- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
- Konu Sahibi Cardialgia
-
bende bir yaşında babasını kaybetmiş biriyim rüyalarımda bile yüzü olmayan bir insanın babam olduğunu görüyorum o gün sanki babam hep benim yanımda ve beni hiç bırakıp gitmemiş gibi hissediyorum senin duygularını en iyi anlayanlardan biriyim etrafındaakilerin baba babam demesi benim içimi hep acıtmıştır halada öyle birkere yüzünü görebilseydim bir kere omuzuna yaslanabilseydim acılarımı sevinçlerimi paylaşabilseydim kız çocukları babalarına çok düşkünmüş ve babalarda kızlarına çok düşkünmüş derler hep bunları duymak değil yaşamak isterdim sırtım olsun kendimi güvende hissedebileyim isterdim birçok sorunlar karşısında daha güçlü durabilirdim bu kadar kendimi ezdirip taviz vermezdim eğer babam olsaydı baba kelimesini dudaklarımdan ağzımı doldura doldura söylemek isterdim ama biliyorum ki o beni yukardan hep görüyor sen rahat uyu baba seni çoook özlüyorum kokunu özlüyoruuum sesini duymayı özlüyoruuum bunların hiçbirini yaşamasamda ben seni çoook seviyorum:çok üzgünüm:
Allah rahmet eylesin, duygularınızı çok güzel ifade etmişsiniz, belki bu mektubu eline alıp okuyamayacak ama yüreğiyle hissediyordur duygularınızı
canım benim çok üzüldüm gerçekten ya.Gözlerim doldu doldu akamadı birşey düğümlendi birden boğazıma.Allahım dağına göre verirmiş kışını böyle düşün.Güçlü bi annen varmış size sahip çıkmış,acısını belli etmemeye çalışmış hep.Bunun için şükret canım.Allahım sabır versin sana......
çok çok çok üzgünüm şuanda...
gözlerim doldu burunumun direği sızladı...
çok iyi bilirim
2 yıl oldu ilk günki acım taze
allah sabır versin canım hepimize...
mafoldumben
Ne mutlu ki annen yanında canım. Okuyunca göz yaşlarıma engel olamadım. Neler hissettiğini anlayamayız yaşayan bilemez. Ama Allahtan sabır dile. Emin ol gölgesi heran yanında ve seni koruyordur. Hepimizin gideceği yer belli elbet birgün buluşacaksınız. Yapman gereken tek şey onun için bol bol dua etmek. Allah anneni sana bağışlasın. Güçlü ol, dik dur bu dünyaya karşı.. Hep iyi adımlar at ki baban huzur içinde uyusun...
Yüreğim burkuldu. Aslında başlığı gördüğümde anlamıştım ama duramadım.
Ben de anneciğimi anımsadım canım. Allah hepimize sabır versin. Bir gün kavuşacağız.
ne kadar zor ya.. şu yazıyı okumak bile ağlatırken beni, 7 yaşımdan beri bunu hissediyorum.
Allah sabır versin..
Yıllardır kabuk tutan yaramı kanattın.Daha ne diyebilirim ki.Yıllar sonra hiçbir şey çocukluğunda hayal ettiğin gibi olmuyor maalesef!...
BABA. . . !!!!
Ewet bu kelimeyi kullanmayalı tam 7 sene oldu .koskoca 7 sene . ..
Oysaki gidişi o tabutu görüşüm daha dün gibi .ama yanımda olmayışı asırlar gibi
İçimdeki acıyı bir ben bir Allah bilir. Hergün eksikliğini hissediyorum.. .
En güzel günlerimde yanımda olamadı Babam . . .
Babam kelimesini yazarken bile okadar canım acıyorkii . boğazıma bişeyler takanıyor gözlerim doluyor
Anlıyorum senide canımız çok acıyor . ..
Patlamaya hazır volkan gibiyz !!
Ağlamak istiorumm hiç susmamak olmuo.göz yaşlarım birer birer içime akarken daha bi canım yanıyor.
Döksem yüreğimdekileri kalbimm bikonuşsa . .sonra biraz rahatlasa. . . :çok üzgünüm:
Ben babamı 3 yıl önce kaybettim, annemi ise hiç tanımadım ben üç aylık bir bebekken vefat etmiş annem, ama eksikliğini hep hissettim, işte bu yüzdendirki özel günleri hiç sevmiyorum insanın hatırlayacağı, ziyaret edeceği kimsesi olmayınca, en azından sen daha şanslısın annen ve kardeşlerin var.
bende babamı hic görmedim hic tanımadım annem bana hamileyken ölmüş babam
resimlerden tanıyorum ama çok icim yanıyo çok özlüyorum bazen arkaaşlarım hic tanımadığın birisini nasıl özlüyorsun diyorlar anlatamıyorum icimde hep bişeylerin kanadığını ona çok ihtiyacım olduğunu çok özlediğimi anlatamıyorum
her gecen gün daha çok özlüyorum daha çok ihtiyacım olduğunu hissediyorum
mezarı çok uzakta senede bir gün gidebiliyorum her gittiğimde ben geldim baba kalksana baba kızım gelmiş diyip sarılsana diyorum ses gelmiyo özledim seni baba ihtiyacım var diyorum yine ses gelmiyo kalk be sarıl bana bir kez baba diyim diyorum olmuyo rüyama bari gir diyorum girmiyo bir kez rüyamda görmeye bile razıyım oysa :çok üzgünüm:
önceleri çok anlamadım yokluğunu taki evlenene kadar ne suratsız gelin demişlerdi benim icin kimse anlamadı icimde kopan fırtınayı yüreğimin yandığını çok istedim beyaz gelinlikle gör beni ama olmadı gelmedi mezara gittim bak baba sana damadını getirdim dedim eşim ilk kez seni bu kadar çaresiz gördüm dedi benle birlikte ağladı
sonra oğlum oldu oğlumu götürdüm bak sana torununu getirdim bu kalk dedim buz gibi taşlara konuştum geldim
oğlum dede dedikce kalbime bıcak saplanıyo baba seni çok özlüyorum :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?