çoğunuzun yanında benim derdim belki bir hiç kalır ancak artık içimde tutamıyorum uzatmadan konuya girmek istiyorum, babamla aramız iyidir ancak şu son zamanlarda beni çok sıkıyor teror olayları yuzunden işlerimiz ,maddi durumumuz bu sene çok bozuldu babamada dolayısılya bi sinir geldi elinde olsa hepimizden tek tek çıkarıcak. sebepsizce gözüne özellikle ben çok batıyorum. annem depresyon hastası ve evde temizlik konusunda bir arada fazlaca iş yapamıyor bigün yerleri silerse bigün mutfağı temizliyor mesela elimden geldiğince yardım etmeye calısıyorum ama yine yaranamıyorum. aksam yemek yiyorduk bi akrabamız var çok temiz bir kadın, evi çok temiz filan diye anlatıyordu annem, babam ordan atladı herkes temiz bi biz pisiz zaten diye (üstelik ev pis değildi annem yeni temizlik yaptı) geldi bana hort hort niye yapmıyosun niye etmiyosun diye kızıyo annemde ordan babama kızdı ben yaptım ya niye bağırıyosun yaranamıyorum diye söylendi baya ama yine haksız ben çıktım gözlerim dolu dolu cekildim odama. zaten annem hasta diye uzuluyorum maddi durumumuza bin kat üzülüyorum ama sebepsizce sanki sinirini benden çıkartırmışcasına bahaneler buluyor babam. ben 18 yaşındayım temiz olmalıymışım herseyi yaşa bağlıyor, e zaten yardım ediyorum daha ne yapayım anlatamıyorum. Birde annem hediye lens aldı hayalimdi, özeniyorum diye şunun surasında 2-3 aylık şey hevesimi kursağımda biraktı sohbet ediyorduk bişeyler anlattım bana sadece çingene gibi olmuşsun dedi yani hiç yorum yapmasa daha mutlu olurdum şimdi takasım bile gelmiyor, herkes çok beğendi çokta doğal duruyor ama babamın söylediklerine çok kırıldım. morelim alt üst oldu geldim sizlerden iyi yorumlar okumak azda olsa neselenmek için vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.