Babama mesaj gider mi

Aile hekimine yaptırın testi.
Sonucu kendi numaranızi ariyarak haber vermesini isteyin.
Yada siz arayın sonucu öğrenin ama babanıza mesaj atmazlar.
Aslinda aile hekimine gidecektim de orda direk kaydi giriyolar gebelik olursa diye o yuzdn gitmek istemedim orayada cunku poztflik durum olursa kurtaj yaptrma durumum olcak o yüzden oraya yada her hangi bir yere giris yapılsın istemiyorum

Yok hayır e nabizimi ben kullanıyorum da sigorta babamdan dolayı oldugu icin tedirginim mesaj bilgi bise gidermi diye sigortadan vs ayrıntılı bilgi gibi
Sigorta babandan olabilir. Bordrosunda sağlık kesintisi oluyor sadece, kalem kalem neden bu kesinti yapıldı yazmıyor merak etme ;)

Yani ben eşimden yararlanıyorum sigorta da, beta için özelde ve sağlık ocağında birer kere kan verdim özelde verdiğim de hiç beni aramadılar ya da eşime bir bilgi gitmedi sağlık ocağında kan sonucunu ertesi gün aldım ama yine eşime bir bilgi gitmedi. Sistem de kayıtlı yani gideceğiniz hastane de iletişim numaraları size ait ise gitmez diye biliyorum.
Sigortayla ilgili birsey oldumu peki esinizde

Burada kiziniz evlilik icin test yaptirdi diye aranan anneler, kizinizin adet duzensizligi var diye aranan babalar okuduk.

Babanizin bilmemesi gereken bir durumsa devlete gitmeyin. Ben olsam kesinlikle güvenip gitmezdim.
Ozele gitsem yaptirsam birsey olurmu peki

Teşekkür ederim insallah ya
Ama bence sağlık ocağına gitme orası sıkıntı. Hatta parayı ver özelde yaptır, sigorta girişi yapılmadan. Hiç kafan ağrımaz. Hatta sgk anlaşması olmayan bir özel hastaneye git. Hiç kaydı olmaz. Çok da pahalı bişey değil altı üstü kan alacaklar.

Özel labaratuarlara bi sorun orda yaptırırsanız herhangi bir sisteme düşeceğini düşünmüyorum.

Kuzum böyle bişey imkansız yani bakanlığın uygulamasında müjde hamilesiniz vs diye bir tabir olamaz başka işleri yok millete müjde verilsin
2012 de mi ne böyle birsey yaşanmış haberlere çıkmış da o yuzden korkuyorm ya ozelde yaptirmak daha mi mantıklı sizce

Ama bence sağlık ocağına gitme orası sıkıntı. Hatta parayı ver özelde yaptır, sigorta girişi yapılmadan. Hiç kafan ağrımaz. Hatta sgk anlaşması olmayan bir özel hastaneye git. Hiç kaydı olmaz. Çok da pahalı bişey değil altı üstü kan alacaklar.
Dimi ya bende oyle düşündüm riske girmeye gerek yok ama sgk olmayan bir hastanede yokki ya

Ya ben güvenmiyorum haberler de bazı şeyler okumuştum gidiyor vs diye. :( Riskli bir durum diyorsanız ve maddi durumunuz uygun ise özele gidin.

Ya ben güvenmiyorum haberler de bazı şeyler okumuştum gidiyor vs diye. :KK43: Riskli bir durum diyorsanız ve maddi durumunuz uygun ise özele gidin.
Aynen bende okudum ya 2012 böyle bir mesaj gitmis kizin babasina haberlere çıkmış o yuzden bende babamdan yararlndgim icin ondan yararlanmadan nerede yaptirabilcegimi arastiyorum

Ben mhrs uygulmasini indirdim ordan kendim alıyorum randevularimi ama su ayarlara e devlttede mhrs de de e nabizdada bakayım tekrar ya boyle bi haber okudum da ben kizin babasina mujde hamilesiniz diye mesaj gitmiş ondan korktum acikcasi babamn ustune oldugumuz icin sigorta her yaptgmz islem onun maasndn kesildiği icin sgk dan bjyerdn bi bilgi gider diye

Peki sigortadan yada baska biyerdn bkse gidermi ogrebrlermi onun üstünden kullandigimz icin
hastane çalışanıyım üstte dediğiniz olay imkansız açıkçası.

Aslinda onu dusundum de adetim duzensiz oldugu icin ne zaman olacagimi bilmiyorum ve bu ay cok stres yaptığım için de gecikme durumu yinenokir diye düşünüyorum erken sonuç alabileceğim bir test varmi iyi olan evde yapabilecegim
Erken gebelik testlerinden alabilirsin veya kaset test onlar daha iyi sonuç verir.

Sigortayla ilgili birsey oldumu peki esinizde
Hayır ne bir mesaj ne bir arama gitmedi hamile olduğum halde sonucunu öğrenmek için bile biz internetten baktık hastane dahil aramadı. Arasalar bile iletişim numarasını hasta kayıtta siz ne verdiyseniz onu ararlar e reçete ona gider. Hamilelik dolayısıyla bir çok kez hastaneye gittim, ne sigorta tarafından ne de hastane/sağlık ocağı tarafından eşim aranmadı.

Back
X