babama kırıldım

Pembe-kedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2016
207
98
13
çoğunuzun yanında benim derdim belki bir hiç kalır ancak artık içimde tutamıyorum uzatmadan konuya girmek istiyorum, babamla aramız iyidir ancak şu son zamanlarda beni çok sıkıyor teror olayları yuzunden işlerimiz ,maddi durumumuz bu sene çok bozuldu babamada dolayısılya bi sinir geldi elinde olsa hepimizden tek tek çıkarıcak. sebepsizce gözüne özellikle ben çok batıyorum. annem depresyon hastası ve evde temizlik konusunda bir arada fazlaca iş yapamıyor bigün yerleri silerse bigün mutfağı temizliyor mesela elimden geldiğince yardım etmeye calısıyorum ama yine yaranamıyorum. aksam yemek yiyorduk bi akrabamız var çok temiz bir kadın, evi çok temiz filan diye anlatıyordu annem, babam ordan atladı herkes temiz bi biz pisiz zaten diye (üstelik ev pis değildi annem yeni temizlik yaptı) geldi bana hort hort niye yapmıyosun niye etmiyosun diye kızıyo annemde ordan babama kızdı ben yaptım ya niye bağırıyosun yaranamıyorum diye söylendi baya ama yine haksız ben çıktım gözlerim dolu dolu cekildim odama. zaten annem hasta diye uzuluyorum maddi durumumuza bin kat üzülüyorum ama sebepsizce sanki sinirini benden çıkartırmışcasına bahaneler buluyor babam. ben 18 yaşındayım temiz olmalıymışım herseyi yaşa bağlıyor, e zaten yardım ediyorum daha ne yapayım anlatamıyorum. Birde annem hediye lens aldı hayalimdi, özeniyorum diye şunun surasında 2-3 aylık şey hevesimi kursağımda biraktı sohbet ediyorduk bişeyler anlattım bana sadece çingene gibi olmuşsun dedi yani hiç yorum yapmasa daha mutlu olurdum şimdi takasım bile gelmiyor, herkes çok beğendi çokta doğal duruyor ama babamın söylediklerine çok kırıldım. morelim alt üst oldu geldim sizlerden iyi yorumlar okumak azda olsa neselenmek için vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

Bosveeeerrr...salla gitsin.. Üzerlerindeki yükün ağırlığına ver...Allah bu günlerini aratmasin..

Evet aman bosver baban gergin iste sen annene yardim etmeye bak ki zaten yapiyormussun. Babalar böyle kizlarinin degisik seyler yapmasini pek sevmez

Eski zamanda yasasan nolurdu çok merak ediyorum.. Zamane gençleri çok alıngan

Herkesin gergin çekilmez zamanları olur bazen görmezden duymazdan gelmek herkesin selameti için gereklidir.

Mesajlarınıza gec cevap verdim kusura bakmayın, yorumlarınız için tesekkur ederim

Aynen.Ben de şimdi morel değil moral dersem gücenir mi diye düşünmedim değil.
:) güldürdünüz, dışarıya karşı alıngan değilim hatta öyle ağladığımı bisey için yılda bir bile göremezler ama babama çok duskunum mesela yanına sohbet etmeye gidiyorum öyle bi ters bisey söylüyoki bin pişman oluyorum eski günlerimi arıyorum sanırım

Belliki onada yaşadıkları ağır gelmiş. Eminim size çok düşkün ilgili bir babadır. Alttan almaya çalışın. Bu yaşa getirmiş sizi

Belliki onada yaşadıkları ağır gelmiş. Eminim size çok düşkün ilgili bir babadır. Alttan almaya çalışın. Bu yaşa getirmiş sizi

Tabiki ne kadar teşekkür etsem ne yapsam az kalır, o böyle yapınca kendimi çok sucluyorum neyin eksik olduğunu anlıyamıyorum

Babalar kızlarını kiskanir ve belli etmemeye calisir lens konusunda kıskançlık yapmis bence cunku babalar her daim kizlariyla gurur duyar. Zor zamanlar geciriyor demekki babaniz biraz ilgilenin kendisiyle dertlesmeye calisin onu anladığınızı belli edin. Her sey maddiyat degil bugun kotu yarin bir bakmissiniz hic sıkıntınız yok. Degerini bilin her anin bu zamanlar geriye gelmiyor:KK43:

Babalar hep kalp kirar cunku kibar dusunemezler.
Gecen gun bende arabayi surdum( ehliyetimi almama zaman var daha) ogrenimde oldugum icin bi kac hata yaptim.
En sonunda arabayi yolda birakip geldim park ederken. Bagira bagira eve geldik.
Konusmadim dahada.
Kendisi daha guzel surdugunu saniyor arabayi, yolda tum cizgilerin uzerinden suruyor,sinyal vermiyor. Bi dahaki yola ciktigimizda yanina oturucam tum trafik kurallarini tek tek hatirlatacam ona :KK14:

Back
X