz o dünyada daha mutluyduk onsuz
bize yaşattığı onca şeyden sonra onsuzluk bile güzeldi nihayetinde
ama BABA ne demek hiç bilmedim ben
ve annem bi KOCA nedir hiç bilmedi
en güzel yıllarımız acılar içinde kavrularak geçti
ha geçti
ama DELDİ DE GEÇTİ
bunlar olurken yalvardım Allahıma
böyle bi eşim olmasın çocuğumun böyle bi babası olmasın diye
Kabul oldu galiba ki karşıma eşim çıktı:nazar:

aklıma da hiiiiiç iyi bişey gelmiyor onu düşününce tek hatırladığım gözyaşları kavgalar...
ölmedi derdim sadece
içimde ölmüştü hoş.
ha geçti
ama DELDİ DE GEÇTİ

canım yaa duaların kabul olmuş bak ço0k şükür ki ALLAH hep güldürsün çocuklarının yüzünü...

ölmedi derdim sadece
içimde ölmüştü hoş.
ha geçti
ama DELDİ DE GEÇTİ

canım yaa duaların kabul olmuş bak ço0k şükür ki ALLAH hep güldürsün çocuklarının yüzünü...

'Baba'ma ithafen;
Beni bıraktığında henüz 1 bucuk yaşında bile yoktum.Beni sevip öptüğünü bile bilmiyorum fotoğraflarımız var 1-2 poz onlara bakıyorum ara sıra zaten onlardan başka hiçbirşeyim yok sana ait..Ara sıra aldın beni 6 yasıma kadar o yaşlarımdan tek hatırladığım beni aldığın bi gün dizlerine kapanıp ağladığım.Enişteme yalvarıyomuşum beni götür babama diye.Yine eniştemın beni sana getirdiği günlerden birinde 'bir daha getirme bunu uğraşamam işim gücüm var' demişsin.Ama ben hep yalvarmışım çocukluk işte..O günden sonra hiç görüşmedik istememişsin beni eniştemde yalvarmasın semiramis bana dayanamıyorum demiş..ilkokula başladım herkesin babası geldi sen yoktun olmaman sorun değildide öğretmenin senın adını işini sormasıydı sorun olan boğazım düğümlenerek,kızararak bazı sorduklarına bilmiyorum diyerek cvp verdim..Okulun ilk günlerinden hep nefret ettim ben..Bazı arkadaslarım bana senin baban yok derlerdi eve gelip ağlardım..Anneannemler bana bişey alacakları zaman babası yok indirim yap derlerdi yine ağlardım utanırdım bana acırlardı bu beni çok üzerdi..Annem yolda görünce bak semiramis baban derdide öyle görürdüm uzaktan seni sende hiç bakmazdın sanki yabancıydım evladın değildim..
Lise çağıma geldiğimde bi arkadasımın annesi öldükten sonra seni aramaya karar verdim..Ölüm vardı bi gerçekti ve seninle ikimizede bişey olmadan bu dünyada görüşmek seni tanımak şevkatini hissetmek istedim.Bi şekilde numaranı buldum ve seni aradım haketmediğin halde telefonda 'baba seninle görüşmek istiyorum' dedim 'tmm kızım seni arayacağım 1 hafta içinde bekle' dedin..Kaç bir hafta geçti baba ? tam 4 yıl oldu okadar cok bekledimki seni ama gene istemedin belkide uğraşamazdın işin gücün vardı yine doğru ya..Olsun ben üzerime düşen görevlerimi yaptım vicdanım cok rahat peki sen rahat mısın ? Bunun cevabını hiçbir zaman bilemeyeceğim..
Kızın 21 yaşına geldi artık büyüdü.Yakında evlenecek nişanı kınası olacak ve sen yine benımle olamayacaksın olsun ben alışkınım.Yine gülümserim etrafa yokmuşsun hiç olmamışsın gibi davranırım zaten nezaman oldun ki ? Seni özlemiyorum zaten insan tanımadığı birisini özlemez.
Bana ne çocukluğumu ne gençliğimi yaşatmadın.Hala daha bana adını sormalarından ne iş yaptığını sormalarından nefret ediyorum.
6 yaşındayken bıraktığın istemediğin minik masum kız büyüdü artık hayalleri var , umutları var hayat dolu bi genç kız oldu.
Burda yazdıklarımı keşke yüzüne karşı söyleyebilseydim ama hayat bu belki günün birinde kimbilir..
Son olarak babalar günündende hayatım boyunca hep nefret ettim.Herkesin babasına aldığı hediyeden bahsetmesinden,babasının nasıl mutlu olduğundan el ele kol kola gezen baba kızlardan hep nefret ettim..O sahneleri görmek ve duymak cok acı vericiydi.O gün yine geldi çattı ve ben burdan
Bütün çocuklarına sahip cıkan her daim evlatlarının arkasında olan babaların babalar gününü kutluyorum..

NORMALDE AGLAMAM AMA İNANKI AĞLADIM CANIMYA AMA EMIN OL YANINDA OLUPTA SENINLE ILGILENMESEYDI YADA SANA YANLIŞ ÖRNEK BİRİ OLArak AYNI ÇATI ALTINDA OLSAYDINIZ EMIN OL DAHADA ZOR OLURDU HİÇ DEĞILSE HERŞEY DE AYAK BAGI OLMAMIŞ SİZE BÖLE HERGÜN SİTRESLİ BİR HAYAT YAŞATMASINDANSA BÖLESİ EN İYİ EN DOGRUSU OLMUŞ CANIM BUNADA ŞÜKÜR ÜZÜLME LÜTFEN

Canım bunu okurken ınan cok aglamya basladım :`(

cok güzel yazmıssın :((((((

canım ya allah senı ınsallah mesut bahtıyar eder. ınsallah esın yavrularına ıyı bı baba olur.

oyy kıyamam nasıl duygulandırdın beni.. :(

Bunlar hiç kolay şeyler değil ama eminim sen çok güçlü birisin,seni tanımadan bunu hissedebiliyorum.
Rabbim hep mutlu etsin seni.Babandan göremediğin şefkati eşin sunsun sana inşallah..

Canım bunu okurken ınan cok aglamya basladım :`(

cok güzel yazmıssın :((((((

canım ya allah senı ınsallah mesut bahtıyar eder. ınsallah esın yavrularına ıyı bı baba olur.

kıyamam ya ağlamayınnn :) amin hepimiz mutlu olalımmm cok tşkler :)

oyy kıyamam nasıl duygulandırdın beni.. :(

Bunlar hiç kolay şeyler değil ama eminim sen çok güçlü birisin,seni tanımadan bunu hissedebiliyorum.
Rabbim hep mutlu etsin seni.Babandan göremediğin şefkati eşin sunsun sana inşallah..

Evet Allahtan ben güçlüyüm benim yaşadklarımı başkası yaşasa bunlar dışında daha birsürü şey var atlattığım şimdi asla düzgün bi ruh haline sahip olmazdı :) amin teşekkür ederim :)

kıyamam ya ağlamayınnn :) amin hepimiz mutlu olalımmm cok tşkler :)

Bu arada canim farkindaysan "inan cok aglamaya basladim" yazmisim haha cümle hatasi var yani görrr görr aglamaktan yazamadim bile.

Insallah cok mutlu olursun gercekten yürekten istiyorum. Cünkü babasizligin, bi yaninin eksik kalmasi. Hele ki herseye karsi mücadele etmenin ne demek oldugunu bende cok iyi bilirim.

Rabbim kaderini güzel yazsin.

Bu arada canim farkindaysan "inan cok aglamaya basladim" yazmisim haha cümle hatasi var yani görrr görr aglamaktan yazamadim bile.

Insallah cok mutlu olursun gercekten yürekten istiyorum. Cünkü babasizligin, bi yaninin eksik kalmasi. Hele ki herseye karsi mücadele etmenin ne demek oldugunu bende cok iyi bilirim.

Rabbim kaderini güzel yazsin.

Çok teşekkürler desteğin için :) Dilerim sende cok mutlu olursunnn bi ömürr :)

Canım yazdıkların beni anlatıyor sanki durumlar farklı ama aynı duyguları paylaşıyoruz.
En hassas noktam babam sanırım benim.
Dayanamıyorum böyle görünce :50:
Bunada şükür melek gibi annelerimiz var...

Canım yazdıkların beni anlatıyor sanki durumlar farklı ama aynı duyguları paylaşıyoruz.
En hassas noktam babam sanırım benim.
Dayanamıyorum böyle görünce :50:
Bunada şükür melek gibi annelerimiz var...

Evet çok şükür :) Sana yakınlık hissetmiştim baya ortak noktamız varmış :) inşallah bundan sonra cok mutlu oluruz :)

Valla gözlerim nemlendi.. Kolay ağlayamam ben.. Canım ne zorluklardan geçmişsin, Allah büyük, bir cümleni cımbızla çekiyorum : Hayat dolu bir genç kız demişsin kendin için, Bravo.. Bu yaşananlara rağmen hayat dolusun ya, sana bravo.. Umarım hayat sana daha güzel günler getirir.

canım benım..allah guc versın sana.yasadıklarını anlıyorum.malesef bazı ınsanların genlerınde vıcdanlarında olmuyor ne analık ne babalık.bırgun oda (genelde ıyıce hastalanıp olumdosegıne yatınca) hatasını anlıcak...ama analık babalık sadece karnını doyurmakla olmuyor sevgıden ac kalıyor ınsan bır gulumsemeden bır sac oksamadan......

Back
X