Testi bi yaptirabilsem bi ogreneblsem onlara bise gitmeden ogrenmeden mecbur kurtaj olmam gerekicek bi sekilde nasil olcaksaYanlış anlamayın da ya hamileyseniz o zaman nasıl saklayacaksınız babadan?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi bi yaptirabilsem bi ogreneblsem onlara bise gitmeden ogrenmeden mecbur kurtaj olmam gerekicek bi sekilde nasil olcaksaYanlış anlamayın da ya hamileyseniz o zaman nasıl saklayacaksınız babadan?
İnşallah ya umarım bide ozele gitsem kimlk verdgmz için ordada sigrtodan yararlniliyo braz diye bliyorm isimsz seklde yani gris yaptrmadan muayene okmadan ucretnu kendm verp test yaptrablirmym oyle olunca babamdan yararlnms olurmuyum yine biliyomsnz bide dedgm gibi kayıtsız tahlil yparlrmi acabaBence öyle yap. Mesaj gelmez diyenler olmuş ama hiç belli olmaz. Benim kuzenimin hamileliğinde dayımı aramıştı sağlık ocağı,takibini yapalım diye.
Hatta KKda benzer konular açıldı zamanında. Her şey olur
Ayrıca mesela ben bir tedavi için bu sene tam 4 kez hastaneye gittim, aynı işlemler yapıldı. ama sadce iki tanesinde şöyle mesaj geldi;Eki Görüntüle 2936457
Yani neye göre atıyorlar,neye göre atmiyorlar bilemiyorum ama bazen geliyor bazen gelmiyro. Babana da mesaj gidebilir Zeynep Kamil kadın doğum servisinde yapılan tedavi için kurumumuzca şu kadar TL karşılanmıştır diye.
Yani olur olur, sakın risk alma.
Çalışmıyorsan,paran yoksa da erkek arkadaşın versin, git hastaneye adet düzensizliği diye içeriye girer, adama bekar olduğunu ve işlemin gorunmemesini istediğini söyler , gerekirse kan tahlili vermez vajinal muayene ile baktırirsin. Zaten ikisi de 4. Haftadan sonra net bir şey söylüyor.
İnşallah hamile degilsindir
Nasıl yani babanin ustunemydi sigorta ve özelde mi yaptırdınız acabaHayır ben yaptırdığımda hiçbir yere işlenmemişti
Daha özel hastaneye bile giderken düşünüyorsunuz, kürtajı nasıl yaptıracaksınız? Hangi cesaretle, hangi parayla? Neyse ki sürtünmeyle hamile kalınmıyor.Testi bi yaptirabilsem bi ogreneblsem onlara bise gitmeden ogrenmeden mecbur kurtaj olmam gerekicek bi sekilde nasil olcaksa![]()
Daha günüme var o yuzden erken sonuç almak için yaptirmak istedimNe gerek var bu kadar strese alın evde test yapın işte.
Nasıl yani babanin ustunemydi sigorta ve özelde mi yaptırdınız acaba
Gitmeye calisacagim ama bisey daha sorucam ozelede gitsem yine kimlk verince sigortadan kesliyo braz diye bliyorum kimlk vermeden yada sigortadan yararlanmak istemiyorm diyp test yaptirablirmiyim
Ozel klinik vs bakıyorum her ihtimale karsi mecburum cunku oyle bise olursa diye ve adetim gecikcek gibi hissediyorm hic bi belirtim yok adet duzenszligim de var korkuyirm bi sunu atlatablsem icim rahtlasa byle birseye bidaha zaten kalkismam ama iste surtunmeyle ve vajinaya girişi olmasada icine ustune bosalmayla gebe kalan cok insan varmış buda beni daha çok korkutuyo bilmiyodm bilseydm bu ihtimali asla kalkismazdm bende cok üzgünümDaha özel hastaneye bile giderken düşünüyorsunuz, kürtajı nasıl yaptıracaksınız? Hangi cesaretle, hangi parayla? Neyse ki sürtünmeyle hamile kalınmıyor.![]()
Daha günüme var o yuzden erken sonuç almak için yaptirmak istedim![]()
Acilden mi giriş yaptirmaliyim acaba bnde bilmiyorum ki yada sorucsm gidip mecburYok özelde muayene olmadan bi pazar akşamı acilden laba giriş yaptım. Beta hcg baktırıcam sadece diye. O tahlilim enabızda hiç gözükmüyor.
Adet gününüz gelmediyse beta hcg de sonuç vermeyebilir
Hayır daha tahminimce gunume var o yuzden almadim bide erken sonuc alablcgm beta testi var diye biliyorum normlde adetim yaklasirkn gogsde ağrı olurdu 3 4 gun sonra gecerdi 2 gune hasta olurdum ama hic bi belirtim yok strestn mi yoksa baska bisey mi var anlamadımEczaneden test aldınız Mı
İstanbulda mısın bilmiyorum ama sgk anlaşması olmayan hastane çok var. Tabi şehir önemli.Dimi ya bende oyle düşündüm riske girmeye gerek yok ama sgk olmayan bir hastanede yokki ya
Özel hastane de yaptırHim ben bu testi nasil yaptırabilirm mesela kimseye birsey gitmemesi için
Özel hastane telefon numaranızı teyit eder, hatta kvk onayı gönderir. Orda verilen numaraya msj atar. Babasına msj atmaz yani.Özel hastanede tahlil sonucunuz cikti diye msj gitmiyor ama gidilen bölüm,muane sonrası alınan hizmet ile ilgili msj geliyor bana
Hatta reçete numarası da gönderiliyor
Evet İstanbuldayim gungorende Avrupa yakasıİstanbulda mısın bilmiyorum ama sgk anlaşması olmayan hastane çok var. Tabi şehir önemli.
Anladim cok teşekkür ederimÖzel hastane telefon numaranızı teyit eder, hatta kvk onayı gönderir. Orda verilen numaraya msj atar. Babasına msj atmaz yani.